Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион Елхово
Елхово

БЧК обучава служители на Горското стопанство в Елхово

Четвъртък, 13 Юни 2019г. 09:35ч.

gorski-b4kОбучение по първа долекарска помощ проведоха от БЧК със служители на Държавно Горско стопанство Елхово. Основната цел бе придобиването на конкретни знания и практически умения за прилагането на подходящи животоспасяващи и животоподдържащи действия на пострадал на мястото на инцидентa или в близост до него до идването на екип от Спешна медицинска помощ. Поставен бе акцент върху рисковете от ухапване от насекоми, бозайници и влечуги и мерките за оказване на първа помощ.

Продължение...

 

125 години читалищна дейност в Тополовград

Сряда, 29 Май 2019г. 13:58ч.

tpgrd-chitalishteЧиталище "Св.Св. Кирил и Методий", без което никой не може да си представи малкия сакарски град, навърши 125 години. През това време то е било пристан за много просветни и културни дейци, за много творци, читатели, самородни таланти, изиграло е голяма роля за просвещението на тополовградчани.

Продължение...

 
 

В Елхово по горещи следи

Вторник, 28 Май 2019г. 10:52ч.

cars-6За броени часове служители от Районното полицейско управление в Елхово разкриха кражба на сериозна сума пари от частен дом. Разследването е започнало след получен сигнал от възрастен жител на община Елхово, установил липсата на 3000 лева от дома си. В резултат на проведените незабавни оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия е установена съпричастността към престъпното деяние на две 28-годишни жени от региона.

Продължение...

 
 

Взломна кражба от училището в село Бояново

Вторник, 16 Април 2019г. 10:31ч.

police-car-1За броени часове елховски полицаи разкриха взломна кражба в село Бояново. Впонеделник към 07.00 сутринта в полицията постъпил сигнал, че през изминалите почивни дни е извършена кражба на два лаптопа и тон-колони от сградата на училището в селото. На място е установено, че посегателството е извършено след преодоляване преграда на прозорец и взлом на вътрешна врата. На местопроизшествието са извършени процесуално следствени действия и са предприети незабавни мерки по издирване на извършителите.

Продължение...

 
 

Контрабандно злато за 50 хиляди лева задържаха на Лесово

Сряда, 27 Март 2019г. 15:20ч.

lesovo-3Близо килограм златни накити в найлонови торбички, пришити по ръбовете на туристически сак, откриха митнически служители от Главна дирекция Митническо разузнаване и разследване при проверка на лек автомобил на Митнически пункт Лесово. Колата с марка „Мерцедес“ е пристигнала на българския митнически пункт от Турция късно вечерта на 25 март. В автомобила е пътувало семейство - мъж и жена, румънски граждани, които не декларирали нищо пред митническите служители.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 85