Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Институции
Институции

Ямбол - Крушаре в ремонт до началото на есента

Сряда, 03 Юни 2020г. 15:57ч.

valiakОт 4 юни започва ремонтът на 8,6 км от път II-53 Сливен – Ямбол между Крушаре и Ямбол (от км 136 до км 144+604) на територията на Ямболска област, съобщиха от Агенция Пътна инфраструктура. Строителните дейности ще се изпълняват поетапно на участъци от 50 м, за да не се затруднява трафикът. Движението ще се осъществява двупосочно в една лента и с ограничение на скоростта до 50 км/ч. Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание, да спазват пътната сигнализация и ограничението на скоростта.

Продължение...

 

Опасна муцуна влиза зад решетките за две години

Сряда, 03 Юни 2020г. 15:50ч.

sudebna-palata-yambol-3По внесен обвинителен акт на Районна прокуратура Ямбол, след постигнато споразумение в съдебно заседание, бе наложено ефективно наказание от две години лишаване от свобода спрямо жител на града. Красимир Т. е приел всички факти от обвинителния акт и е признал вината си за това, че е причинил две телесни повреди на Костадин М. (след удар с лопатка за смет по лицето и ухапване в областта на дясната ушна мида), телесна повреда на Костадин К. (след удари с юмрук и лопатка за смет в главата), като деянията са извършени по хулигански подбуди. Красимир Т. е причинил и телесна повреда на полицейски служител (след като го ухапал в предмишницата).

Продължение...

 
 

Щабът в Ямбол призова за спазване на мерките и повече отговорност

Вторник, 02 Юни 2020г. 15:10ч.

shtabatОбластният медицински съвет напомня на гражданите на Ямбол, че до 14 юни в страната е въведена извънредна епидемична обстановка и са в сила противоепидемични мерки, относно разпространението на COVID–19. Спазване на физическа и социална дистанция, носене на маски на закрито, дезинфекция и лична хигиена са само част от мерките за лична безопасност. Спазването на дистанция от 1,5 м на обществени места и не събиране на големи групи от хора е превантивна мярка за ограничаване и неразпространение на вируса.

Продължение...

 
 

Нов мандат за Дойчин Дойчев като адм. ръководител на Окръжна прокуратура

Вторник, 02 Юни 2020г. 12:16ч.

doichev-petrovПрокурор Дойчин Дойчев встъпи в длъжност като административен ръководител на Окръжна прокуратура Ямбол. Това е неговият втори мандат на тази позиция. Той бе избран след гласуване от Прокурорската колегия на ВСС, проведено на 13 май тази година. Дойчев започва професионалната си кариера като младши прокурор в Окръжна прокуратура Ямбол през 2000г.

Продължение...

 
 

Градът отпразнува цветно Деня на детето

Понеделник, 01 Юни 2020г. 16:39ч.

01-revvС много настроение, усмивки и детски смях Община Ямбол отбеляза Международния ден на детето. На най-хубавия детски празник над 1000 цветни балони бяха раздадени на малчуганите в центъра на града и в градския парк. С веселие и забавления премина и творческото ателие на открито в пространството около фонтана в градския парк, където палавниците имаха възможност да покажат своя талант с рисунки на асфалт.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 655


Подробна 5-дневна прогноза

Реклама

vhs-2-dvd_125x125