Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион Елхово
Елхово

41 нарушения на пътя в рамките на три часа край Елхово

Четвъртък, 11 Октомври 2018г. 15:09ч.

kat-300Специализирана полицейска операция за осъществяване контрол и превантивна дейност по безопасността на движение, разпоредена от директора на ОДМВР Ямбол, е реализирана  на територията на РУ Елхово за времето от 09.00 до 12.00 часа на 10 октомври. При проверките е акцентирано върху спазване на правилата за движение, шофиране след употреба на алкохол или упойващи вещества, правоспособност на водачите, ползване на обезопасителни колани и системи от водачи и пътници, притежание на задължителна застраховка „Гражданска отговорност” и задължителни винетни стикери, както и за наличие на невръчени електронни фишове и неплатени глоби по ЗДвП.

Продължение...

 

Тежка катастрофа по пътя към границата

Понеделник, 01 Октомври 2018г. 08:23ч.

police-prolet-3Тежка катастрофа блокира за часове пътя Елхово – ГКПП Лесово в неделя вечер. Сигналът за инцидента е постъпил в полицията около 17.15. Отзовалите се на място полицейски екипи са запазили местопроизшествието. По първоначални данни товарен автомобил, движещ се в посока Лесово, при завой е навлязъл в насрещната лента и е блъснал лек автомобил, движещ се в в посока Елхово.

Продължение...

 
 

В Елхово задържаха участник в схема за телефонни измами

Вторник, 11 Септември 2018г. 13:08ч.

police-car-1Районната прокуратура в Елхово задържа за 72 часа Йордан Й. Той е обвинен за това, че на осми септември в гр. Елхово, като съизвършител в съучастие с неизвестен извършител, с цел да набави за себе си и за другиго имотна облага, възбудил и поддържал в заблуждение мъж, като се представил за служител от Криминална полиция и му съобщил по телефона, че около дома му има измамници, които са отрязали пръстите на жена и следва да съдейства на полицията, като сложи спестяванията си в торба и да ги закачи на портата на имота си,

Продължение...

 
 

Арест за двойка от Гранитово след серия телефонни измами

Понеделник, 10 Септември 2018г. 11:21ч.

police-car-3Полицията в Елхово установи две лица, мъж и жена от село Гранитово, извършители на „телефонни измами“. През периода от април тази година до началото на септември двамата са извършили седем телефонни измами, като общата стойност на нанесената щета е за  около 58 300 лева. С цел да набавят за себе си имотна облага извършителите са  възбуждали и подържали заблуждение в пострадалите, че искат пари за операция на техен близък или помагат на полицията да се заловят телефонни измамници.

Продължение...

 
 

Строят нов мост над Тунджа при Елхово

Петък, 13 Юли 2018г. 11:26ч.

reka-tjНов мост над река Тунджа в град Елхово - на третокласния път Елхово – Изгрев - Скалица, ще бъде построен на мястото на стария. Председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Светослав Глосов подписа договора за проектиране и изграждане на новото съоръжение при км 2+500 на път III-7008, по който преминава трафикът към ТЕЦ „Марица Изток“. Съществуващият мост, построен преди повече от 90 години, е с дървена конструкция и една лента за движение.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 82