Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Институции
Институции

Безплатни тестове за Хепатит С в града

Петък, 03 Юли 2020г. 10:44ч.

gepatitisСдружение „Айвър“, партньор на ямболското читалище „Умение-2003“ в Гражданско обединение „Равни БГ“, организира безплатни тестове за хепатит С в цялата страна в месеца на Световния ден за борба с хепатита – 28 юли. Изследвания съвсем безплатно можете да си направите и в двете лаборатории на „Рамус“ в Ямбол, съобщиха от читалището. Хепатит C e изключително опасно заболяване. Нарича се още „тихият убиец", тъй като хората могат години наред да живеят с диагнозата, без да знаят че са инфектирани и заразни.

Продължение...

 

Два пъти по-малко катастрофи в региона през 2020г.

Четвъртък, 02 Юли 2020г. 12:32ч.

bd-oaОт началото на годината тежките пътно-транспортни произшествия на територията на Област Ямбол са намалели два пъти в сравнение със същия период на предходната година. Това стана ясно по време на заседанието на Областната комисия по безопасност на движението. То бе председателствано от областния управител Димитър Иванов, а в него участие взеха заместник-председателят на Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“ Анжелина Тотева, представители на общини и ангажираните институции.

Продължение...

 
 

Близо два милиона от "Региони в растеж" за ремонти в Зона Център

Сряда, 01 Юли 2020г. 17:52ч.

06Кметът на Община Ямбол Валентин Ревански подписа договор за финансиране на проект „Устойчиво и интегрирано развитие на градската среда на община Ямбол - втори етап" по ОП „Региони в растеж" 2014-2020г., конкретен проект от Инвестиционeн приоритет "Градска среда", група дейности "Градска среда" от Инвестиционната програма на град Ямбол. Този проект се реализира благодарение на направените повторни анализи и редуциране на завишен обем на СМР и  количествено-стойностни сметки от други обекти и спестени от тях средства, както и остатъчни средства от програмата.

Продължение...

 
 

Пътищата на Илиевски и "Дианополис" се разделиха

Понеделник, 29 Юни 2020г. 19:07ч.

dianop-sВъв връзка с разпространяването на неверни и манипулативни твърдения съобщаваме, че Камерен оркестър „Дианополис“ няма да се закрива, информират от „Раковски“ №7. Община Ямбол има ясна визия за неговото развитие. От длъжност е освободен диригентът на оркестъра Константин Илиевски след направен финансов анализ на ситуацията и проведени разговори с част от останалите музиканти.

Продължение...

 
 

На пътя животът е с предимство!

Понеделник, 29 Юни 2020г. 12:19ч.

vizia-4 NEWОтбелязваме 29 юни – Национален ден на безопасността на движението по пътищата. Инициативата е на Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“, към която се присъедини и Областна администрация Ямбол. На днешния ден искаме да засилим вниманието на обществото към проблемите на пътната безопасност. Мотото на кампанията е „На пътя животът е с предимство“. През тази година институциите съсредоточават усилия около 4 ключови теми свързани с безопасността на движението по пътищата:

Продължение...

 
 

Страница 2 от 662


Подробна 5-дневна прогноза