Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Коментари

Коментари

Без маска

Автор: Диана Иванова, в.Делник Петък, 03 Декември 2010г. 10:16ч.

delnik-dianaСкандалът с телефонните заплахи на кмета срещу две общински съветнички свали маската му на загрижен за съдбата на Ямбол управленец и показа истинската му същност на отмъстителен, гонещ до дупка враговете си властник. Дори и тези, които досега не вярваха, че кметът на Ямбол е способен да падне на такова ниво, могат да се убедят с ушите си, като чуят записа на сайта www.zonayambol.com.
Същинският въпрос е защо ямболският кмет си повярва толкова, че да започва да се саморазправя с всеки дръзнал да мисли и действа по различен начин и къде в цялата тази мръсна политическа игра останаха бляновете ни за демокрация и за зачитане на правото на другия на различно мнение.
В ямболското гербаджийско пространство вече има и нов термин за „правилните" решения и всичко, което не съвпада с тяхната линия, е нарочено за грешно, а приносителите му са върли врагове.
Новият партиен морал избуява на политическа сцена 21 година след началото на прехода, сякаш за да ни увери, че нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено, защото в непоносимостта си към различното мнение ямболските управници от ГЕРБ могат да засенчат и най-дървените комунисти...
 
 

За данъците

Автор: Любомир Котев, в.Делник Петък, 03 Декември 2010г. 09:49ч.

delnik-kotevНяма да имаме данък „Лукс", вместо това управляващите ни дариха с данък „Колиба". Честито, както се казва, на печелившите! И би било смешно, ако не беше тъжно. Защото, тъжно е, откъдето и да го погледнеш. Спомняте си, надявам се, как напетата депутатка, май онази със звучното българско име Менда, пламенно обясняваше, че е излишен данъкът „Лукс". Само пет-шест милиона щели да влязат в хазната, уверяваше ни тя, не си струвало да се въвежда. А сега, изведнъж, тя и другарчетата и, решиха да зарадват населението с данък „Колиба". Нищо, че ще донесе той петдесетина хиляди на бюджета, толкова, не повече. Важното, изглежда, е да се тормози бедния народ, на всяка цена, като не по-маловажно е да не се смути някак благоденствието на богатите. Но, за компенсация, същият този народ, ще получи нова доза популистки приказки. Хак му е, като още не знае, че те са по-обидни и от обидните данъци...
 
 

Страница 192 от 192

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза