Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Арт
Арт

Гладнишка и Аврамов с "Оскарите в музиката" в Ямбол

Петък, 20 Април 2018г. 15:07ч.

Oskarite v muzikata plakatМузиката от филмите „Красавицата и звяра“, „Аладин“, „Мръсни танци“, „Flashdance“, „Джеймс Бонд“, „Армагедон“, „Роки“, „Междузвездни войни“, „Доктор Живаго“, „Властелинът на пръстените“ и много други ще звучи от сцената на Зрителната зала на община Ямбол на 24 април от 19.00 аса. Забележителната Милица Гладнишка и нейният сценичен партньор Филип Аврамов ще се разходят по червения килим, представяйки най-добрата музика от киното, призната дори от Американската филмова академия.

Продължение...

 

Дискусия за книгите в Световния ден на книгата

Петък, 20 Април 2018г. 15:01ч.

bezistena-redДискусионна среща за книгите, четенето и съвременните форми на визуално представяне на съдържанието е основната идея на дискусията, посветена на Световния ден на книгата – 23 април, в ямболския Културно-информационен център „Безистен“. Инициативата е на домакините от Общинско предприятие „Туризъм и култура“, началото – в 16.00 часа на 23 април, понеделник. Модератор на дискусията ще бъде писателят Христо Карастоянов, като за участие са поканени ученици от ямболските гимназии и разбира се, всеки, имащ отношение към четенето.

Продължение...

 
 

230 участници в поредния конкурс "Душата на един извор"

Петък, 20 Април 2018г. 09:17ч.

Dushata Plakat 2018 cОбщо 230 творби на млади автори от цяла България постъпиха в Десетото издание на Националния конкурс за млади художници и писатели „Душата на един извор”. Интересът към юбилейното издание, като брой произведения, е над два пъти по-голям в сравнение с предходното издание на биеналето от 2016г. Конкурсът има за цел откриване на млади таланти в областта на литературата и изобразителното изкуство и стимулиране развитието им в избраната от тях творческа област.

Продължение...

 
 

Емоционален финал на "Златната Диана"

Четвъртък, 19 Април 2018г. 11:45ч.

teodosiiiНай-новата творба на Теодосий Спасов и вечната Пета симфония на Бетовен белязаха финала на Музикалните празници „Златната Диана 2018“. Галаконцертът поднесе на ямболската публика богатство от емоции, съчетавайки един от върховете на класиката с произведения на български автори от днешния ден. Концертът за кавал, кларинет и оркестър на Теодосий Спасов, чиято премиера бе преди няколко месеца в столичната зала „България“, бе изпълнен в партньорство с Боян Иванов.

Продължение...

 
 

Юбилейно издание на "Златната Диана"

Сряда, 04 Април 2018г. 11:17ч.

bezistena-redАмбициозна програма предлагат тазгодишните Музикални празници „Златната Диана“. В 50-ия си, юбилеен творчески сезон, организаторите и домакини от Камерен оркестър „Дианополис“ са поканили за изява изчестни имена от световната музикална сцена. Най-ярката „звезда“ на празниците е харизматичният цигулар и виртуоз Светлин Русев. Той ще бъде солист в тържественото откриване на празниците на 15 април в сградата на ямболския Безистен.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 47

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза