Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Институции
Институции

Областната управа в подготовка за преброяването

Понеделник, 15 Юни 2020г. 14:09ч.

prebroavane21От 22 януари до 15 февруари 2021г. ще се проведе 18-ото поред преброяване на населението и жилищния фонд в Република България. По този повод в понеделник се проведе първото заседание на Областна преброителна комисия за Област Ямбол. Преброяването на населението и жилищния фонд е част от дейността на Националната статистическа система и Европейската статистическа система, което осигурява надеждна и изчерпателна информация за броя и характеристиките на населението и жилищния фонд на страната към определен момент, но резултатите от него се използват през целия период до следващото преброяване.

Продължение...

 

Серия инициативи за Деня за борба с наркоманиите

Сряда, 10 Юни 2020г. 15:56ч.

2018-obshtina-3Във връзка с отбелязването на 26 юни - Международен ден за борба с наркоманиите, Общински съвет по наркотични вещества при Община Ямбол, Превантовно-информационен център за борба с наркоманиите към него и Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, в партньорство с Община Ямбол, както и с помощта на Регионално управление на образованието - Ямбол, Областна дирекция на МВР - Ямбол и Детска педагогическа стая организират за поредна година кампания под надслов " За да има и утре".

Продължение...

 
 

Поздрав на кмета Валентин Ревански за Празника на Ямбол

Понеделник, 08 Юни 2020г. 15:42ч.

01kumet bezistenУважаеми съграждани, Изключително съм щастлив, че имам възможността да Ви поздравя с празника на Ямбол! Тази година се налага той да бъде по-тих, но не по-малко значим. Този ден обединява мнозина - не само жителите на нашия град, но и тези, които са съпричастни с него, тези, които се намират на стотици или хиляди километри оттук. Но, разбира се, най-напред това е празник на тези, които живеят и са израснали в сърцето на Тракия.

Продължение...

 
 

Празничните прояви за Деня на Ямбол - Св. Дух

Петък, 05 Юни 2020г. 15:02ч.

01-denВсяка година Ямбол отбелязва Празника на града на Свети Дух, спазвайки вековната традиция, свързана с храмовия празник на „Света Троица" в ямболския квартал „Каргон". С няколко подаръка за града Община Ямбол ще зарадва своите жители. Две спортни площадки – в квартал „Диана", блок 19, на ул. „Хан Тервел" № 40 – ще бъдат възстановени и изцяло обновени. Финасирането за тях е осигурено след пренасочване на по-голямата част от средствата, отделени за празника, а причината е – невъзможността за провеждане на масови мероприятия. Другата  изненада за ямболци ще бъде напълно нова спортна площадка със стрийт-фитнес, до РЗИ Ямбол, в подножието на Лесопарк „Боровец“.

Продължение...

 
 

Приемат документи от кандидати за професионално обучение

Петък, 05 Юни 2020г. 09:35ч.

buropotruda-julyБюрото по труда в Ямбол започва прием на заявления на безработни лица за включване в обучения за придобиване на професионална квалификация. Безработните, които искат да се обучат, могат да подадат заявления в бюрото по труда за обучение по професии заварчик, работник в растениевъдството, помощник в строителството и водач на МПС за обществен транспорт.

Продължение...

 
 

Страница 6 от 662


Подробна 5-дневна прогноза