Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион Елхово
Елхово

Арест за каналджиите, превели мигранти край Тунджа

Сряда, 04 Април 2018г. 11:45ч.

YAS-vitrajПо искане на Районна прокуратура Елхово, съдът задържа под стража двама души, подпомогнали седем чужди граждани да преминат на българска територия и да пребивават и преминават през територията на страната. Задържаните са 30-годишен мъж от тополовградското село Радовец и 20-годишен гражданин на Ирак. Бараз Д. е обвинен за това, че на 30 март в района на гранична пирамида 277, в землището на Лесово, превел през границата седем души, граждани на Ирак – престъпление по чл.280, ал.2, т.3, вр.ал.1 от НК.

Продължение...

 

Бивши митничари на Лесово застават пред съда

Вторник, 03 Април 2018г. 15:26ч.

lesovo-1Специализираната прокуратура внесе в Специализирания наказателен съд обвинителен акт срещу осем бивши служители на Митнически пункт „Лесово“ за участие в организирана престъпна група за искане и получаване на подкупи от преминаващи български и чужди граждани, съобщава държавното обвинение. В края на септември 2015г., пише обвинението, началниците на три от четирите митнически смени се събират в с. Лесово и решават да продължат „традицията“ за незаконно събиране на пари, господствала до идването на новия началник на пункта.

Продължение...

 
 

Задържаха група мигранти край река Тунджа

Неделя, 01 Април 2018г. 11:35ч.

wa0001В хода на специализирана полицейска операция служители на Главна дирекция "Гранична полиция" заловиха седем мигранти, опитали да влязат нелегално в страната. В действията, проведени в зоната на отговорност на РДГП - Елхово, е участвал и хеликоптер от Специализирания отряд за въздушно наблюдение.

Продължение...

 
 

Нови проблеми с оградата по границата

Петък, 30 Март 2018г. 15:14ч.

ograda QVgaВисоките води на пограничните реки са нанесли повреди по оградата на границата с Турция. От Гранична полиция потвърдиха, че в района между реките Фишера и Тунджа в Хасковско част от съоръжението е съборено. Уведомени са областните управители, за да се предприемат мерки по възстановяването й. На местата, където има проблеми, дежурят денонощно патрули и няма опасност някой да мине необезпокоявано, уточниха от Гранична полиция.

Продължение...

 
 

Общото събрание на РАО "Тракия" ще заседава в Елхово

Четвъртък, 29 Март 2018г. 09:21ч.

elhovo-obshtina-zima-1Кметът на община “Тунджа” Георги Георгиев ще вземе участие в предстоящото заседание на Управителния и Контролния съвет на Регионалната асоциация на общините “Тракия”, което ще се проведе в Елхово на 30 март. Веднага след това предстои и сесия на Общото събрание на асоциацията. Дневният ред на Общото събрание включва отчети на ръководните органи на Асоциацията за миналата година, приемане на бюджет и работен план за 2018 г.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 79