Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Институции
Институции

Началникът на Първо Районно в София става Директор на ОДМВР Ямбол

Вторник, 15 Октомври 2019г. 15:08ч.

a.miltСъс заповед на министъра на вътрешните работи Младен Маринов старши комисар Калоян Милтенов е назначен за директор на ОДМВР - Ямбол. Заместник-главният секретар на МВР гл. комисар Георги Арабаджиев и директорът на ГД “Национална полиция“ гл. комисар Христо Терзийски  представиха пред служителите на ОДМВР Ямбол новия директор старши комисар Калоян Милтенов.

Продължение...

 

Временно затварят част от улица "Иречек" заради ремонти

Четвъртък, 10 Октомври 2019г. 17:42ч.

K.IrechekВъв връзка с ремонтните дейности по изграждане на главен канализационен колектор ІХ в Ямбол временно се затваря за движение част от ул. „Константин Иречек“ край реката. Зоната, в която се спира преминаването на моторни превозни средства, е в отсечката между ул. „Волга“ и входа към парка до централния пешеходен мост. Ограничението е въведено по повод извършвана работа по водопровода, минаващ по трасето на канализационната тръба. От 14 октомври, понеделник, започва работа и по ул. „Арда“. Движението ще бъде спряно в участъка от пресечката с ул. „Тунджа“ до района на Областно пътно управление до бул. „Благоев“.

Продължение...

 
 

Постоянен арест за обвинения за убийството в Орешник

Четвъртък, 10 Октомври 2019г. 17:13ч.

sudebna-palata-yambol-3По искане на Окръжна прокуратура Ямбол Окръжният съд задържа под стража Иван Пачелиев. Той е обвинен за това, че на осми октомври в здравната служба в село Орешник, община Тополовград, умишлено умъртвил чрез нанасяне на удари с нож по тялото 72-годишен медицински специалист, като убийството е извършено при изпълнение на функцията му – престъпление по чл.116, ал.2, вр. чл.115 от НК.

Продължение...

 
 

Напусна ни директорът на ОД на МВР ст. комисар Генчо Иванов

Сряда, 09 Октомври 2019г. 15:45ч.

gencho-ivanovПочина директорът на Областната дирекция на МВР в Ямбол старши комисар Генчо Иванов, съобщиха от полицията в града. Генчо Иванов бе дългогодишен служител в системата на МВР.  Започнал като оперативен работник в РУ “Полиция” Ямбол  през 1990 година и  преминал през всички нива на израстване до директор на ОДМВР Ямбол, пост, който заемаше от 2012 година до момента.

Продължение...

 
 

Вписване на избиратели по настоящ адрес - до 12 октомври

Понеделник, 07 Октомври 2019г. 16:49ч.

urnaВъв връзка с предстоящите избори на кмет на община и общински съветници, от Община Ямбол напомнят, че на 12 октомври (събота) изтича срокът за вписване на избирател в избирателен списък по настоящ адрес. Същият ден е и крайната дата за подаване на заявление за гласуване с подвижна избирателна кутия. Избирател, чийто постоянен и настоящ адрес са в различни населени места на територията на Република България, може при заявено желание от негова страна и в случай, че имат настоящ адрес на територията на община Ямбол към 26 април 2019г. включително, да бъде вписан в списъка по настоящ адрес в Ямбол.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 601