Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Избори
Избори

Избори'2017 - Медийни услуги

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Предизборна среща на Коалиция "БСП - ЗС "Стамболийски" в Бояджик

01-boyqjikt QVga„Коалиция БСП-ЗС „Александър Стамболийски” повярва в мен и издигна моята кандидатура. Аз приех да работя за Бояджик, защото искам да съм част от неговия живот. Чрез работата си да оставя следа след себе си.” Това заяви Елена Маджарова,  кандидат за кмет на село Бояджик – втори мандат, по време на предизборната среща, организирана от „Коалиция БСП-ЗС „Александър Стамболийски” – община „Тунджа”. В словото си Маджарова представи придобивките за Бояджик през мандат 2011-2015 година, осъществени от ръководството на община „Тунджа” и с подкрепата на местната общност. Най-съществената е изградения допълнителен водопровод, благодарение на който в домовете на хората вече има постоянно течаща питейна вода.

Продължение...

 

БСП има решения за проблемите в общинското здравеопазване

lekari QVgaСвоята подкрепа за кандидата за кмет на Ямбол инж. Мариета Сивкова и кандидатите за общински съветници от листата на Българската социалистическа партия заяви д-р Емил Райнов, народен представител от БСП –Лява България и зам.председател на комисията по здравеопазване в Народното събрание. На среща-разговор с медицинските специалисти от Ямбол инж. Сивкова представи приоритетите от програмата за управление. „Нашата програма е съобразена с левите стандарти. Хората и решаването на техните проблеми, подобряването на живота им е наш основен ангажимент. Знаем, че здравеопазването е национална политика, но кметът и общинския съвет също могат да разработват и реализират политика в областта на здравеопазването.

Продължение...

 
 

ОИК Тунджа в помощ на избиратели със затруднено придвижване или увредено зрение

23-10-04Общинската избирателна комисия в община Тунджа уведомява избирателите с увредено зрение или със затруднения в придвижването, че на изборите за общински съветници, за кмет на общината и за кметове на населените места и в национален референдум, насрочени на 25 октомври, могат да направят заявка за помощ на следните телефони: за община Тунджа в деня на изборите на 25 октомври - 046 661566, 046 684304, 0889113332 и 046 661587.

Продължение...

 
 

Членовете на секционните комисии тръгват на обучение

23-10-07На 19 и 20 октомври в зрителната зала на община Ямбол ще се проведат обученията на членовете на секционните избирателни комисии в града. В понеделник са обученията за комисиите от №1 до №51. За председателите на СИК -регистрацията ще бъде от 16.50 до 17.00 часа, а самото обучение на председателите на СИК ще бъде от 17.10 до 17.30 часа. Зам.-председателите, секретарите и членове на СИК ще се регистрират от 17.15 до 17.30 часа, а обучението ще започне в 17.30 часа.

Продължение...

 
 

С отговорност и с грижа за хората

01-bsp-kabileВ обновената зала на читалището в село Кабиле кандидатът за кмет на община „Тунджа” Георги Стоянов Георгиев и кандидати за общински съветници, издигнати от коалиция „БСП - ЗС „Ал. Стамболийски” проведоха предизборна среща с жители на селото. „Кабиле трябва да запази автентичността си и своевременно да приеме ново и модерно развитие.”, заяви кандидатът за кмет на селото Христо Христов, зад чиято кандидатура застава Коалицията. Той представи предизборната си програма. В нея е заложено търсене на възможности за изграждане канализация за отпадни води, разработване и реализиране на нов проект за изграждане на отводнителен канал в югозападната част на селото, намиране на трайно технологично решение за подобряване проводимостта на втория отводнителен канал, нов проект за оформяне на центъра на селото и за ново осветление, съдействие за разкриване на лекарска и зъболекарска практики.

Продължение...

 
 

Страница 6 от 13