Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Коментари Коментар МРЪНКАМ!

МРЪНКАМ!

hr-karastoianovЗа моите 69 години се нагледах на кампании.
Едно време им викахме „почини". Имаше едни ломски ямки, имаше квадратно-гнездови способи, имаше саратовски почин, имаше „Грам, стотинка, сантиметър" и дори почин да очакваме 10-милионния жител на България.
Откакто почините станаха кампании също се намножиха. Имаше една „Не на страха!", имаше изчистване на България за един ден, имаше дреболии като „висящи кафета", но тази година е на път да удари рекорд. След тигана и стилизирания сперматозоид, сега едновременно вървят цели две кампании. Едната е да се спасявал сезонът на Черно море, а другата е озаглавена откровено обидно: „Не мрънкай!" Протестите например на медицинските работници срещу мизерния им живот мрънкане ли е? Защото и такива намеци се съдържат в доста скъпия агресивен клип, с който се рекламира кампанията.
Да им тежи на съвестта на организаторите оскърбителното название.
Въпросът обаче е там, че наистина ли никой не забелязва една утвърдена вече закономерност?
Всяка от тези кампании започва с въодушевен старт, с убедителни аргументи, че тоя път всичко е съвсем като истинско, с лица и бодри думи на звезди, за да се забрави горе-долу на третия ден.
Кампаниите са лъжовна работа. Те нищо не променят. (Никаква кампания не може да спаси какъвто и да било курортен сезон, при положение, че крайбрежието се бетонира ДОКАЗАНО ЗАКОННО!) За тях остава само киселият спомен за една гръмогласна пушилка, а според слуховете – и за едни пари.
ПП: Приемете този пост за мрънкане./Копирано от Facebook профила на автора
rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario