Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Институции
Институции

Община Ямбол благодари на дарителите

Четвъртък, 02 Април 2020г. 14:30ч.

Obshtina-sgrada-april2020В днешното напрегнато и динамично време градът ни, страната ни, светът, в който живеем, са изправени пред едно огромно предизвикателство – да се справим с невидимата заплаха на един нов вид коронавирус. Международни и национални институции полагат огромни усилия и влагат ресурс в борбата за справянето с този сериозен проблем, застрашаващ здравето на хората. Засега Ямбол остава извън списъка с градовете, засегнати от COVID-19.

Продължение...

 

Общината подготвя механизъм за подпомагане на гражданите

Сряда, 01 Април 2020г. 13:03ч.

rev-korona„Помощ трябва да бъде оказана и на хората, които ще останат без работа и доходи след тази криза. Става въпрос за подпомагане на наши съграждани, които ще бъдат извън списъците на социално слабите лица. Ситуацията е много динамична, затова подготовката започва още от сега. Тези допълнителни мерки по никакъв начин няма да се отразят на вече регистрираните социално слаби граждани!

Продължение...

 
 

Изплащането на пенсии започва от седми април

Вторник, 31 Март 2020г. 10:27ч.

2018-post-3Изплащането на пенсиите за месец април в пощенските станции ще започне на 7 април, вторник, и ще приключи на 23 април, съобщиха от Български пощи. Графикът за изплащане на пенсиите обхваща периода до 16 април. На пенсионерите, които не са успели да си получат парите си до 16 април, е осигурена възможност за получаване на пенсиите между 21 и 23 април включително.

Продължение...

 
 

Заседава Областният Медицински съвет

Понеделник, 30 Март 2020г. 20:15ч.

oa-medВъпроси, свързани с дейността на общопрактикуващите лекари, работата на здравните заведения и взаимовръзката между тях и останалите институции в работата при извънредно положение и пандемична ситуация обсъди заседанието на Областния медицински съвет късно в понеделник. Ежедневен телефонен контакт и проследяване на здравното състояние на лицата поставени под карантина от личния им лекар, за това призоваха и препоръчаха от областния съвет.

Продължение...

 
 

Разпределят дезинфектанти за болнични и социални заведения

Петък, 27 Март 2020г. 16:45ч.

oa-proletТри тона етилов спирт, разпределени за Ямболска област, пристигнаха в Областната администрация. Спиртът е доставка по линия на Логистично-координационния център към Националния оперативен щаб за борба с коронавируса. По-голямата част от количествата е за болничните заведения в областта, за лекарските практики на общопрактикуващите лекари и за социалните заведения.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 642


Подробна 5-дневна прогноза