Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Избори Приветствие за празника на Община Тунджа

Приветствие за празника на Община Тунджа

g-georgiev-3По повод 28-я рожден ден на община „Тунджа” – 6 октомври, кандидатът за кмет на община „Тунджа” Георги Стоянов Георгиев, издигнат от Коалиция „БСП-ЗС „Александър Стамболийски” се обърна с празнично приветствие към жителите на общината. Поместваме пълния текст на приветствието.
 За двадесет и осми път този празник ни обединява, за да подчертаем още по-ясно мястото и значението на община „Тунджа” както в Ямболска област, така и в страната. Колкото и нашите опоненти се опитват да подценят и отрекат постигнатото през изминалите години, празникът с основание ни дава възможност да откроим по достойнство успехите, които заедно постигнахме в областта на икономическия, социален и културен живот в нашите села. Нашите обединени усилия, успешно мобилизираните сили и ресурси, и тази година са основание за увереност в нейното още по-добро бъдеще. Това бъдеще не би било възможно, ако го нямаше най-голямото ни богатство – хората – трудолюбиви, предприемчиви, всеотдайни. Обръщайки се към вас, уважаеми земляци, аз отправям своята искрена благодарност за добросъвестния ви труд, за помощта, за търпението и разбирането, за многократно доказаната любов към родния край и грижа за земята. С вашата преданост вие съхранявате корените, за да ги има върховете. Благодаря Ви!
    Убеден съм, че този празничен ден на община „Тунджа” ще продължи да обединява всички жители, партньори и приятели в името на една цел – добруването и благоденствието на нашата община, на децата и на внуците ни, на всички, които работят и живеят тук.
    В празничния ден нека си пожелаем общината ни да става все по-сигурно и привлекателно място за живеене и работа, а ние, тунджанци – все по- удовлетворени от стореното и уверени в себе си и в утрешния по-добър ден.
    Нека ви съпътстват добро здраве, щастие и сполука!
    Честит празник!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario