Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион Елхово
Елхово

Досъдебно производство срещу четирима хулигани в Елхово

Сряда, 24 Юли 2019г. 11:11ч.

cars-4Четирима мъже на възраст от 20 до 40 години са задържани в Районно управление Елхово за хулиганство, информира Областната дирекция на МВР. Разследването започнало през нощта срещу 22 юли по сигнал, че група мъже при посещение в туристическа хижа на територията на община Болярово са извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, след което тръгнали в неизвестна посока.

Продължение...

 

ВСС решава за закриване на Районната прокуратура в Елхово

Четвъртък, 20 Юни 2019г. 10:21ч.

elhovo-rayonen-sadРайонната прокуратура в Елхово ще бъде закрита от началото на 2020 година. С решение на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет се закриват още 27 районни прокуратури в страната. Те са в градовете Малко Търново, Несебър, Поморие, Средец, Царево, Котел, Нова Загора, Велики Преслав, Нови пазар, Исперих, Кубрат, Омуртаг, Попово, Радомир, Елена, Кнежа, Червен бряг, Левски, Никопол, Провадия, Девня, Бяла, Дулово, Тутракан, Първомай, Гълъбово и Раднево.

Продължение...

 
 

БЧК обучава служители на Горското стопанство в Елхово

Четвъртък, 13 Юни 2019г. 09:35ч.

gorski-b4kОбучение по първа долекарска помощ проведоха от БЧК със служители на Държавно Горско стопанство Елхово. Основната цел бе придобиването на конкретни знания и практически умения за прилагането на подходящи животоспасяващи и животоподдържащи действия на пострадал на мястото на инцидентa или в близост до него до идването на екип от Спешна медицинска помощ. Поставен бе акцент върху рисковете от ухапване от насекоми, бозайници и влечуги и мерките за оказване на първа помощ.

Продължение...

 
 

125 години читалищна дейност в Тополовград

Сряда, 29 Май 2019г. 13:58ч.

tpgrd-chitalishteЧиталище "Св.Св. Кирил и Методий", без което никой не може да си представи малкия сакарски град, навърши 125 години. През това време то е било пристан за много просветни и културни дейци, за много творци, читатели, самородни таланти, изиграло е голяма роля за просвещението на тополовградчани.

Продължение...

 
 

В Елхово по горещи следи

Вторник, 28 Май 2019г. 10:52ч.

cars-6За броени часове служители от Районното полицейско управление в Елхово разкриха кражба на сериозна сума пари от частен дом. Разследването е започнало след получен сигнал от възрастен жител на община Елхово, установил липсата на 3000 лева от дома си. В резултат на проведените незабавни оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия е установена съпричастността към престъпното деяние на две 28-годишни жени от региона.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 85