Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Коментари

Коментари

Ако останем без Борисов

Автор: Емилия Милчева Вторник, 18 Декември 2018г. 13:43ч.

emilia-milchevaАко вярвахме на премиера Борисов всеки път, когато ни плаши с война, мигрантски вълни и други катаклизми, досега да сме умрели. Като оня човек, замръзнал в хладилна камера при 13 градуса по Целзий. Не знаел, че в този ден хладилните камери не работели - убили го страховете му.

Продължение...

 
 

Властовата пирамида на ГЕРБ се клати - не от комплоти, а от лакомия

Автор: Юлиан Войнов Сряда, 12 Декември 2018г. 10:43ч.

yulian-voinovПротестите тази есен сякаш започнаха от нищото. Не е ясно точно откъде дойде техният импулс. Факт е обаче, че те бързо се разраснаха. Отначало хаотични, те постепенно придобиха все по-изчистен политически облик. Стои ли някой зад тях и насочва ли енергията на протестиращите, така и не стана ясно - поради големия брой участващи и техния разнороден характер. Може би никога няма да разберем.

Продължение...

 
 

Какво ѝ липсва на България: хора или достойно заплащане?

Автор: Емилия Милчева Понеделник, 10 Декември 2018г. 15:53ч.

emilia-milchevaПомните ли тази „новина"? Кравеферма в пловдивското село Столетово търси работник срещу 3 000 лева заплата на месец. Кандидати за работа прииждат и до днес, сред тях и един човек от Карнобат, който обещал бонус - да свири на акордеон в местното читалище, ако го наемат във фермата.

Продължение...

 
 

Българска винетка - до края на нищото

Автор: Красимир Цигуларов Понеделник, 03 Декември 2018г. 10:28ч.

vinetka-znakВ края на ноември с поредни, седми за тази година, промени в Закона за пътищата, приети на първо четене, депутатите разписаха правила, по които от 1 януари на идната година ще бъдат издавани електронни винетки за леки автомобили и ще бъде въведена тол система за тежките камиони от 16 август. Междувременно се пръкна за обсъждане наредба, с която бе определена цената на винетките и така наречената компенсаторна такса, ако караш без валиден стикер.

Продължение...

 
 

Мамят без да им мигне окото. Но пък има кой да им вярва.

Автор: Ясен Бояджиев Четвъртък, 29 Ноември 2018г. 13:37ч.

yasen-boyadjievПолитиката по принцип винаги и навсякъде е и малко театър. Прическа, грим, костюм, поза, заучени реплики - всичко това често прикрива истинските намерения, действителните мотиви, напреженията, скандалите, задкулисните договорки. На „сцената" политиците влизат в роля, за да се харесат на колкото може по-голяма част от публиката.

Продължение...

 
 

Страница 9 от 206


Подробна 5-дневна прогноза