Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Арт
Арт

Галерия "Стойчев" представя творците от "ГО-Арт"

Понеделник, 11 Юни 2018г. 12:00ч.

Pokana GoArtХудожници от Горна Оряховица представят обща изложба в арт-галерия "стойчев". Те са представители на създаденото преди 11 години Сдружение "ГО-Арт". Началото на сдружението е поставено на 18 октомври 2007г. в първата съвместна изложба на художниците от Горна Оряховица - Ваня Трифонова-Балтова, Илия Банков, Ирена Янкова, Искрен Арабаджиев, Роза Абаджиева, Стефан Балтов, Петър Крусев, Пепа Хаджитодорова, Янко Янков, Петър Петров. Те са творци, обединени от общата страст към изкуството и различни в изразните си средства – живопис, графика и скулптура.

Продължение...

 

Начало с "Швейк" на Театралните празници "Невена Коканова"

Петък, 08 Юни 2018г. 14:58ч.

chitalishteХХIII-тото издание на Театрални празници "Невена Коканова" започва в понеделник. В шест поредни вечери на ямболска сцена ще бъдат представени спектакли на водещи театри в страната. Постановките ще се играят на сцената в зрителния салон на читалище „Съгласие“ всяка вечер от 19.00 часа. Фестивалът, организиран от ямболския Драматичен театър „Невена Коканова“, се реализира с подкрепата на Община Ямбол. Първото издание на театралните празници „Ямболска пролет" е през 1962г.

Продължение...

 
 

Ненчо Добрев събра приятели и почитатели с "Цветя по пълнолуние"

Петък, 08 Юни 2018г. 10:05ч.

nenco-dobrevНовата стихосбирка „Цветя по пълнолуние“ на Ненчо Добрев имаше премиера в читалнята на Регионалната библиотека „Георги Раковски“. В литературната вечер участваха писатели, актьори, читалищни дейци, директори на културни институти, общественици, приятели и почитатели на творчеството на нашия съгражданин. Вечерта откри литературният критик Димитър Бечев, директор на библиотеката.

Продължение...

 
 

Балетната школа представи "В куклената работилница"

Вторник, 05 Юни 2018г. 15:29ч.

balettТанцовото изкуство е неизменен спътник на човека. То присъства от най-древни времена в живота ни, изразява преживяната радост, любов, мъка. Танцът е неразривна част от духовната култура. Балетното изкуство е най-висшата форма, до която достига танцът в своето многовековно съществуване. Всяка година по това време Детската балетна школа при читалище „Съгласие” представя своя годишна продукция, като събира стотици млади зрители, за да им покаже красотата и  магията на танцовото изкуство, правено от деца за деца.

Продължение...

 
 

В сряда обявяват победителите във фото-конкурса "Стоян Киров"

Понеделник, 04 Юни 2018г. 14:21ч.

st-kirov-277x30026-ма млади фотографи от Ямбол и региона се включиха в конкурса за детска и младежка фотография „Стоян Киров“, организиран от Сдружение Ямболска фотографска общност. Церемонията по награждаване на отличените творби и техните автори е на шести юни от 18.00 часа в изложбената зала на „АртПринтШоп“ на улица “Бузлуджа” №3. В залата ще бъдат подредени и две фотоизложби – с най-добрите конкурсни творби, както и ретроспективна изложба с фотоси на Стоян Киров.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 50

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза