Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Бизнес
Бизнес

Специална промоция на Milka във "Вилтон" в "Златен рог"

Четвъртък, 04 Април 2019г. 12:19ч.

vilton-zl-rogЛюбимият шоколад „Milka“ тръгва на турне в селектирани магазини в страната. Промоцията в Ямбол е в събота и неделя, шести и седми април, в магазин „Вилтон“ в комплекс „Златен рог“.

Продължение...

 

Павел Додов не очаква драстичен скок на цените на пазара

Петък, 19 Януари 2018г. 11:37ч.

pavel-dodov-1Малко или много по-високата цена на електричеството ще се отрази на пазара, зависи кой как калкулира поскъпването, но не чаквам драстично увеличение на цените на стоките. Това заяви бизнесменът Павел Додов, един от съсобствениците  на популярната търговска верига „Вилтон“ по повод очакваното поскъпване на тока за бизнеса. Трябва да поясним, каза Додов пред zonayambol.com, че когато се сключват договори на свободния пазар, те са на годишна база, въпреки че може да има и анекси, които да индексират състоянието на пазара или продажбата на електроенергия.

Продължение...

 
 

Представят възможности за подкрепа на предприемачите

Сряда, 20 Септември 2017г. 12:39ч.

OOICДве процедури от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, свързани с предприемачеството, представиха експерти от ОИЦ Ямбол на информационна среща в офиса на центъра. "Подкрепа за предприемачество“ има за цел предоставяне на подкрепа на лицата, желаещи да развиват собствена стопанска дейност под формата на консултации, обучения, менторство и др. за преценка на предприемаческите им идеи, придобиване на знания и умения за изготвяне на бизнес план, за намиране на подходящи източници на финансиране и за управление на бизнеса.

Продължение...

 
 

"Вила Ямбол" и "Марвин" печелят медали в престижен конкурс

Вторник, 16 Май 2017г. 08:34ч.

vino-espanaКаберне Совиньон на „Вила Ямбол“ спечели най-престижното отличие от българските вина в 24-ия Световeн конкурс на винарите, проведен в испанския град Валядолид. Българските производители спечелиха общо 58 медала – Голям златен (Grand Gold за Cabernet Sauvignon Reserve 2014 на „Вила Ямбол"), 23 златни и 34 сребърни медала. „Вила Ямбол“ бе отличена със злато и за „Kabile Mavrud - Cabernet Sauvignon 2015“ и „Merlot Reserve 2014“. Златен медал завоюва и Cabernet Sauvignon x Syrah Single Vineyard 2011 на изба "Марвин" край село Хаджи Димитрово.

Продължение...

 
 

Откриха с церемония новата административна сграда на "Трейс Ямбол"

Петък, 09 Декември 2016г. 16:16ч.

trace-otkrivaneСтроителната компания „Трейс груп“ откри новата административна сграда на ямболското представителство на фирмата. Сградата на улица „Петър Брънеков“ 2 край Каргонския мост близо две десетилетия беше замразена до груб строеж и довършена през последните два месеца. Местната дъщерна компания на Трейс - „ПСФ Мостинженеринг“ е едно от най-старите дружества в холдинга.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 6