Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Избори
Избори

Избори'2017 - Медийни услуги

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Приветствие за празника на Община Тунджа

g-georgiev-3По повод 28-я рожден ден на община „Тунджа” – 6 октомври, кандидатът за кмет на община „Тунджа” Георги Стоянов Георгиев, издигнат от Коалиция „БСП-ЗС „Александър Стамболийски” се обърна с празнично приветствие към жителите на общината. Поместваме пълния текст на приветствието.
 За двадесет и осми път този празник ни обединява, за да подчертаем още по-ясно мястото и значението на община „Тунджа” както в Ямболска област, така и в страната. Колкото и нашите опоненти се опитват да подценят и отрекат постигнатото през изминалите години, празникът с основание ни дава възможност да откроим по достойнство успехите, които заедно постигнахме в областта на икономическия, социален и културен живот в нашите села.

Продължение...

 

Грижата за децата определя бъдещето

01majkiМлади майки от Стралджа пристигнаха на срещата с Митко Андонов, кандидат за кмет на община Стралджа, заедно с децата си. И с общото желание съвместно да обсъдят проблеми, свързани с развитието на града и вниманието към подрастващите.  В организираната от клуб „Надежда” среща взеха участие и директори на учебни и социални заведения, кандидати за общински съветници. Тя изцяло бе подчинена на вниманието към майките и децата. Като председател на дамската организация Парушка Узунова разказа за основната дейност на клуба, която се изразява в благотворителност за деца и ученици, посочи примери на обществена активност, провокирана от клуб „Надежда”.

Продължение...

 
 

Програмата за управление на Община Тунджа се допълва с нови идеи

01sreshtite„Предлагаме отново заедно да напишем Програмата за управление на новия мандат.” С този апел преминават предизборните срещи в 44-те села на община „Тунджа” на кандидата за кмет на общината Георги Стоянов Георгиев, кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на населени места, издигнати от Коалиция „БСП-ЗС „Александър Стамболийски”. На срещите в селата Калчево, Козарево и Маломир досегашните кметове на населени места, чиито кандидатури отново са издигнати, припомниха обещаното и изпълненото през изминалия мандат.

Продължение...

 
 

БСП изпълнява обещанията си в Община Стралджа

01bsppolianaВ салонa на читалището в село Поляна хората пристигнаха на предизборната среща с кандидатите от листата на БСП за кмет на общината, общински съветници и кмет на селото с убедеността, че това са хората, които добре познават и им вярват. Спомняха си колко неугледна беше залата преди ремонта, осъществен от общината. И се радваха, че днес могат в приятна обстановка да посрещнат гостите си, да се радват на програмата на ансамбъл „Въжички”.

Продължение...

 
 

БСП предлага важни проекти за развитието на спорта

bsp-10-02-1Спортът в Ямбол ще се обогати с три големи инвестиционни проекта – това обеща кандидатът за кмет на БСП за Ямбол инж. Мариета Сивкова. Тя и кандидатите за общински съветници се срещнаха със спортни деятели от града и представиха пред тях предизборната програма на левицата. "Здрав дух в здраво тяло”- за мен не е само клише това, каза инж.Сивкова. Ще го постигнем с трите големи спортни проекти, които са заложени в програмата за управление на БСП. Първо - разширяване на зала "Диана”, така че да отговаря на новите европейски стандарти. За съжаление, това можеше вече да е готово, но кметът Славов не пожела да вземе отпуснатите милион и 800 хиляди лв от правителството на Орешарски.

Продължение...

 
 

Страница 10 от 13