Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Избори
Избори

Местни избори'2019 - Медийни услуги

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

20 милиона лева от нашите данъци ни струват европроектите

01-gosho3 765 000 лв. са средствата, които са изтекли директно от ямболските данъкоплатци през втория мандат (2011-2015)на кмета Георги Славов под формата на допълнителни разходи по европроектите. Размерът на тази вреда от некомпетентното му управление - пари, неотчетени и неконтролирани от управляващите органи, са публикувани в информационното издание „Ямбол – контрапункти“, подготвено от групата съветници от БСП в Общинския съвет. Но това съвсем не са единствените ямболски пари, които помпозните проекти поглъщат.

Продължение...

 

Обща миграционна политика на ЕС е в полза на България, твърди М. Кунева

meglena-kuneva-2Изграждането на силна обща миграционна политика на ЕС е в полза на България. Ние сме страна на преден пост на миграционните потоци. Ако северните страни биха могли да се справят и сами, държави като нас, които са външна южна граница на Съюза се нуждаят от солидарност. Това заяви вицепремиерът по координация на европейските политики и институционални въпроси Меглена Кунева на пресконференция в Ямбол по повод изнесените вчера предложения на Председателя на ЕК Жан Клод Юнкер за справяне с бежанската криза.

Продължение...

 
 

Кунева обявява кандидатите на реформаторите в Ямбол и региона

meglena-kuneva-3Реформаторският блок ще има единни кандидатури за кметове на общините Ямбол, Тунджа и Стралджа, кандидатът за кмет на Ямбол, подкрепен от реформаторите, не членува в партия от блока, съобщиха за zonayambol.com от предизборния щаб на коалицията. Номинациите ще бъдат оповестени в четвъртък, когато се очаква да пристигне вицепремиерът и лидер на Движение България на гражданите Меглена Кунева.

Продължение...

 
 

Кръстьо Петров е кандидатът на Атака за кмет на Ямбол

ataka-08-09Областният координатор на ПП Атака Кръстьо Петров е кандидатът на формацията за кмет на Община Ямбол. Това обяви на брифинг в централата на партията на ул. "Бяло море" регионалният координатор и член на Контролния сбор на ПП Атака Димитър Димов. 52-годишният Петров, който членува в Атака от 2005 година, бе номинацията на формацията за кмет на Ямбол и в предходните местни избори. Кандидатурата на Гергана Димова Йовчева е издигната за кмет на Община Елхово.

Продължение...

 
 

Генерал Михов представи приоритетите на АБВ в есенната парламентарна сесия

01mihoviq„Есенната Сесия на парламента стартира колкото провокативно, токова и успешно, защото ПП АБВ и нейната парламентарна група имаше възможност не просто да изпита своя капацитет, а и да покаже една позиция, която не е себелюбие, не е противоречие на общото държавно развитие и просперитета на политическата ни система“. С тези думи започна пресконференцията си в Ямбол генерал Михо Михов. Той заяви още, че гласуването на парламентарната група на АБВ по отношение на конституционните промени, най-вече касаещи чл.153 и чл.158 във връзка със съдебната реформа е осъзнато, правилно съгласувано с политическото ръководство на партията.

Продължение...

 
 

Страница 12 от 13