Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
banner-TUNDJA 720x90
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол В подкрепа на местните артисти Общината откупи техни творби

В подкрепа на местните артисти Общината откупи техни творби

galeria012300Община Ямбол откупи картини на талантливи местни художници. Повод за инициативата на общинското ръководство е желанието им да подкрепят усилията на ямболските автори. Картините са част от творбите, които бяха изложени на шестнадесетото поредно издание на изложба „Светлината“. Експозицията е изключително интересна и представя цялото разнообразие и многопосочност в художествените проявления на ямболските артисти. 
Всеки, който иска да види всички творби, може да го направи в Художествена галерия "Жорж Папазов" - Ямбол. Картините и малките пластики са чудесен подарък за специален повод - сватба, рожден ден, годишнина, пенсиониране, завършване на образование. Освен това биха могли да бъдат и красива украса за дома или офиса. Всяка творба може да направи една малка стая да изглежда по-голяма, а голямата стая – по-уютна. 
Всеки жест на подкрепа в тези трудни за местните ни творци дни, ще бъде оценен от ямболските художници. 
Община Ямбол предварително благодари на всички, които ще застанат зад тази добра кауза и ще откупят картина или пластика. Стойността на седемте произведения, закупени от Община Ямбол е в размер на 2000 лв. Те ще бъдат използвани за подаръци на ямболски деца, постигнали успехи в сферата, в която се развиват.rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario