Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Избори
Избори
Парламентарни избори'2021 - Медийни услуги
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Договори:
Договор 1
Договор 2

БСП Ямбол в дискусия за проблемите в образованието

01-sivkova-sinСреща-разговор по проблемите на образованието се проведе в Синия салон на читалище „Съгласие“. В нея участие взеха кандидатът за кмет на БСП инж. Мариета Сивкова, кандидатите за общински съветници,народните представител Атанас Мерджанов и Кирчо Карагьозов, председателят на НС на БСП Михаил Миков, лидерът на ПД „Социалдемократи“ Елена Нонева. Специален гост бе депутатът от Парламентарната група на „БСП Лява България“ Стоян Мирчев, който е и в комисията по образование.

Продължение...

 

"Алфа рисърч" очаква близо 60% избирателна активност

23-10-1158% от избирателите твърдят, че ще участват на местните избори. Традиционно най-висока е мобилизацията за гласуване сред възрастните хора, в малките селища и особено сред симпатизантите на ДПС (90%). Това показват данни от национално представително проучване на социологическата агенция "Алфа Рисърч" за обществено-политическите нагласи преди местните избори и националния референдум за електронното гласуване.

Продължение...

 
 

В диалог с хората за по-доброто бъдеще на общината

01-razvitie„Кампанията, провеждана от Коалиция „БСП - ЗС „Александър Стамболийски” в община „Тунджа”, е градивна кампания, насочена към позитивизъм, към обединението на хората, за да решим заедно с тях проблемите на общината по-добре. Не мисля, че ще успеят онези наши опоненти, които сеят злоба, омраза и разединение”, това подчерта кандидатът за кмет на община „Тунджа” Георги Стоянов Георгиев по време на редовния брифинг с представители на медиите. Той сподели общото впечатление на представителите на коалицията, участници в предизборните срещи, че хората идват на събранията подготвени за един сериозен и отговорен диалог за обсъждане на проблемите на своето село и да предложат своята визия за тяхното разрешаване.

Продължение...

 
 

Подкрепа за възрастните и за хората в неравностойно социално положение

Bolqrsko DSH QVga„Социалната политика на община „Тунджа” е и ще бъде подадена ръка с грижа за всички хора на общината – от най-малките до възрастните самотни и болни хора, за хората с увреждания. Силните социални ангажименти са една от основните характеристики на община „Тунджа”, категорично заявява кандидатът за кмет на община „Тунджа” Георги Стоянов Георгиев, издигнат от Коалиция „БСП-ЗС „Александър Стамболийски”, пред участниците в предизборните срещи, провеждани в населените места на общината.

Продължение...

 
 

Празник на младостта и бъдещето в Роза

01-sportatПо инициатива на Коалиция „БСП – ЗС „Александър Стамболийски” и Радослав Стоянов, кандидат за кмет на село Роза, община „Тунджа”, в селото се проведе спортен празник. Кандидатът за кмет на община „Тунджа” Георги Стоянов Георгиев с основание го определи като Празник на младостта и бъдещето, защото инициативата събра в едно представители на младите хора от различни села на общината, обединени заедно за по-доброто бъдеще на „Тунджа”. Във футболния турнир, проведен на стадиона в селото, след оспорвани срещи и дузпи, на първо място се класира отборът на село Крумово.

Продължение...

 
 

Страница 8 от 13