Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Институции
Институции

Премиера на документален филм за арменския геноцид

Понеделник, 18 Юни 2018г. 12:42ч.

izkoreniavaneФилмът "Изкореняване", разказващ за ужасите по време на арменския геноцид, ще бъде прожектиран в Ямбол на 21 юни от 18.00 в Голямата зала на общината. Режисьорът Костадин Бонев идва в Ямбол по покана на Църковното настоятелство на храм "Сурп Агоп" и арменската общност в града. Прожекцията се осъществява със съдействието на община Ямбол. Документалната лента е българо-арменска продукция на Костадин Бонев и Арам Хачатрян, по сценарий на Влади Киров. Краят на една империя винаги е кървав.

Продължение...

 

Приходната администрация напомня

Петък, 15 Юни 2018г. 11:56ч.

nap-liato-5Завършилите средното си образование през 2018 година от Ямболска област трябва да заплатят здравните си вноски за своя сметка, до започване на работа или на учебната година във висшето учебно заведение, в което ще продължат своето обучение, напомнят от приходната администрация. Бъдещите студенти трябва да подадат декларация образец 7 за това, че ще се осигуряват за здраве сами след завършване на училище.

Продължение...

 
 

Подготвят церемония за началото на ремонта по "Преслав"

Петък, 15 Юни 2018г. 10:17ч.

Preslav 2На 18 юни ще бъде даден старт на строително-монтажните дейности за ремонт и реконструкция на ул. „Преслав“. Официалната церемония, по повод символичната първа копка на обекта, ще започне в 11.00 в пространството пред Народно читалище „Зора“. В нея ще вземат участие кметът на община Ямбол Георги Славов, представители на фирмата-изпълнител „Технопътстрой“ ЕООД, на авторския и строителния надзор, екипът по проекта, общински съветници, граждани.

Продължение...

 
 

"Влез в историята '2018"

Петък, 15 Юни 2018г. 09:42ч.

anticnikiВ продължение на три дни, от петък до неделя, Ямбол и античният град Кабиле ще бъдат арена на исторически възстановки, пренасящи ни в атмосферата на древните времена по нашите земи. Седмото издание на традиционния Панаир на туристическите забавления и анимации приканва с мотото „Влез в историята“, като за своеобразното пътуване ще се погрижат близо 200 участници от клубове от цялата страна, както и две гостуващи групи от Румъния.

Продължение...

 
 

Зоналният кръг на "Нека винаги да има слънце" е в събота

Четвъртък, 14 Юни 2018г. 15:08ч.

rossofilkiЗа втори път председателят на Движение „Русофили“ в Ямбол инж. Стоян Проданов ще бъде домакин на зонален кръг на фестивала „Пусть всегда будет солнце“, който отново ще се проведе в залите на Дома на науката и техниката „Джон Атанасов“ Ямбол.Тази година е Петото издание на  Националния фестивал на руската поезия, песен и танц „Пусть всегда будет солнце“, организиран от Национално движение „Русофили“ с финансовата подкрепа на Фонд „Русский мир” и със съдействието на Министерство на образованието и науката, Синдиката на българските учители, Национален Дворец на децата и Община Казанлък.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 523

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза