Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Поздравителен адрес на Областния управител към медиците

Поздравителен адрес на Областния управител към медиците

dimitar-ivanov-pressОбластната управа в Ямбол разпространи Поздравителен адрес на Областния управител Димитър Иванов към лекарите и медицинските специалисти от региона по повод Световния ден на здравето – Седми април. Поместваме пълния текст на обръщението: "С признателност и благодарност се обръщам днес към всички Вас лекари, специалисти, медицински сестри, санитари, лаборанти, служители в здравните институции в област Ямбол!
Днес сигурен съм, няма да празнувате, а отново ще се борите за живот! Защото посрещаме тази година Световния ден на здравето, в ситуация на пандемия, изправени срещу опасността наречена COVID -19. Имам възможността да срещна много от вас в тези трудни дни, и вас на първа линия и вас, в тила. От вас получих сили и увереност, че ще се справим! 
Цялото ни общество отдава днес заслужено признание на всички, които със сърце, с професионализъм и всеотдайност служите на здравето и живота на пациентите. Бъдете здрави, бъдете силни, бъдете съпричастни, бъдете лекари с главна буква! 
С голяма благодарност и искрено признание за Вашия труд!"

Димитър Иванов
Областен управител на област Ямбол 

 rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario