Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион Болярово
Болярово

Пожар край Воден унищожи няколко декара с бадеми

Понеделник, 21 Август 2017г. 10:07ч.

pojar-gorski-30През изминалото денонощие дежурните огнеборци са се отзовали на пет сигнала за възникнали пожари. На 20 август в 12.35 е получен сигнал за възникнал пожар в местността „Лозята“ в землището село Воден. В пожорогасителните дейности са участвали пет екипа огнеборци от Болярово и Елхово. Огънят е обхванал площ около 980 декара сухи треви и около 18 декара млади бадемови насаждения. Причините за възникване на пожара и щетите са в процес на установяване. Образувано е досъдебно производство.

Продължение...

 

Стефан Караджово отново е домакин на "СТЕКСПО"

Сряда, 26 Юли 2017г. 15:36ч.

LOGO-STEKSPOВ средата на септември, за втора поредна година, „Асоциация за развъждане на месодайните породи говеда в България“ планира да събере на едно място представители на всички участници във веригата на производството и реализацията на качествено телешко и говеждо месо у нас. Фермери и предприемачи от цялата страна, заети в сектора на месодайното говедовъдство, или такива, които имат намерение да инвестират в него, ще имат възможност на 12 и 13 септември да се запознаят отблизо и на практика с основните технологии на развъждане и отглеждане, с ветеринарно-медицинските дейности, качественото хранене и маркетинга на готовата продукция.

Продължение...

 
 

35 мигранти преминали оградата край Воден, каналджията задържан

Вторник, 02 Май 2017г. 15:52ч.

ograda-granica-1Районна прокуратура Елхово повдигна обвинение и задържа за 72 часа 53-годишен мъж от София за това, че е превел незаконно през границата ни с Турция 35 чужди граждани. На 28 април полицията в Елхово е започнала досъдебно производство по случая. Групата от 35 сирийски граждани, половината от тях на възраст под 16 години, е преминала в района на гранична пирамида 192 в землището на село Воден, водена от 53-годишния Георги К. от столицата.

Продължение...

 
 

Осъдиха фермер от Болярово, декларирал неверни данни

Четвъртък, 09 Март 2017г. 13:58ч.

ZEMQ-10Наказание 10 месеца лишаване от свобода, отложено за изпитателен срок от три години, получи земеделският прозводител Венцислав Илиев от грaд Болярово, предоставил неверни сведения за обработвани земеделски парцели, с цел получаване на евросубсидии. С решението си Апелативен съд Бургас потвърди присъдата на Окръжния съд в Ямбол. В качеството си на едноличен търговец през 2013г. Илиев е представил пред Общинска служба „Земеделие” - Елхово и ОД на ДФ „Земеделие” Ямбол неверни данни за неизползвани 58,05 хектара земеделски парцели, за да получи средства, предоставени от Европейски фонд за гарантиране в земеделието и от Европейски земеделски фонд за развитие на селските райони в размер на общо 19 476 лв.

Продължение...

 
 

Петима ранени в нов пътен инцидент

Понеделник, 06 Юни 2016г. 12:31ч.

lineika-shevroletНа 5 юни около 18.00 чaса на път ІІ-79, е настъпило пътнотранспортно произшествие, при което лек автомобил "Опел Астра", управляван от 55-годишен жител на село Стефан Караджово, движещ се по посока от Болярово към Елхово, при движение с несъобразена скорост, губи контрол над автомобила и се блъска в отводнителната канавка в ляво по посоката на движение. Вследствие на инцидента водачът и четиримата му спътници са транспортирани за оказване на медицинска помощ в МБАЛ Ямбол.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 18


Подробна 5-дневна прогноза