Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Институции
Институции

Подгответе се за Баба Марта с Хипермаркет "АВС"

Петък, 23 Февруари 2018г. 11:52ч.

ABC-4Строителен хипермаркет „АВС“ отново посреща талантливите деца на Ямбол, този път в навечерието на първи март. Това ще бъде съвместна инициатива с Общинския Детски комплекс и кафе-сладкарница „Нира“. След партито с маски и костюми за Хелоуин, посрещането на Дядо Коледа и концерта на Студио за модерни танци „Кала“, вокално студио Усмивки“, студиото за нардни танци и малките художници от школа „Седмоцвет“ лък ОДК, сега предстои творческо ателие за изработка на мартеници.

Продължение...

 

Н.Пр. Джан Хайджоу започна визита в Ямбол

Четвъртък, 22 Февруари 2018г. 19:11ч.

China-diplН.Пр. Джан Хайджоу, посланик на Китайската народна република у нас пристигна на първото си официално посещение в област Ямбол. Джан Хайджоу е тук по покана на областния управител Димитър Иванов. Първата протоколна среща с областния управител и неговия политически екип се проведе в Областна администрация Ямбол. „За мен е чест и радост да ви посрещна и приветствам с добре дошъл в Ямбол и да изразя моето уважение и приятелско отношение“, каза Димитър Иванов.

Продължение...

 
 

Остър дефицит на медици в областта, констатира и комисия

Четвъртък, 22 Февруари 2018г. 14:23ч.

oa-mediciКомисия, назначена от министъра на здравеопазването, с председател областния управител Димитър Иванов, прие Областната здравна карта на област Ямбол. На заседанието беше представена методиката на разработване на Здравната карта и конкретните параметри за областта. Според нея в областта може да има и се залагат 546 легла за активно лечение, при съществуващи в момента 374, залагат се и повече лекарски практики, поради реалния недостиг на медицински кадри – лекари и медицински сестри на всички нива.

Продължение...

 
 

"Железницата Ямбол - Елхово, 101 години история"

Сряда, 21 Февруари 2018г. 12:15ч.

projekt-bdzДо 20 март жителите и гостите на Ямбол могат да разгледат гостуващата  изложба, посветена на историята на железницата „Ямбол – Елхово“, която бе открита в Културно-информационен център „Безистен“. „Експозиция като тази ни дава възможност да пътуваме с интерес назад във времето“, заяви при откриването на изложбата заместник-кметът на община Ямбол Илиана Бицова, която приветства автора на проекта инж. Георги Петков и съорганизаторите от Държавен архив  Ямбол и Етнографско-археологически музей Елхово.

Продължение...

 
 

Информационна среща на МЗХГ събра фермери в Безистена

Вторник, 20 Февруари 2018г. 13:23ч.

02-20-bezistenaЗемеделски стопани и представители на агробизнеса от Ямбол и региона се включиха информационна среща, организирана от МЗХГ, посветена на Кампания 2017/2018 година. В срещата, която се проведе в залата на Безистена, участваха експерти от регионалните звена на земеделското министерство и представители на петте общини от Ямболска област. Залата се запозна с презентация за бъдещето на общата селскостопанска политика на ЕС и промените в законовите и подзаконови актове в сектора през 2018 година.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 507

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза