Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Арт
Арт

Тракийският хоров фестивал за десети път

Сряда, 11 Октомври 2017г. 10:47ч.

horovashkola QVgaДесетият юбилеен Тракийски хоров фестивал започва в четвъртък. Организатор отново е Народно читалище „Тракийска лира” Ямбол с подкрепата на община Ямбол, община Тунджа и Териториалната организация на НТС. Във фестивалния афиш наред с класическото хорово пеене ще бъдат представени духовни песнопения, модерни хорови обработки и автентичен фолклор. В рамките на форума предстоят осем фестивални концерта – три вечерни концерта в залата на Община Ямбол с начален час 18.00 - на 12, 13 и 14 октомври. Празникът по традиция има и изнесени сцени на територията на община Тунджа.

Продължение...

 

Нови заглавия в есенния театрален афиш

Понеделник, 18 Септември 2017г. 14:20ч.

TIATAR 00200Драматичен театър „Невена Коканова“ подготвя две премиерни заглавия за своите почитатели през есента. Нашите театрали репетират „Юнаци с умни калпаци“, една от най-поставяните пиеси на Никола Русев, който през тази година щеше да навърши 85 години. Тази любима на поколения зрители смешна история е създадена още през 1966 година. Режисьор на спектакъла е Дияна Радева, а сценограф – Александрина Игнатова. Премиерата се очаква в края на октомври.

Продължение...

 
 

Тенко Тенев с нова стихосбирка

Сряда, 06 Септември 2017г. 08:32ч.

Tenko Tenev Ocharovanieto na  dumite62 стихотворения за обичта и красотата, за приятелството и доверието, за вярата във вечните неща, които осмислят живота ни. И ни радват с тихия възторг на обикновените човешки измерения. Съкровените лирични откровения ще откриете в новата стихосбирка на поета Тенко Тенев „Очарованието на думите“.

Продължение...

 
 

Избрано от Димитър Яръмов в по-добрите книжарници

Четвъртък, 24 Август 2017г. 15:06ч.

Iaruma„Животът на пророците“, нова книга с избрани произведения на Димитър Яръмов, посветена на 75-годишнината от рождението на писателя излезе от печат в издателство „Български писател“. В изданието са включени едни от най-известните разкази и новели на белетриста, както и публицистични творби и откъси от неговата „Редакторска книга“. Димитър Яръмов е роден на 16 май 1942г. в село Кирилово.

Продължение...

 
 

Деветият живописен пленер започва на четвърти септември

Вторник, 25 Юли 2017г. 11:20ч.

parka-plenerПетима художници от Русия, Турция и България събира поредният девети живописен пленер „Певецът на Тунджа“ в Ямбол в началото на септември. Всички детайли, свързани с посрещането на гостите и организацията на пленера, вече са уточнени, съобщи за zonayambol.com директорът на ХГ „Жорж Папазов“ Петко Йорданов.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 42


Подробна 5-дневна прогноза