Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Коментари

Коментари

Има ли още тарикати във властта, чиито данъци да платим?

Автор: Светлана Георгиева Понеделник, 01 Април 2019г. 17:35ч.

svetlana-georgievaФарсът вече е изключителен – шефът на антикорупционната комисия (КПКОНПИ) Пламен Георгиев спешно се кандидатира за клиент на подчинената си комисия заради „Апартаментгейт“. Тя пък е в патова ситуация – хем трябва да се самосезира и да започне разследване Георгиев (така, както се активира за имотните каши на Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Вежди Рашидов и Ваня Колева, хем няма как – нали той я командва.

Продължение...

 
 

Сменете изборната система, а не парламента!

Автор: Людмил Илиев Понеделник, 18 Март 2019г. 13:34ч.

parlamentТози парламент не става за нищо. Няма шега, положението вече е такова, че предизвиква истеричен смях. Какво е това чудо? Вместо да обсъждаме какво полезна за обществото работа да свърши Народното събрание, ние се занимаваме с валящите един след друг скандали и политически афери - кой с кого се скарал, кой какво бойкотира, кой поддържа управлението днес и дали няма да му измени утре.

Продължение...

 
 

Таван

Автор: Бойко Ламбовски Вторник, 12 Март 2019г. 10:41ч.

boyko-lambovskiПокойният ни голям писател Генчо Стоев, лека му пръст, автор на "Цената на златото", има и произведение "Много висока тераса". За който не го е чел, да кажа - отвъд фабулата вътре, романът е интересен и със заглавието си. Самият писател, пък и ние, си го превеждахме така - "аз съм висока литературна топка. Казвам го иносказателно, за който схване".

Продължение...

 
 

Най-големият тарикат в държавата е държавата

Автор: Гроздан Караджов Петък, 08 Март 2019г. 15:18ч.

pensioneri-2Може да ви звучи абсурдно, но най-големият тарикат в тази държава е... самата държава. Тя винаги ще намери начин да прецака съвестните и честни данъкоплатци. С аргумента, че всъщност защитава техните права. Понякога даже прилага един и същи номер по няколко пъти – като с пенсиите например.

Продължение...

 
 

Държавата дава на безработните риба вместо въдици

Автор: Зорница Славова Вторник, 26 Февруари 2019г. 13:22ч.

zornica-slavovaПравителството одобри Националния план за действие по заетостта през 2019 година. Като цяло за поредна година няма изненади в т. нар. активни политики на пазара на труда. Администрацията отново има да изхарчи точно 73 млн. лв., разпределени внимателно (до левче) по различните програми.

Продължение...

 
 

Страница 6 от 206


Подробна 5-дневна прогноза