Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Видео

Видео

NextPrevious

Община Тунджа празнува

Неделя, 22 Април 2012г. 08:34ч.

В събота бе кулминацията на празничните прояви, посветени на 22 април -- Деня на Община Тунджа, празник, който тази година преминава и под знака на 25-тата годишнина от създаването на общината.
 

 

tundja-praznik-21-04
 
 

Министър Атанасова на инспекция в Сливен

Събота, 21 Април 2012г. 18:32ч.

ministar-atanasova-slivenЛоша материална база, но адекватни грижи за децата. Това са впечатленията на министъра на здравеопазването Десислава Атанасова, която направи внезапна проверка в Дома за медико-социални грижи за деца до три години в Сливен. Инспекцията там бе направена седмица след скандалните разкрития за условията, при които се отглеждат децата в подобен социален дом в Плевен.
 
 
 

Манастира в Кабиле

Петък, 13 Април 2012г. 08:31ч.

kabile-manastiraПоклонници от цялата страна и тази година ще бъдат на Великден в едно от най-красивите кътчета в ямболско -- манастирът край село Кабиле. Още от създаването на манастира тук се пази Книга на чудесата с разкази за вярата и за чудодейни изцеления. Монахините в обителта сега подготвят ново издание на книгата.
 
 
 

Въвеждат ежедневен контрол на строителството на аутобана

Четвъртък, 12 Април 2012г. 08:28ч.

magistrala-pavlovaМинистърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова бе на инспекция по трасето на Лот 2 и Лот 3 на автомагистрала Tракия. Заради ускорените темпове на работа, за качеството на строителните дейности ежедневно ще следят и от специализираната лаборатория към Изпълнителна агенция Пътища, съобщи министър Павлова. Трасето от Стара Загора до Зимница трябва да е напълно готово до първи юли.
 
 
 

Връчиха годишните награди за медицина

Събота, 07 Април 2012г. 08:26ч.

В навечерието на Седми април, Деня на здравните работници, на церемония в Ритуалната зала на Обреден комплекс Ямбол бяха връчени годишните награди за високи постижения и принос в областта на здравеопазването в града. Наградата „Анка Александрова" за високи постижения и принос в повишаване качеството на здравните грижи получи фелдшерът Румен Колев. С наградата „Хипократ'2012" бяха удостоени стоматологът д–р Илко Карабелов и началникът на патолого–анатомичното отделение в Областната болница д-р Кирил Попов.
 
 
 

Страница 5 от 56