Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Коментари

Коментари

Мъглиж беше пръв!

Автор: Бойко Ламбовски Вторник, 30 Октомври 2018г. 09:48ч.

boyko-lambovskiНямаше и да обърна внимание на трагикомичната новина за "надбягването с каруци" край Черганово и инцидентите с цигани и полицаи в Мъглиж, ако те не ме присетиха за собствен опит с ромата. Имал съм си работа с представители на това малцинство - и не ми се преразказва, защото в този си опит съм виждал и добро, и лошо. И простодушие, и лъжливост; и добронамереност, и злодейство.

Продължение...

 
 

Един „Титаник” потъва до нас

Автор: Калин Донков Петък, 19 Октомври 2018г. 10:08ч.

kalin-donkovНа стълбите пред Народната библиотека познат колега от телевизията веднъж ми се закле, че пази „парче” от интервю със световен учен нобелист, което е „свалено” от варианта за излъчване.

Продължение...

 
 

Защо трусът в България е неизбежен

Автор: Валери Найденов Сряда, 17 Октомври 2018г. 09:00ч.

valeri-naidenovВ последния месец бяхме свидетели на два високи форума на тема неравенството и бедността в България – единия под егидата на президента Радев, а другия – по случай десетгодишнината от въвеждането на плоския данък под егидата на КНСБ.

Продължение...

 
 

Профилактика на хартия

Автор: Силвия Николова Понеделник, 08 Октомври 2018г. 09:14ч.

kardio-bolnica-2Профилактиката, колкото и да е необходима, а често пъти и животоспасяваща, у нас се провежда на хартия. Фактите за това са много. Но първият и неоспорим от всички е този, че едва 60% от здравноосигурените се възползват от профилактичните прегледи, които се осигуряват от Националната здравноосигурителна каса (НЗОК). На тях ходят най вече хората с диагностицирани хронични заболявания, за които получават реимбурсирани лекарства от касата.

Продължение...

 
 

Нищо човешко не е останало горе, по върховете на държавата

Автор: Диан Божидаров Понеделник, 01 Октомври 2018г. 11:05ч.

dian bojidarovДатата е 13 април 2018 г. Безумната война по българските пътища носи жертви – шест души са загинали след сблъсък между лек автомобил и автобус. “Чувствам се виновен, защото аз ги возех тези хора. Чувствам се виновен, защото не можах да ги спася"*, казва в болницата водачът на автобуса. Виновна се е чувствала и шофьорката на леката кола: “Говорихме, тя беше в шок, както и аз. Плачеше и казваше "Аз съм виновна, аз ви ударих”.

Продължение...

 
 

Страница 2 от 198

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза