Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Блиц

Блиц

М.Кунева: Абсолютна лъжа е, че съм участвала в каквито и да е преговори по АСТА

Понеделник, 13 Февруари 2012г. 08:32ч.

meglena-kuneva-2„Реставрирам тройната коалиция, открадвам партията на Слави Бинев и се подписвам под АСТА според хора, с които се наложи да работя в част от кампанията ми за президент. Очаквам утре да прочета с колко деца закусвам сутрин." Така Меглена Кунева, председател на УС на Сдружение „България на гражданите", коментира във фейсбук - страницата си публикациите срещу нея от последните дни. „Очевидно генерирането на енергия в нашето Сдружение уплаши бъдещите коалиционни партньори - ГЕРБ и БСП - и фабриката за компромати заработи отново с пълна сила. Явно така ще бъде след всяко социологическо проучване, посещение в страната или пресконференция на лицата на „България на гражданите". Нищо ново, просто проява на лош политически вкус", подчертава Меглена Кунева.
„Безкрайно съм възмутена от поредните лъжи по мой адрес с ясна цел - подмяна на отговорността за поставянето на подписа от българското правителство под Споразумението АСТА. Категорично заявявам, че никога не съм участвала и не съм имала отношение към преговорите по АСТА, нито в качеството си на български еврокомисар, нито след това", допълва Кунева, чийто профил в социалната мрежа има 15 000 последователи.

Продължение...

 
 

Сините в Ямбол се готвят за предварителните избори

Сряда, 01 Юни 2011г. 16:47ч.

На 12 юни предстоят предварителните избори за излъчване на кандидата за президент от Синята коалиция. Номинираните са посоченият от СДС Румен Христов и Светослав Малинов от ДСБ. Три ще бъдат изборните секции на територията на община Ямбол, каза за ZONAYAMBOL.COM председателят на Областния съвет на СДС Живко Желев. Те ще бъдат в кварталите Каргон, Аврен и в зона център, като местата за гласуване ще се уточнят до края на седмицата. По една изборна секция ще има във всяка от останалите общини в региона. В предварителните избори на Синята коалиция могат да участват всички граждани, които имат регистрация по постоянен адрес в съответната община. Предварителния вот сините въведоха още в края на деветдесетте години. Много е вероятно предварителни избори да се проведат и при формирането на изборните листи преди местния вот в Ямбол, уточни Живко Желев, но структурите ще се концентрират на подготовката за общинските избори след определяне на кандидата за президент от Синята коалиция.
 
 

Страница 2 от 2