Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Спорт Други
Други

Награждават десетте най-добри в спорта в комплекс 'Кабиле"

Вторник, 11 Декември 2018г. 12:35ч.

hotel-kabileКъсно във вторник ще стане ясно класирането в десетката на най-добрите спортисти на Ямбол за 2018г. Подреждането ще бъде обявено по време на специалната церемония, организирана традиционно от Община Ямбол и Обединен спортен клуб „Тунджа”. Награждаването на най-добрите спортисти ще бъде в хотелски комплекс „Кабиле“ от 19.00 часа.

Продължение...

 

Танцови двойки от девет държави на подготовка в Ямбол

Вторник, 28 Август 2018г. 18:35ч.

z-tandem-18Клуб по спортни танци "Тандем" организира за поредна година международен лагер по спортни танци в Младежкия дом в Ямбол. В подготовката участваха танцьори и треньори от Русия, Украйна, Молдова, Босна и Херцеговина, Гърция, Германия, Монголия и Канада. Между танцовите двойки бяха и много състезатели, които са бивши и настоящи шампиони на страната.

Продължение...

 
 

Две шампионски титли за Стрелкови клуб "Диана"

Сряда, 21 Март 2018г. 09:55ч.

strelkiniС две шампионски титли от Държавното първенство по спортна стрелба с пневматично оръжие се завърнаха младите състезатели на Стрелкови клуб „Диана“. В дисциплината пневматичен пистолет 10 метра за момичета до 16 години нашата Мадлен Христова постигна резултат от 354 точки и убедително завоюва шампионското отличие.

Продължение...

 
 

Пълен комплект медали за "Априлец" от шампионата в Ямбол

Понеделник, 12 Февруари 2018г. 14:15ч.

Daniel AsenovБоксьорите на „Априлец“ Бояджик спечелиха пълен комплект медали от приключилото в зала „Диана“ държавно лично първенство за мъже и жени, първият турнир от спортния календар на боксовата федерация през 2018 година. Братята Даниел и Боян Асенови достигнаха до финала в кат. 56 килограма. Даниел, преминал само за този турнир в по-високата категория, надигра в полуфинала Благовест Кожухаров (НСА), а Боян спечели срещу Стефан Иванов (ЦСКА). Без бой златото в категорията завоюва най-титулуваният ни боксьор през последните години - Даниел Асенов, за най-малкия от тримата Асенови – Боян, остана среброто.

Продължение...

 
 

"Тандем" - в десетата година след началото

Петък, 29 Декември 2017г. 09:38ч.

naidenov-sedovaДве шампионски титли на България в категория младежи и сеньори, вицешампионска титла за сеньори, няколко двойки - финалисти в първенствата на страната и полуфиналисти при деца до 11 години, призови места на световния подиум. Такава бе изминалата година за Клуба по спортни танци „Тандем“. През 2017г. "Тандем" организира и международен турнир, кръг от световните серии WDSF "Golden Sands Open - Златни Пясъци. Сега клубът по спортни танци се подготвя да отбележи десет години от създаването си.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 29