Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Спорт Други
Други

Ямболско момиче в Dancing stars във Виетнам

Понеделник, 01 Февруари 2016г. 14:21ч.

C  Data Users DefApps AppData INTERNETEXPLORER Temp Saved Images sieu-mau-minh-trung-vndaily-6Една от най-успешните танцьорки от Ямболския клуб по спортни танци "Тандем" Даниела Ничева започна участие във виетнамския вариант на световноизвестното танцово шоу Dancing with the stars. Даниела замина за Хошимин през ноември миналата година, за да започне подготовка за шоуто. Тя си партнира с модела Мин Чум, един от идолите за тийнаудиторията във Виетнам през последните години.

Продължение...

 

"Тандем" изпраща най-успешната година в историята на клуба

Понеделник, 28 Декември 2015г. 13:00ч.

01-TaandemmКлубът по спортни танци „Тандем“ изпраща най-успешната си състезателна година от създаването на клуба до момента. Това е равносметката на треньорите в клуба Георги Найденов и Олга Седова. 10 танцови двойки в 6 възрастови групи взеха участие в повече от 20 състезания и спечелиха титли и призови места както в България, така и на световната танцова сцена в Русия, Словения, Латвия, Германия, Испания, Гърция, Турция, Виетнам и България. Спортният клуб доказа, че е един от най-добрите клубове в България, с голям потенциал за развитие на своите танцови двойки.

Продължение...

 
 

Най-престижното ветроходно отличие идва в Ямбол

Понеделник, 14 Декември 2015г. 15:44ч.

01-anka1 QVgaРодената в Ямбол Кристина Баракова и нейният син Александър Албу са тазгодишните носители на преходната награда „Златен глобус Кор Кароли“ за най-добро българско ветроходно постижение през годината. Призът на ко-шкипера на яхтата „Анка1“ Кристина Баракова е заради продължилото близо пет месеца успешно плаване от остров Кюрасао до бреговете на Австралия, през това време яхтата е прекосила Карибско море и Тихия океан, изминавайки над 9500 морски мили. 34-годишната Кристина Баракова, нейният съпруг Адриан Албу (според регламента, шкиперът на „Анка1“ не получава наградата, защото е чуждестранен гражданин) и десетгодишния им син Александър от няколко години живеят в Бризбейн.

Продължение...

 
 

Бонев-Джелебова спечелиха силния турнир на "Спартак" Москва

Понеделник, 14 Декември 2015г. 13:33ч.

01-tanciiteЯмболската танцова двойка Мирослав Бонев и Емилия Джелебова спечели XX-ия юбилеен международен турнир по спортни танци „Купа Спартак“ в Москва, съобщи треньорът на клуба Георги Найденов. Това е първата българска двойка, която печели престижен турнир в руската столица в категория юноши старша възраст. Танцовата двойка от клуб по спортни танци "Тандем" Ямбол се състезаваше с над 40 танцови двойки.

Продължение...

 
 

Младите стрелци се връщат с шампионски титли от Сърбия

Понеделник, 30 Ноември 2015г. 10:20ч.

11-30-strelciМладите състезатели на Стрелкови клуб “Диана” се върнаха в Ямбол от силен международен турнир в Сърбия с два златни медала и купата за второ място в отборното класиране в стрелбата 60 изстрела с пневматичен пистолет. Близо 200 участници от България, Босна и Херцеговина, Хърватска, Словения, Черна гора и Сърбия се включиха в края на миналата седмица в „Grand Prix Smederevo Walther Youth Cup“, който се проведе в Смедерево по егидата на оръжейния гигант  Walther.

Продължение...

 
 

Страница 10 от 31