Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион Болярово
Болярово

Беглец от Сирия почина от студ край границата

Петък, 21 Декември 2012г. 16:05ч.

snow-white-02Починал от измръзване мъж е намерен на българо-турската граница в района на боляровското село Крайново. Друг е откаран в много тежко състояние в елховската болница. Двамата мъже са сирийски граждани и са се опитвали да преминат нелегално българо - турската граница. В този район на границата прехвърлянето на незаконни емигранти е много често. Заради лошото време вероятно мъжете са се объркали или каналджията, който е трябвало да се срещне с тях не е дошъл на срещата. В момента инцидентът се изяснява от гранична полиция, засега от там отказват повече информация.
 

15 сантиметра снежна покривка в Странджа

Вторник, 04 Декември 2012г. 10:12ч.

sniag-put-vielicaРепубликанските пътища на територията на Ямболска област са проходими при зимни условия, информират от Областното пътно управление. Температурата в 10.00 часа бе 2 градуса над нулата. Пътните настилки са мокри и на места заснежени. Образувана е 15 см снежна покривка в община Болярово в района на селата Воден, Странджа, Вълчи извор и Голямо Крушево. Продължава снеговалежът в района на газстанцията в близост до Горска поляна. Близо 7 см е снежната покривка в района на Калчево – Саранско – Каменец. Техника на дружеството, сключила договор за поддържане на републиканската пътна мрежа на територията на област Ямбол ,

Продължение...

 
 

Нова телефонна измама, сега в Болярово

Четвъртък, 29 Ноември 2012г. 10:54ч.

police-car-1Възрастна жена от Болярово е измамена с 3000 лева, които предала на телефонни измамници, информитаха от полицията. На 28 ноември в 18.40 часа в Районно управление "Полиция" - Елхово е получен сигнал от С.К. на 78 г., от град Болярово, за това, че след получено обаждане по домашния телефон е била измамена със сумата от 3 000 лв., които са били „необходими за спешна операция на дъщеря и”. По случая работят служители от РУ “Полиция” – Елхово.
 
 

РИОСВ позволи експерименти с взривове край Малко Шарково и Мамарчево

Петък, 23 Ноември 2012г. 16:57ч.

drajevo0Столична фирма да взривява и разкопава плодородните земи на Малко Шарково и Мамарчево без оценка за въздействието на околната среда позволи директорът на РИОСВ-Стара Загора Пенка Начева. „Минера-ММ” ООД, чиято основна дейност са счетоводните услуги, според Търговския регистър, ще рови през следващите 35 години в защитената зона „Дервентски възвишения” за габродиоритови порфирити и базалти от находище „Болярка”. Инвестиционното предложение за кариерата първоначално беше внесено от две дружества с общ управител – „Минера-ММ” и „Елимар”.

Продължение...

 
 

Бежанци от девет държави задържани край границата

Неделя, 21 Октомври 2012г. 12:45ч.

grani4na-0130041 нарушители на държавната граница са задържани от служители на териториалните звена на Главна дирекция „Гранична полиция“ през изминалото денонощие - за времето от 08.00 ч. на 20 октомври до 08.00 ч. на 21 октомври, съобщи от пресцентърът на МВР. 36 мъже, 3 жени и две деца са установени, след като пресекли българо-турската граница в зоните за отговорност на Граничните полицейски управления в Свиленград, Болярово и Елхово. За целта са били използвани елементи от интегрираната система за контрол и наблюдение на границата и служебни кучета.

Продължение...

 
 

Страница 8 от 20