Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион Болярово
Болярово

Болярово търси отговори по проекта "Набуко"

Вторник, 05 Февруари 2013г. 17:51ч.

01nabukoto„Имайте предвид, че всичко, което ние ви обещаем тук и което е записано в докладите, сме длъжни да го изпълним, в противен случай имате право да ни съдите”. Това заяви Росен Бачев от екипа на „Набуко” по време на общественото обсъждане на докладите за оценка на въздействие върху околната среда и оценката за съвместимостта в Болярово на 5 февруари. Коментарът беше по повод забележка на представители на сдружение „ДЕН”, че на контрола от страна на министерството на околната среда и водите и регионалните инспекции по околна среда не може да се вярва.

Продължение...

 

Четирима от Елхово задържани за кражба на проводници

Четвъртък, 31 Януари 2013г. 10:09ч.

police-car-4Служители от полицейския участък в Болярово задържаха четирима мъже за кражба на проводници. Мъжете, на възраст от 21 до 62 години, са установени вечерта на 30 януари, в района на изхода на град Болярово в посока град Бургас, в момент на кражба на 30 метра меден проводник, собственост на БТК- АД. Групата се е придвижвала с лек автомобил “Пежо”. И четиримата, жители на град Елхово, са задържани за срок до 24 часа. Работата по случая продължава. В РУ “Полиция” – Елхово е образувано досъдебно производство.
 
 

Най-висока е избирателната активност в Боляровско

Неделя, 27 Януари 2013г. 10:28ч.

30-10-1Четири часа след официалното начало на изборния ден в Ямболско са гласували малко повече от 2% от имащите право да гласуват в деня на референдума, сочат данните на Районната избирателна комисия. В община Ямбол до урните са отишли едва 804 души от общо 72518 вписани в избирателните списъци, което представлява 1.1 на сто от гласоподавателите. Най-висока активност, каквато е традицията по време на избори, отчитат в община Болярово. Въпреки че секциите в малките населени места там отвориха по-късно, до 10.00 часа са гласували 170 души от 3303-ма в избирателните списъци.
 
 

Областният управител върна за ново разглеждане решение на Съвета в Болярово

Вторник, 22 Януари 2013г. 16:41ч.

boliarovo-obshtina-lОбластният управител Димитър Иванов върна за ново разглеждане решение на Общински съвет–Болярово. Заповедта е издадена след извършен контрол по законосъобразността на решенията, в изпълнение на правомощията на областния управител съгласно чл. 31, ал.1, т.5 от Закона за администрацията. Върнатото решение касае Наредба № 5 за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинска собственост. С решение № 169 от заседанието на Общински съвет  Болярово се променят условията на договор за аренда, като се упълномощава кмета да издаде заповед за промяна на условията на договора и съответно да направи изменение на договора за дарение.

Продължение...

 
 

Успешен финал на партньорския проект между Елхово и Одрин

Петък, 28 Декември 2012г. 11:51ч.

01-odrin-e-vo-300Официална делегация от град Елхово, водена от кмета на община Елхово Петър Киров посети град Одрин. Поводът на визитата бе приключването на дейностите и провеждането на заключителна пресконференция от партньора на община Елхово в реализацията на проекта „Създаване на отдих, спорт и туризъм в градовете Едирне и Елхово”, по Програмата за трансгранично сътрудничество между България и Турция. В красивия парк на река Марица,

Продължение...

 
 

Страница 7 от 20