Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Арт
Арт

Оригинален творчески експеримент в ОУ "Л. Каравелов"

Четвъртък, 22 Февруари 2018г. 21:36ч.

mastilenoЗрителната зала на ОУ „Любен Каравелов“ събра почитатели на литературата, музиката и театъра, за да се присъединят към един оригинален творчески експеримент. Бившата възпитаничка на училището Николина Стоянова, която е била и част от музиклна формация „До Ре Ми-ни“ с ръководители Веса Ефева и Донка Мавродиева, представи за първи път пред публика свои авторски произведения в проза и стихове.

Продължение...

 

Читалище "Съгласие" обяви конкурс за Благовещение

Понеделник, 19 Февруари 2018г. 14:41ч.

chitalishteЛитературен  конкурс за есе, посветен на големия празник Благовещение, организират Читалище „Съгласие“ и Инър Уил клуб Ямбол. Конкурсът „Майчице свята“ е на свободна тема, в него могат да участват учeници от I до XII клас, които ще бъдат разделени в три възрастови групи.

Продължение...

 
 

Поетична вечер за виното, любовта и още нещо

Четвъртък, 15 Февруари 2018г. 12:39ч.

puetiС литературно четене, посветено на виното и любовта, ямболските творци отбелязаха 14 февруари. Поетичната вечер бе в читалнята на Регионалната библиотека, а домакин – директорът на библиотеката, литературният критик Димитър Бечев. Поздравление към ямболските творци отправи писателят Любомир Котев.

Продължение...

 
 

Две изложби в "Кукерландия '2018"

Вторник, 13 Февруари 2018г. 09:08ч.

fotokuk18Общо 482 творби на български и чуждестранни фотографи постъпиха в тазгодишното, 14-то поред издание на Международния фотоконкурс „Кукерландия“. Четиридесет от тях вече са селектирани от седемчленното жури за участие в традиционната изложба, откривана в рамките на едноименния ямболски маскараден фестивал. Фотоконкурсът „Кукерландия“ е единствен по рода си в страната и дава поле за изява на професионални и любители фотографи да представят своя поглед върху маскарадните игри. Тенденцията тази година е към нарастващ брой на фотосите, запечатали емоции и състояние включително и от европейски карнавали, като тeзи във Венеция, Ксанти (Гърция) и др.

Продължение...

 
 

"Всяка сряда от пет до седем" се завръща в Ямбол

Петък, 26 Януари 2018г. 15:08ч.

vsiaka-sriadaСлед близо година турнета и отсъствие от града спектакълът на Драматичен театър „Невена Коканова“ „Всяка сряда от пет до седем“ от Валентин Красногоров се завръща на ямболска сцена. Този път в заплетените служебни проблеми и лични отношения се забърква един от младите актьори на ямболския театър Радослав Владимиров. Той вече е познат на ямболската публика от „Шега в едно действие“ и „Благородният испанец“.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 44

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза