Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Избори
Избори

Избори'2017 - Медийни услуги

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

По пътя на устойчивото развитие и финансовата стабилност

01-tj-bsp28 са преминалите предизборни срещи на кандидатът за кмет на община „Тунджа” Георги Стоянов Георгиев и кандидатите за общински съветници от Коалиция „БСП – Земеделски съюз „Александър Стамболийски”. В хода на срещите, досегашните кметове на населени места, чиито кандидатури отново са издигнати и подкрепени от коалицията, представят пред своите съселяни отчет за изпълненото през изминалия мандат и своите виждания за по-нататъшното развитие на населеното място. На тези срещи кандидатът за кмет на община „Тунджа” Георги Георгиев категорично подчертава, че общото усещане сред хората е, че мандат 2011-2015 година е най-успешният и най-градивният мандат в 28-годишната история на общината – факт, който дори и опонентите не могат да отрекат.

Продължение...

 

По-добра среда за живот за всеки

01-zala-chitalishteПолитиката на БСП в община Стралджа винаги е била с отношение и грижа към всеки човек. Без значение на възраст, професия, пол, етнос. За пореден път го доказаха социалистите по време на предизборната среща със стралджанци от ромските квартали. Салонът на читалището трудно събра всички желаещи да присъстват и да приветстват Митко Андонов, кандидат за кмет на общината и общинските съветници от листата на БСП. Представянето на всеки един от тях беше посрещнато с бурни аплодисменти и скандиране. „Ние сме тук, за да дадем пореден ясен сигнал, че никой от нас не прави разлика между хората в общината, грижите ни са насочени към всеки и желанието ни е градът и селата да се развиват, да осигуряваме все по-добра среда за живот за всеки”, подчерта Мария Толева, председател на ОбС на БСП и кандидат за общински съветник.

Продължение...

 
 

Местим часовника часове преди началото на местния вот

chasovnikВръщането към астрономическото часово време ще стане в 04.00 местно време на 25 октомври, напомнят от Българския институт по метрология. Тогава трябва да завъртим стрелките с час назад. По традиция, преминаването от лятно към астрономическо часово време се извършва в последната неделя на месец октомври, която тази година е на 25 октомври – денят, в който у нас ще се проведат и изборите за местна власт и национален референдум. Официално, смяната на времето се извършва в точно определен един и същи час - 04.00 през нощта, за да се осигури най-вече безпроблемно синхронизиране на графиците и движението на въздушния и железопътния транспорт.

Продължение...

 
 

В покрепа за бъдещето на град Стралджа

01-bsp-stralИзграждане на площадка за зимно поддържане и втори подход към магистралата до Воденичане, саниране на пет жилищни блокове в града, разширяване и обогатяване дейността на общинско предприятие за озеленяване, изграждане на дом за възрастни хора в Стралджа, това са новите конкретни цели за изпълнение през следващия мандат на Митко Андонов, кандидат за кмет на общината. Не по-малко важни са проектите за използване на минералната вода за отопление на учебните заведения в града, изграждането на нов градоустройствен план на Стралджа и обособяване на промишлена зона за осигуряване условия и привличане на инвеститори, изграждане на нови бази в Стралджа и Войника за звената за бърза медицинска помощ…

Продължение...

 
 

БСП Ямбол в дискусия за проблемите в образованието

01-sivkova-sinСреща-разговор по проблемите на образованието се проведе в Синия салон на читалище „Съгласие“. В нея участие взеха кандидатът за кмет на БСП инж. Мариета Сивкова, кандидатите за общински съветници,народните представител Атанас Мерджанов и Кирчо Карагьозов, председателят на НС на БСП Михаил Миков, лидерът на ПД „Социалдемократи“ Елена Нонева. Специален гост бе депутатът от Парламентарната група на „БСП Лява България“ Стоян Мирчев, който е и в комисията по образование.

Продължение...

 
 

Страница 7 от 13