Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Бизнес
Бизнес

Откриха с церемония новата административна сграда на "Трейс Ямбол"

Петък, 09 Декември 2016г. 15:16ч.

trace-otkrivaneСтроителната компания „Трейс груп“ откри новата административна сграда на ямболското представителство на фирмата. Сградата на улица „Петър Брънеков“ 2 край Каргонския мост близо две десетилетия беше замразена до груб строеж и довършена през последните два месеца. Местната дъщерна компания на Трейс - „ПСФ Мостинженеринг“ е едно от най-старите дружества в холдинга.
 

"Практикер" с хипермаркет в Ямбол

Четвъртък, 08 Декември 2016г. 17:44ч.

praktiker-yambolЗапочва изграждането на хипермаркет за дома и градината „Практикер“ в Ямбол. На достъпни цени, той ще предложи на жителите на града и околността богат асортимент от над 40 хил. продукта на водещи световни и български производители в различни категории: строителни материали, санитария, фаянс и теракот, ламиниран паркет, инструменти за ремонта и градината, осветителни тела, бои и декорация, градина, къмпинг, авто- и велоаксесоари.
 
 

Пазарът търси счетоводители, сервитьори и пласьори

Петък, 26 Февруари 2016г. 14:46ч.

bt-yambol-1Продължава приемът на заявки от работодатели за разкриване на работни места по схема „Младежка заетост” от новия програмен период на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, информират от Агенцията по заетостта. По схемата работодателите могат да наемат младежи до 29 години включително в две направления - стажуване за усвояване на умения по придобита професия или специалност и обучение по време на работа по определена професия или специалност. Стажуването и обучението се извършват под ръководството на наставник, определен от работодателя.
 
 

Милионерите в Ямбол, според НАП, са четирима

Четвъртък, 21 Май 2015г. 15:13ч.

pari-1Над 6 милиона лева общо са спечелили четирима ямболлии, които са декларирали лични доходи от миналата година вариращи от един до два милиона лева. Един от милионерите е дама с доходи, както от заплата, така и от стопанска дейност. 25-годишен младеж е декларирал за миналата година милион и 100 хиляди лева, реализирани от стопанска дейност като едноличен търговец или земеделски производител.
 
 

Стачката продължава в условията на локаут

Четвъртък, 05 Март 2015г. 16:03ч.

yazaki-2Стачните действия в „Язаки България” Ямбол продължават въпреки локаута и натиска срещу протестиращите работници, съобщиха от Конфедерацията на труда „Подкрепа”. Действията на работодателя със замяната на стачкуващите работници – локаутът, е поредното нарушение на Закона за уреждане на колективните трудови спорове, каза на брифинг в централата на синдиката в Ямбол председателят на Националната федерация „Техническа индустрия, наука, информатика” към КТ „Подкрепа” Здравчо Здравчев.
 
 

Страница 1 от 5


Подробна 5-дневна прогноза

Валутни курсове

Реклама

vhs-2-dvd_125x125