Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Институции
Институции

Сигнал до прокуратурата за законосъобразността на решение на Съвета

Четвъртък, 07 Декември 2017г. 10:46ч.

ObshtinataЗа пореден път общинската администрация не спази изискването на закона, проект на  документ, който е нормативен акт, да бъде публикуван за обществени консултации за период от 30 дни, информира общинският съветник Мариета Сивкова. В заседание на 23 ноември Общински съвет Ямбол взе решение за приемане на процедура за избор на финансова или кредитна институция, или финансов посредник.

Продължение...

 

Испания и Португалия търсят сезонни работници

Четвъртък, 07 Декември 2017г. 10:31ч.

brane-na-yagodiАгенция по заетостта обяви набиране на сезонни работници за бране на ягоди, малини и боровинки във ферми в Испания и Португалия. Кандидатите трябва да са на възраст от 18 до 50 години, да са физически здрави и свикнали с физически труд, опитът в селскостопанска работа е препоръчителен.

Продължение...

 
 

Червеният кръст обучава педагози

Четвъртък, 07 Декември 2017г. 10:23ч.

42Червеният кръст в Ямбол организира обучение за работещите в сферата на образованието от града и региона по програмата на БЧК за придобиване на знания и практически умения, свързани със защита на децата и учениците при бедствия и кризисни ситуации и оказване на първа долекарска помощ. Обучението бе подготвено със съдействието на Регионалното управление на образованието. В продължение на два дни педагогически специалисти от 33 училища в област Ямбол усвояваха знания за потенциалните опасности от природни бедствия, рискове и мерки за превенция и защита.

Продължение...

 
 

Гласност и широко обсъждане по предложението за дълга

Сряда, 06 Декември 2017г. 16:11ч.

ObshtinataАпел към жителите на града да изразят позиция по предложението за общинския дълг в предстоящото заседание на Общинския съвет отправи Гражданско сдружение „Да възродим Ямбол е наша обща кауза“. В петък Общинският съвет трябва да се произнесе по предложението на администрацията за емитиране на дългосрочен общински дълг чрез емисия на общински ценни книжа в размер до 17 милиона лева.

Продължение...

 
 

Дискусия за подобряване на градската среда

Вторник, 05 Декември 2017г. 14:10ч.

kalimanМладежи от Ямбол и областта се включиха в третия обучителен модул по проект „Млад гражданин 5” на Сливенските минерални бани. Двадесет младежи и девойки на възраст до 29 години обсъдиха идеи за създаване на нови съоръжения за спорт и почивка, направиха предложения за подобряване на градската среда и заявиха желание за активно участие в поддържането на местата за активен отдих. Акцент на семинара беше успешното управление на хора, финансови ресурси и информация, свързана с проекти, организиране на срещи и събития.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 496


Подробна 5-дневна прогноза