Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Избори
Избори
Парламентарни избори'2021 - Медийни услуги
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Договори:
Договор 1
Договор 2

Инж. Стоянов призова останалите кандидати да дарят средства за детски площадки

dimitar-stoyanovКандидатът за кмет на Община Ямбол, издигнат от Реформаторския блок, инж. Димитър Стоянов, разпространи апел до останалите кандидати за кметския пост, в който призовава средствата,  равни на изразходваните в предизборната кампания от всички, в общ размер на близо един милион и петстотин хиляди лева, да бъдат дарени от кандидатите за изграждане на детски площадки в различните квартали на града. Поместваме пълния текст на този документ:

П Р И З И В
от Димитър  Стоянов – кандидат кмет
от Реформаторски Блок

   Уважаеми колеги,
Всички ние се борим за доверието на гражданите от Община Ямбол. Обещаваме много неща, които могат да се реализират само с пари.

ПРИЗОВАВАМ ВИ:

    Да спрем с обещанията, а да преминем към дела, като дарим на града ни парична сума, равна на безцелно прахосаните ни пари за предизборната кампания. Така ще докажем, че сме искрени, коректни и най важното, че сме честни хора.
Колеги, да се обединим, да направим прецедент в най-новата история на България. Да покажем на хората, че сме човеци, а не самозвани и самозабравили се личности. По наблюдения и изчисления на съмишлениците ми от всички щабове на кандидат кметовете, парите които ще прахосаме за тези избори са, както следва:

   1. Политическа партия  ГЕРБ            -   1 100 000 лв.
   2. Политическа партия БСП              -      350 000 лв.
   3. Реформатoрски Блок                     -        15 000 лв.
   4. Партия  АБВ                                   -        14 000 лв.
   5. Партия НФСБ                                  -        14 000 лв.
   6. Партия Атака                                 -        12 000 лв.
   7. Коалиция ”Единни за Ямбол”        -        11 000 лв.
   8. Партия БДЦ                                    -        10 000 лв.
   9. Коалиция ”Народен съюз”             -        10 000 лв.
   10. Движение ”Напред България”    -         8 000 лв.
   11. Нова алтернатива                       -         8 000 лв.
                ОБЩА  СУМА       -     1 552 000 ЛВ.

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ, ДА ПОДАРИМ  ЕДНА ТАКАВА СУМА ПАРИ ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА СПОРТНИ ПЛОЩАДКИ ЗА ДЕЦАТА ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН КВАРТАЛ. А КОЙ Е ПО-ДОБЪР, ДА РЕШИМ В ПОРЕДИЦА ОТ ТРИ ПУБЛИЧНИ ДЕБАТА.
Всяка една партия, коалиция и т.н ще участва  с гореописаните суми. Логиката е, че щом сме заделили тези пари за избори, то имаме у нас тройно по-голяма сума.
Призовавам Ви да се обединим, като очаквам вашите потвърждения за обединение в нашия предизборен щаб на ул.”Търговска” до № 26.
Уважаеми медии, работещи и разпространяващи се на територията на Общината, моля ви разпространете и пропагандирайте  безплатно тази  благородна идея. Моята искреност ще бъде подплатена от факта, че аз с лични пари ще даря вноската от 15 000 лв.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 

Предизборна среща на Коалиция "БСП - ЗС "Стамболийски" в Бояджик

01-boyqjikt QVga„Коалиция БСП-ЗС „Александър Стамболийски” повярва в мен и издигна моята кандидатура. Аз приех да работя за Бояджик, защото искам да съм част от неговия живот. Чрез работата си да оставя следа след себе си.” Това заяви Елена Маджарова,  кандидат за кмет на село Бояджик – втори мандат, по време на предизборната среща, организирана от „Коалиция БСП-ЗС „Александър Стамболийски” – община „Тунджа”. В словото си Маджарова представи придобивките за Бояджик през мандат 2011-2015 година, осъществени от ръководството на община „Тунджа” и с подкрепата на местната общност. Най-съществената е изградения допълнителен водопровод, благодарение на който в домовете на хората вече има постоянно течаща питейна вода.

Продължение...

 
 

БСП има решения за проблемите в общинското здравеопазване

lekari QVgaСвоята подкрепа за кандидата за кмет на Ямбол инж. Мариета Сивкова и кандидатите за общински съветници от листата на Българската социалистическа партия заяви д-р Емил Райнов, народен представител от БСП –Лява България и зам.председател на комисията по здравеопазване в Народното събрание. На среща-разговор с медицинските специалисти от Ямбол инж. Сивкова представи приоритетите от програмата за управление. „Нашата програма е съобразена с левите стандарти. Хората и решаването на техните проблеми, подобряването на живота им е наш основен ангажимент. Знаем, че здравеопазването е национална политика, но кметът и общинския съвет също могат да разработват и реализират политика в областта на здравеопазването.

Продължение...

 
 

ОИК Тунджа в помощ на избиратели със затруднено придвижване или увредено зрение

23-10-04Общинската избирателна комисия в община Тунджа уведомява избирателите с увредено зрение или със затруднения в придвижването, че на изборите за общински съветници, за кмет на общината и за кметове на населените места и в национален референдум, насрочени на 25 октомври, могат да направят заявка за помощ на следните телефони: за община Тунджа в деня на изборите на 25 октомври - 046 661566, 046 684304, 0889113332 и 046 661587.

Продължение...

 
 

Членовете на секционните комисии тръгват на обучение

23-10-07На 19 и 20 октомври в зрителната зала на община Ямбол ще се проведат обученията на членовете на секционните избирателни комисии в града. В понеделник са обученията за комисиите от №1 до №51. За председателите на СИК -регистрацията ще бъде от 16.50 до 17.00 часа, а самото обучение на председателите на СИК ще бъде от 17.10 до 17.30 часа. Зам.-председателите, секретарите и членове на СИК ще се регистрират от 17.15 до 17.30 часа, а обучението ще започне в 17.30 часа.

Продължение...

 
 

Страница 6 от 13