Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Бизнес
Бизнес

"Язаки" грабна награда за Инвестиция в човешки капитал...

Петък, 06 Февруари 2015г. 11:35ч.

yazaki-2Докато синдикатите подготвят протестни действия за достойно заплащане и нормални условия на работа в „Язаки България” Ямбол, компанията получи престижна награда от Българската агенция за инвестиции. „Язаки” спечели приза в категорията „Инвестиция в човешки капитал” (!?) по време на церемония в „София хотел Балкан”.

Продължение...

 

В "Язаки" събират подписи за ефективни стачни действия

Вторник, 03 Февруари 2015г. 16:29ч.

yazakiКТ "Подкрепа" ще продължи процедурата за обявяване на ефективни стачни действия в завода на "Язаки България" в Ямбол. Ръководството на предприятието е отказало преговори, заяви председателят на националната федерация "Техническа индустрия, наука и информатика" към КТ "Подкрепа" Здравчо Здравчев, цитиран от БТА. Следващата фаза е събиране на подписи от работещите в предприятието за обявяване на стачка, за което е необходимо съгласието на повече от 50 на сто от работниците и служителите, както и сформиране на стачен комитет.

Продължение...

 
 

КТ "Подкрепа": Робски условия на работа в "Язаки" - Ямбол

Вторник, 27 Януари 2015г. 13:15ч.

podkrepa QVgaБългари работят денонощно, без да им се заплаща извънредният труд, а на края на месеца вземат непроменена с години заплата от 500 лева, съобщи news.bg. За този проблем сигнализираха на пресконференция от КТ "Подкрепа" в столицата и обърнаха внимание на работещите в компанията "Язаки България". Дружеството е японско и се занимава с производството на кабелно оборудване за автомобили. Проблемът обаче е, че десетки българи от региона на Ямбол работят в "Язаки България" при робски условия на труд, смятат синдикалистите.

Продължение...

 
 

Ямболски фирми на мебелен салон в Германия

Вторник, 20 Януари 2015г. 15:38ч.

mebeloizlojenie-germanyБългарски компании представят своята продукция на национален щанд на Международната изложба за мебели и интериорен дизайн IMM Cologne // LivingKitchen 2015 в Германия.
IMM Cologne е една от най-авторитетните изложби в мебелния бранш. В последното издание в нея участваха 1 209 изложители, разположени на площ от 260 000 кв.м., като броят на посетителите надхвърли 120 000 души. Тази година успоредно с основната проява се провежда и панаир за кухненско обзавеждане LivingKitchen.

Продължение...

 
 

Сериозен интерес към Младежката трудова борса

Петък, 25 Април 2014г. 12:30ч.

hora-rabotaПри много сериозен интерес от страна на предприемачите от региона и висока мотивация на младежите, търсещи работа, премина първата за сезона Младежка трудова борса, организирана от Бюрото по труда в Ямбол, коментира главният експерт в бюрото Генка Киркова. В борсата, проведена в залите на Дома на науката и техниката в Ямбол, участваха повече от 190 безработни, 140 от тях – младежи на възраст до 29 години, както и 14 работодатели от града и региона.

Продължение...

 
 

Страница 3 от 6