Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Коментари

Коментари

От двете страни на барикадата

Автор: Бойко Ламбовски Вторник, 20 Ноември 2018г. 10:42ч.

boyko-lambovskiПротестите у нас, а и по света - Франция, Белгия, кервани към САЩ, при цялата си пъстра палитра от искания и недоволства, ми се виждат в основата си с една причина. Тази причина може да се формулира така: "усещане за бедност". Тоест тези, които се чувстват бедни, заявяват вече не само своето несъгласие, а и своята непоносимост към това чувство.

Продължение...

 
 

Мъглиж беше пръв!

Автор: Бойко Ламбовски Вторник, 30 Октомври 2018г. 10:48ч.

boyko-lambovskiНямаше и да обърна внимание на трагикомичната новина за "надбягването с каруци" край Черганово и инцидентите с цигани и полицаи в Мъглиж, ако те не ме присетиха за собствен опит с ромата. Имал съм си работа с представители на това малцинство - и не ми се преразказва, защото в този си опит съм виждал и добро, и лошо. И простодушие, и лъжливост; и добронамереност, и злодейство.

Продължение...

 
 

Един „Титаник” потъва до нас

Автор: Калин Донков Петък, 19 Октомври 2018г. 11:08ч.

kalin-donkovНа стълбите пред Народната библиотека познат колега от телевизията веднъж ми се закле, че пази „парче” от интервю със световен учен нобелист, което е „свалено” от варианта за излъчване.

Продължение...

 
 

Защо трусът в България е неизбежен

Автор: Валери Найденов Сряда, 17 Октомври 2018г. 10:00ч.

valeri-naidenovВ последния месец бяхме свидетели на два високи форума на тема неравенството и бедността в България – единия под егидата на президента Радев, а другия – по случай десетгодишнината от въвеждането на плоския данък под егидата на КНСБ.

Продължение...

 
 

Профилактика на хартия

Автор: Силвия Николова Понеделник, 08 Октомври 2018г. 10:14ч.

kardio-bolnica-2Профилактиката, колкото и да е необходима, а често пъти и животоспасяваща, у нас се провежда на хартия. Фактите за това са много. Но първият и неоспорим от всички е този, че едва 60% от здравноосигурените се възползват от профилактичните прегледи, които се осигуряват от Националната здравноосигурителна каса (НЗОК). На тях ходят най вече хората с диагностицирани хронични заболявания, за които получават реимбурсирани лекарства от касата.

Продължение...

 
 

Страница 10 от 206


Подробна 5-дневна прогноза