Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Коментари

Коментари

5 изненади, които направиха изборите наистина важни

Автор: Диян Божидаров Неделя, 11 Април 2021г. 07:45ч.

23-10-04Нещо много любопитно се случи на вота. Повечето партии проведоха тотално безлична предизборна кампания и се подготвяха за формален 4 април. Но гласуването на хората поднесе изненади. То даде сол и пипер, превръщайки изборите в много интересни и важни. Пет събития никой не предвиди, а те правят бъдещето още по-непредсказуемо.

Продължение...

 
 

България - "дефектната демокрация"

Автор: Петър Чолаков Петък, 05 Февруари 2021г. 09:49ч.

petar-cholakovБългарите не бива да си затварят очите пред злощастните оценки, които страната получава в авторитетни изследвания. Със същия успех тежко болен пациент би избрал да затвори очи за лошите новини, съобщавани от лекарите.

Продължение...

 
 

Това е моето коледно чудо

Автор: Георги Господинов Петък, 25 Декември 2020г. 21:21ч.

georgi-gospodinov-2Когато дъщеря ми се роди през една зима, майка ми и баща ми веднага се вдигнаха от своето югоизточно градче и дойдоха да видят бебето. Хванаха първия влак следобед и пристигнаха на другата сутрин. Влязоха, измиха се и застанаха на прага на бебешката стая.

Продължение...

 
 

7 въпроса за ваксините, които всеки си задава

Автор: Таня Петрова Петък, 11 Декември 2020г. 09:17ч.

gepatitisПървата доставка с ваксини на "Пфайзер/Бионтех" вече е в България. От края на миналата седмица имаме и национален план за ваксиниране срещу COVID-19. Приоритетните групи са определени, ясни са фазите на мащабната операция, фризерите за съхранение са доставени и даже не са наопаки. Подобни планове изготвиха всички държави-членки на ЕС, като Брюксел координира и подпомага методически процеса. Във Великобритания вече започна и първата масова имунизация на населението извън клинично изпитване. Какво предвижда българският план за ваксиниране срещу COVID-19 и кои са неясните моменти в него? 

Продължение...

 
 

5 парадокса на увеличението на пенсиите

Автор: Диляна Димитрова Петък, 23 Октомври 2020г. 08:47ч.

pensioneri-2Обещанията на ГЕРБ да преизчисли всички пенсии се оказаха, както можеше да се очаква, празни приказки. След като минаха през няколко варианта за увеличаването им, управляващите все пак се спряха на решение, което обслужва най-вече тях. Догодина приоритет отново ще бъде безпринципното вдигане на минималната пенсия, но този път то ще шества в маскарад от допълнителни мерки, които целят да хвърлят на всекиго по нещо, за да няма недоволни преди изборите.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 207