Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Избори
Избори
Парламентарни избори'2021 - Медийни услуги
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Договори:
Договор 1
Договор 2

Мариета Сивкова е кандидатът на БСП за кмет на Ямбол

2015-sivkovaМариета Сивкова е кандидатът за кмет на община Ямбол, издигнат от БСП. Това стана ясно в събота, 29 август, на XX-та конференция на общинската организация на БСП, в която участваха и народните представители Атанас Мерджанов и Кирчо Карагьозов. „Да обединим сили, лявото е на ход!“, бяха първите думи на Мариета Сивкова след избора. Тя спечели с 43 гласа в конкуренция с Катя Георгиева, за която гласуваха 37 делегати.

Продължение...

 

ГЕРБ представи своите кандидатури за кметове на общини

48 QVgaГеорги Славов и Петър Киров са кандидатурите на ПП ГЕРБ за нов управленски мандат в общините Ямбол и Елхово, д-р Панайот Диманов е номинацията на партията в Община Тунджа, Съба Данева и Росица Стоева са кандидатите на формацията за кметове съответно на Болярово и Стралджа. Кандидатите за кметове на общини в областта бяха представени от заместник-председателя на партията и председател на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов.

Продължение...

 
 

Реформаторите в Ямбол искат проверка на качеството на електричеството

toci000011122200От изключително важно значение за цената на електрическата енергия е качеството на продукта, който се предлага. Недопустимо е в ХХI век качеството на електричеството около Ямбол и по-специално в село Веселиново да е на толкова ниско ниво. Това се казва в разпространено до медиите от Реформаторския блок становище на инж. Димитър Стоянов, член на гражданския съвет на коалицията в Ямбол.

Продължение...

 
 

АБВ обяви номинациите си за кмет на Ямбол и Тунджа

01-1ABVnominaciiБившият секретар на Община Ямбол и на Областната управа Драгомир Димитров и добре познатият в баскетболните среди Здравко Златаров са кандидатите на АБВ за кмет съответно на общините Ямбол и Тунджа в предстоящия местен вот през октомври. Номинациите са излъчени на проведените конференции на общинските структури на партията, предстои да бъдат утвърдени и от Националния съвет на формацията. До средата на август ще бъдат посочени и водачите на листи с кандидати за общински съветници.

Продължение...

 
 

ЦИК оповести имената на избраните за народни представители

cik QVgaИван Стоев Чолаков, Атанас Тодоров Мерджанов, Кирчо Георгиев Карагьозов и Илия Янков Илиев, това са четиримата избрани за народни представители в 43-тото Народно събрание от 31-и Ямболски многомандатен избирателен район.

Продължение...

 
 

Страница 13 от 13