Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Коментари

Коментари

Защо ли на бандитите не им пука от МВР?

Автор: Александър Александров Петък, 03 Август 2018г. 09:49ч.

police-lamp58-годишна жена бе застреляна в Благоевград, във входа на блока си, от упор, с ловна пушка. Часове по-късно издирваният за нейното убийство 40-годишен мъж бе открит мъртъв, след като се беше самоубил, вероятно със същата ловна пушка. Оказа се, че е с дълго криминално досие, лежал е и в затвора.

Продължение...

 
 

Георги Господинов: Талантливият човек дава кураж, че светът ще продължи да се върти

Автор: Четвъртък, 02 Август 2018г. 16:05ч.

georgi-gospodinovПрекарахте последната година в Ню Йорк като стипендиант на Нюйоркската обществена библиотека. Каква беше изминалата година за Вас, докато бяхте там?
Става дума за конкурс, в който всяка година кандидатстват писатели, журналисти и учени от цял свят, като накрая се избират петнайсет човека, обикновено само един или двама от тях не са американци.

Продължение...

 
 

Пари има! Здравеопазване няма! Няма и да има!

Автор: Янина Здравкова Четвъртък, 26 Юли 2018г. 07:50ч.

reanimacia-1През февруари здравният министър Кирил Ананиев обяви, че ще представи изцяло нов модел на финансиране и управление на здравната система, защото настоящият е напълно изчерпан. Оттогава той уверява, че се работи, дори по два или цели три варианта, които ще се представят за широко обсъждане, за да се избере най-подходящият.

Продължение...

 
 

Представят ни го за шапка, а то е боа, глътнала слон

Автор: Доритея Дачкова Петък, 20 Юли 2018г. 09:25ч.

doroteya dachkovaНали помните онази рисунка от "Малкия принц" на боата, глътнала слон, която възрастните оприличават на шапка? И с някои хора във властта е така - понякога изглежда като най-обикновена шапка, а всъщност е боа, глътнала слон. Тя би дала всичко, за да я възприемат като шапка и никой за нищо да не я закача.

Продължение...

 
 

На политиците вече не им пука! Свиквайте!

Автор: Илия Вълков Четвъртък, 19 Юли 2018г. 10:26ч.

ilia-valkovВ нормалните държави обществените кризи са тест за доверието в институциите и за способността на управляващите да поемат отговорност. У нас отдавна няма нито доверие, нито способност, нито отговорност. Участието във властта не само храни двойна гуша, но и успява да изгради имунитет срещу всеки възглас на несъгласие, превръщайки цинизма в официална държавна политика.

Продължение...

 
 

Страница 9 от 202