Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Избори
Избори

Местни избори'2019 - Медийни услуги

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

БСП предлага важни проекти за развитието на спорта

bsp-10-02-1Спортът в Ямбол ще се обогати с три големи инвестиционни проекта – това обеща кандидатът за кмет на БСП за Ямбол инж. Мариета Сивкова. Тя и кандидатите за общински съветници се срещнаха със спортни деятели от града и представиха пред тях предизборната програма на левицата. "Здрав дух в здраво тяло”- за мен не е само клише това, каза инж.Сивкова. Ще го постигнем с трите големи спортни проекти, които са заложени в програмата за управление на БСП. Първо - разширяване на зала "Диана”, така че да отговаря на новите европейски стандарти. За съжаление, това можеше вече да е готово, но кметът Славов не пожела да вземе отпуснатите милион и 800 хиляди лв от правителството на Орешарски.

Продължение...

 

Близо 900 кандидати за народната любов в региона

30-10-5Повече от 900 имена са регистрирани в петте общински избирателни комисии в Ямболска област в предстоящите избори за кметове на общини, кметове на населени места и за общински съветници. 31 са кандидатите за кметове на общини – двама в Болярово, петима в Елхово, толкова и в Стралджа, осем са номинациите за кмет на Община Тунджа, 11 – в Ямбол. В сравнение с местния вот преди четири години – общо 49 в петте общини, кандидатурите сега са по-малко във всеки от общинските центрове.

Продължение...

 
 

Първи брифинг на Коалиция "БСП - ЗС "Стамболийски"

BSP TJПредставителите на Коалиция „БСП-ЗС„Ал.Стамболийски” в община „Тунджа” организираха в понеделник първата си пресконференция с регионалните средства за масова информация в хода на кампания  „Местни избори`2015“. Кандидатът за кмет на община „Тунджа” Георги Стоянов Георгиев представи листата с кандидати за общински съветници и кандидатите за кметове на кметства в общината, издигнати от Коалицията и подкрепени от Български антифашистки съюз и Отечествен съюз „Тунджа”. Георги Стоянов Георгиев подчерта, че листата на кандидатите за общински съветници, която има честта да оглави, включва 21 известни, авторитетни хора, постигнали успехи в сферите, в които работят. 17 от тях са с висше образование, 16 са на възраст до 55 години.

Продължение...

 
 

11 са кандидатите за кмет на Община Ямбол

23-10-04Шест политически партии, получили регистрация в изборите за кмет на Община Ямбол, не заявиха свой кандидат в Общинската избирателна комисия. Така в надпреварата за кмет на града ще се включат 11 номинации. Досегашният кмет на Ямбол Георги Славов, посочен от ГЕРБ, тръгва към трети управленски мандат. Както и преди четири години, БСП изправя срещу него Мариета Сивкова. Драгомир Димтров е кандидатът на АБВ, а инж. Димитър Стоянов – на Реформаторския блок.

Продължение...

 
 

Румен Банков е водач на листата с кандидати за съветници на БСП

rumen-bankov-3Румен Банков е водач на листата с кандидати за общински съветници на БСП в Ямбол. Общинската избирателна комисия регистрира във вторник предизборната листа на социалистите и техния кандидат за кмет на града – Мариета Сивкова. Втора в изборната листа е Катя Георгиева, следват Мариета Сивкова, Николай Пенев, Калоян Калиманов, Райно Гергиев, Капка Йоргова, Русин Ребров, Пенка Илиева, Тенко Тенев. В листата на БСП, които първи внесоха за регистрация своите кандидади в ОИК, са вписани 34 имена.

 
 

Страница 11 от 13