Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Избори
Избори
Парламентарни избори'2021 - Медийни услуги
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Договори:
Договор 1
Договор 2

В името на децата и младите хора в Община Тунджа

01-tjizb„Подаваме ръка към вас за пореден път, за да направим нашите села още по-добро място за спокоен живот и работа, в името на децата, учениците и младите хора на „Тунджа”. Това заяви кандидатът за кмет на община „Тунджа” Георги Стоянов Георгиев, издигнат от Коалиция „БСП-ЗС „Александър Стамболийски”, пред участниците в предизборните срещи, провеждани в населените места на общината. Един от дискутираните акценти в хода на кампанията е провежданата през мандата политика, насочена към децата, учениците и техните семейства.

Продължение...

 

Сърцето на Стралджа в неуморен ритъм

01-4it-str„Ние, стралджанци, определяме читалището като сърцето на града. То бие в един неукротим, неуморим ритъм за всички нас, със силата на младостта в танцовите състави, в оркестъра, в театралния колектив, в групата за художествено слово… На многобройните изяви в града и общината, в областта, в страната  и извън границите. Браво за това усърдие, за тази всеотдайност! Браво за любовта към изкуството, фолклора  и  традициите. Браво за родолюбието!”, вдъхновено и развълнувано беше обръщението на Митко Андонов, кандидат за кмет на община Стралджа, дългогодишен член на читалищното ръководство при НЧ”Просвета 1892”, към читалищните дейци от Стралджа.

Продължение...

 
 

Иде сезонът на жалбите срещу предизборни нарушения

boliarovo-obshtina-lОбщинската избирателна комисия в Болярово разгледа и отхвърли като недопустима и недоказана жалба от предизборния щаб на БСП в града. Това е първата и единствена до момента жалба в региона, внесена от политическа формация, две седмици след официалния старт на предизборната кампания. В жалбата се твърди, че във връзка с неспазване на заповед на вр.и.д. кмет на община Болярово има поставени агитационни материали по стълбовете за улично осветление на територията на общината.

Продължение...

 
 

Инж. Стоянов представи приоритетите си в социалната политика в клуб "Гигант"

P1020200 QVgaПроблемите и решенията, предложени от инж. Димитър Стоянов и неговият екип в сферата на здравеопазването и грижата за хората от третата възраст бяха в центъра на вниманието по време на срещата на кандидата за кмет на Ямбол и кандидатите за общински съветници от Реформаторския блок с пенсионерите от клуб „Гигант“. В откровен диалог с хората инж. Стоянов представи в детайли своите идеи за промени в социалната политика на местната власт. Общината би следвало да възприема уязвимите групи като граждани със способности и потенциал, а не като хора с проблеми и ограничения, предлаганите социални услуги подпомагат и разширяват възможностите им да развиват своята независимост и да водят самостоятелен начин на живот, посочи Димитър Стоянов.

Продължение...

 
 

Саранско продължава напред с Митко Андонов и кандидатите на БСП

01-sara-koАко някой има колебания за избора в Саранско, то той е отсъствал от предизборното събрание с кандидатите за кмет на общината и общински съветници от листата на БСП. Само че такива нямаше! Всички излязоха да посрещнат гостите от Стралджа, даваха уверението си, че ще гласуват за тях. „Вярваме ви, знаем, че сте умни хора, които са доказали, че могат да работят!”, надпреварваха се да изразяват мнение домакините. От името на местните жители кметският наместник Румен Димов припомни стореното през последния мандат. А то се измерва с новият храм, с добре поддържаното кметство, многофункционалната зала, уличното осветление, грижата за зелените площи.

Продължение...

 
 

Страница 9 от 13