Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Бизнес
Бизнес

Пазарът търси счетоводители, сервитьори и пласьори

Петък, 26 Февруари 2016г. 14:46ч.

bt-yambol-1Продължава приемът на заявки от работодатели за разкриване на работни места по схема „Младежка заетост” от новия програмен период на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, информират от Агенцията по заетостта. По схемата работодателите могат да наемат младежи до 29 години включително в две направления - стажуване за усвояване на умения по придобита професия или специалност и обучение по време на работа по определена професия или специалност. Стажуването и обучението се извършват под ръководството на наставник, определен от работодателя.

Продължение...

 

Милионерите в Ямбол, според НАП, са четирима

Четвъртък, 21 Май 2015г. 15:13ч.

pari-1Над 6 милиона лева общо са спечелили четирима ямболлии, които са декларирали лични доходи от миналата година вариращи от един до два милиона лева. Един от милионерите е дама с доходи, както от заплата, така и от стопанска дейност. 25-годишен младеж е декларирал за миналата година милион и 100 хиляди лева, реализирани от стопанска дейност като едноличен търговец или земеделски производител.

Продължение...

 
 

Стачката продължава в условията на локаут

Четвъртък, 05 Март 2015г. 16:03ч.

yazaki-2Стачните действия в „Язаки България” Ямбол продължават въпреки локаута и натиска срещу протестиращите работници, съобщиха от Конфедерацията на труда „Подкрепа”. Действията на работодателя със замяната на стачкуващите работници – локаутът, е поредното нарушение на Закона за уреждане на колективните трудови спорове, каза на брифинг в централата на синдиката в Ямбол председателят на Националната федерация „Техническа индустрия, наука, информатика” към КТ „Подкрепа” Здравчо Здравчев.

Продължение...

 
 

27 работници в "Язаки" започнаха ефективна стачка

Сряда, 04 Март 2015г. 10:57ч.

yazaki-04-03Ефективни стачни действия започнаха тази сутрин работници в една от най-големите прозводствени фирми в Ямбол – „Язаки България”. Хората искат нормални условия на работа и достойно заплащане. В ямболския филиал на фирмата работят повече от 3000 души, средната месечна заплата тук е около 500 – 550 лева. Предупредителната стачка преди месец и преговорите с мениджърския екип не постигнаха резултати. От началото на тази седмица започнаха и уволнения на синдикалисти.

Продължение...

 
 

"Язаки" грабна награда за Инвестиция в човешки капитал...

Петък, 06 Февруари 2015г. 11:35ч.

yazaki-2Докато синдикатите подготвят протестни действия за достойно заплащане и нормални условия на работа в „Язаки България” Ямбол, компанията получи престижна награда от Българската агенция за инвестиции. „Язаки” спечели приза в категорията „Инвестиция в човешки капитал” (!?) по време на церемония в „София хотел Балкан”.

Продължение...

 
 

Страница 2 от 6