Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Арт
Арт

Ямболската галерия гостува с представителна изложба в НХГ

Вторник, 14 Август 2018г. 10:18ч.

galeria012300Избрани творби от фонда на Художествена галерия „Жорж Папазов“ ще може да види през целия месец септември столичната публика в една от залите на Националната Художествена галерия в София. Поканата за изложбата е по повод Европейския месец на културното наследство. Ямболската галерия ще представи живописни творби – пейзажи, портрети, натюрморт и фигурални композиции на Владимир Димитров – Майстора, Борис Денев, Атанас Яранов, Дечко Узунов, Енчо Пиронков, Илия Петров, Златю Бояджиев, Георги Баев, Светлин Русев.

Продължение...

 

Шест филма с премиери в Лятното кино

Вторник, 07 Август 2018г. 11:48ч.

kinoЗа пета поредна година възстановеното Лятно кино в Ямбол отваря врати за почитателите на седмото изкуство. Филмовият маратон стартира на 31 август и в продължение на три седмици ще предложи колекция от вълнуващи заглавия, спечелили множество отличия от престижни фестивали. В селекцията са включени „Проектът Флорида“ на режисьора Шон Бейкър с Уилям Дефо в главната роля, финландската лента „Най-щастливият ден от живота на Оли Маки“, испанският прочит на „Снежанка“ на режисьора Пабло Бергер, социалната драма „Аз, Даниел Блейк“, френската продукция „В къщата“ на Франсоа Озон.

Продължение...

 
 

"All steps" покориха фестивалната сцена край Троя

Вторник, 24 Юли 2018г. 14:00ч.

allsteps-12Формация от танцовата школа „All steps” се завърна след успешно участие в „International Troia Folk Dance Festival” в турския град Чанаккале.

Продължение...

 
 

Лятно кино край Безистена, идват "Врагове"

Събота, 21 Юли 2018г. 08:03ч.

bezistena-redЯмбол е една от спирките в седмото издание на националната кампания „Пътуващо лятно кино с БНТ1“. Градът ще бъде домакин на инициативата за втори път, като бе номиниран за участие заради трайното възстановяване на лятното кино в града (от 2014г. насам), каквато е и основната кауза на кампанията. В Ямбол пътуващото лятно кино пристига на 31 юли, вторник с прожекция на един от най-новите български игрални филми - „Врагове“, чиято премиера бе тази пролет.

Продължение...

 
 

"Бижу" покори сцената в Созопол

Вторник, 17 Юли 2018г. 16:07ч.

Golemi-peviciТри първи награди за вокалния състав до 12 години и за групата до 19 години, както и индивидално първо място за Кристияна Димитрова. Втора награда за Наталия Ковачева, трето място за Габриела Георгиева и диплом за отлично представяне за Габриела Иванова. С тези отличия се завърна вокалният състав „Бижу“ при читалище „Съгласие“ от Международния младежки фестивал на изкуствата „Музите“ в Созопол. „Бижу“, с ръководител Павлина Христова, участва в конкурсната категория за забавна музика.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 52

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза