Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Хипермаркет "АВС" спечели доверието на клиенти и партньори

Хипермаркет "АВС" спечели доверието на клиенти и партньори

ABC1Богат асортимент от над 40 хиляди продукта на водещи световни и български производители в различни категории, повече от 6000 кв. м. търговска площ, обширен паркинг с над 100 паркоместа, достъпни цени, приветлива атмосфера и професионален екип.
Всичко това е новият строителен хипермаркет „АВС“ в Ямбол, който само за няколко месеца спечели доверието на клиентите от града и региона.
ABC-4
Тук и най-претенциозните клиенти ще намерят всичко, за да създадат или обновят мечтания дом и градина.
На първия етаж са разположени секторите „Осветителни тела“, „Ръчни електро инструменти“, „Бои и мазилки“, „Всичко за банята“, „Ел. Материали“, „Железария“, „В и К“, „Отопление“, „Врати“, „Ламиниран паркет“, „Тапети и балатуми“, „Градина“. Специално място е отредено на богата гама предложения с бои, тонирани на място.

ABC-5
Клиентите с деца с удоволствие ще се възползват и от детския кът с кафе-сладкарница, обособен на втория етаж. На площ от 750 кв.м. там са разположени „Домашни потреби“, „Сувенири“, „Почистващи препарати“, „Детски играчки“ и „Мебели“. Ако досега познавахме „АВС-Инженеринг-Н“ ООД със сериозните позиции на фирмата в строителството и търговия със строителни материали, през последните месеци марката убедително се допълва и от новия хипермаркет „АВС“.
rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario