Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Бизнес
Бизнес

Представят възможности за подкрепа на предприемачите

Сряда, 20 Септември 2017г. 11:39ч.

OOICДве процедури от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, свързани с предприемачеството, представиха експерти от ОИЦ Ямбол на информационна среща в офиса на центъра. "Подкрепа за предприемачество“ има за цел предоставяне на подкрепа на лицата, желаещи да развиват собствена стопанска дейност под формата на консултации, обучения, менторство и др. за преценка на предприемаческите им идеи, придобиване на знания и умения за изготвяне на бизнес план, за намиране на подходящи източници на финансиране и за управление на бизнеса.

Продължение...

 

"Вила Ямбол" и "Марвин" печелят медали в престижен конкурс

Вторник, 16 Май 2017г. 07:34ч.

vino-espanaКаберне Совиньон на „Вила Ямбол“ спечели най-престижното отличие от българските вина в 24-ия Световeн конкурс на винарите, проведен в испанския град Валядолид. Българските производители спечелиха общо 58 медала – Голям златен (Grand Gold за Cabernet Sauvignon Reserve 2014 на „Вила Ямбол"), 23 златни и 34 сребърни медала. „Вила Ямбол“ бе отличена със злато и за „Kabile Mavrud - Cabernet Sauvignon 2015“ и „Merlot Reserve 2014“. Златен медал завоюва и Cabernet Sauvignon x Syrah Single Vineyard 2011 на изба "Марвин" край село Хаджи Димитрово.

Продължение...

 
 

Откриха с церемония новата административна сграда на "Трейс Ямбол"

Петък, 09 Декември 2016г. 15:16ч.

trace-otkrivaneСтроителната компания „Трейс груп“ откри новата административна сграда на ямболското представителство на фирмата. Сградата на улица „Петър Брънеков“ 2 край Каргонския мост близо две десетилетия беше замразена до груб строеж и довършена през последните два месеца. Местната дъщерна компания на Трейс - „ПСФ Мостинженеринг“ е едно от най-старите дружества в холдинга.

Продължение...

 
 

"Практикер" с хипермаркет в Ямбол

Четвъртък, 08 Декември 2016г. 17:44ч.

praktiker-yambolЗапочва изграждането на хипермаркет за дома и градината „Практикер“ в Ямбол. На достъпни цени, той ще предложи на жителите на града и околността богат асортимент от над 40 хил. продукта на водещи световни и български производители в различни категории: строителни материали, санитария, фаянс и теракот, ламиниран паркет, инструменти за ремонта и градината, осветителни тела, бои и декорация, градина, къмпинг, авто- и велоаксесоари.

Продължение...

 
 

Пазарът търси счетоводители, сервитьори и пласьори

Петък, 26 Февруари 2016г. 14:46ч.

bt-yambol-1Продължава приемът на заявки от работодатели за разкриване на работни места по схема „Младежка заетост” от новия програмен период на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, информират от Агенцията по заетостта. По схемата работодателите могат да наемат младежи до 29 години включително в две направления - стажуване за усвояване на умения по придобита професия или специалност и обучение по време на работа по определена професия или специалност. Стажуването и обучението се извършват под ръководството на наставник, определен от работодателя.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 6