Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион Елхово
Елхово

Полицията намери боеприпаси в дома на 63-годишен от Елхово

Вторник, 10 Септември 2019г. 12:15ч.

cars-4Служители на полицията в Елхово иззеха боеприпаси от частен дом в града, информира Областната дирекция на МВР. В хода на специализирана операция е извършена проверка в имот, стопанисван от 63-годишен мъж. Там са открити и иззети пневматична пушка, пригодена за стрелба с малокалибрен боеприпас, 109 боеприпаса 22 калибър, цев за късо огнестрелно оръжие, 87 ловни патрони и 5 кутийки с барут.

Продължение...

 

ЦИК назначи комисиите в Болярово и Елхово

Вторник, 27 Август 2019г. 15:29ч.

23-10-06Централната избирателна комисия оповести своите решения за формиране на Общински избирателни комисии в общините Болярово и Елхово във връзка с предстоящите местни избори. И в двете общини комисиите са с по 13 членове. За председател на ОИК Болярово е назначена Tаня Стоева със заместници Геновева Петкова и Драгомир Димов и секретар на комисията – Стоянка Николова. ОИК Елхово ще работи под председателството на Василка Атанасова Джондрова-Иванова, нейни заместници са Виолета Желева и Иван Димитров Иванов, секретар е Георги Дженков.

Продължение...

 
 

Досъдебно производство срещу четирима хулигани в Елхово

Сряда, 24 Юли 2019г. 12:11ч.

cars-4Четирима мъже на възраст от 20 до 40 години са задържани в Районно управление Елхово за хулиганство, информира Областната дирекция на МВР. Разследването започнало през нощта срещу 22 юли по сигнал, че група мъже при посещение в туристическа хижа на територията на община Болярово са извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, след което тръгнали в неизвестна посока.

Продължение...

 
 

ВСС решава за закриване на Районната прокуратура в Елхово

Четвъртък, 20 Юни 2019г. 11:21ч.

elhovo-rayonen-sadРайонната прокуратура в Елхово ще бъде закрита от началото на 2020 година. С решение на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет се закриват още 27 районни прокуратури в страната. Те са в градовете Малко Търново, Несебър, Поморие, Средец, Царево, Котел, Нова Загора, Велики Преслав, Нови пазар, Исперих, Кубрат, Омуртаг, Попово, Радомир, Елена, Кнежа, Червен бряг, Левски, Никопол, Провадия, Девня, Бяла, Дулово, Тутракан, Първомай, Гълъбово и Раднево.

Продължение...

 
 

БЧК обучава служители на Горското стопанство в Елхово

Четвъртък, 13 Юни 2019г. 10:35ч.

gorski-b4kОбучение по първа долекарска помощ проведоха от БЧК със служители на Държавно Горско стопанство Елхово. Основната цел бе придобиването на конкретни знания и практически умения за прилагането на подходящи животоспасяващи и животоподдържащи действия на пострадал на мястото на инцидентa или в близост до него до идването на екип от Спешна медицинска помощ. Поставен бе акцент върху рисковете от ухапване от насекоми, бозайници и влечуги и мерките за оказване на първа помощ.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 85