Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Коментари

Коментари

Психологът Моника Балаян: Паниката с коронавируса парализира мисленето

Автор: Моника Балаян Понеделник, 09 Март 2020г. 17:02ч.

monika-balayanСпоред психолога Моника Балаян ситуацията с коронавируса е класическа - личността се вкарва в стадото, за да бъде манипулирана. В интервю за в. "168 часа" тя прави паралел между паниката покрай свинския грип и коронаистерията сега.

Продължение...

 
 

С фалшиви мерки управляващите ще борят "фалшиви" болнични

Автор: Яна Николова Четвъртък, 20 Февруари 2020г. 16:43ч.

dkc-1-horaВ кашата с болничните засега е ясно едно - че никой не желае да ги плаща. Работодателите вече ултимативно отказват да поемат първите три дни, след като десет години плащат сметката за тях като "временна" мярка. Правителството обаче категорично не приема да ги върне към НОИ, защото ще трябва да извади още около 200 млн. лв. годишно. Затова и бизнес, и правителство от няколко години създават митология, че с болничните има масови злоупотреби.

Продължение...

 
 

В еднопартийна България тече смяна в Политбюро

Автор: Светослав Терзиев Петък, 14 Февруари 2020г. 13:22ч.

svetoslav-terziev"Притеснява ме, че България е еднопартийна държава", каза пред Би Ти Ви бившият американски посланик у нас Джеймс Пардю и тегли чертата под 30-годишния ни преход от еднопартийна диктатура към многопартийна демокрация. От неговите думи излезе, че три десетилетия България се е движела в кръг, за да го затвори и да потвърди думите на някои нетърпеливи социолози: "Преходът свърши". Там сме, откъдето тръгнахме.

Продължение...

 
 

В Австралия върлува природно бедствие, а в България - глупост

Автор: Петьо Цеков Събота, 11 Януари 2020г. 16:56ч.

petio-cekovПо-информираната част от българското човечество сигурно е абсолютно наясно с библейската драма в Австралия - заради огромните пожари там загинаха поне 800 млн. кенгура, коали и други животински видове, а въздухът над Сидни стана два пъти по-мръсен от въздуха в Пекин, който, чувал съм, е много мръсен всеки ден.

Продължение...

 
 

Всичко това почти се случи в България

Автор: Даниел Смилов Петък, 20 Декември 2019г. 13:33ч.

daniel smilovФолксваген почти построи завод в България, протестите срещу Гешев почти успяха, в София почти можеше да се диша. И още десетки пъти "почти". Даниел Смилов обобщава българската 2019 година в 46 точки.
1. България остана член на ЕС и НАТО;

Продължение...

 
 

Страница 1 от 206


Подробна 5-дневна прогноза