Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Крими
Крими

Хулигански прояви в протест срещу противоепидемичните мерки

Понеделник, 30 Март 2020г. 12:32ч.

cars-4Под надзора и ръководството на Районна прокуратура Ямбол се провежда досъдебно производство за извършени непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото. Деянието е извършено на 28 март на кооперативния пазар в Ямбол. Хулиганските действия се изразяват в демонстративно счупване на телевизор и призив същото да бъде направено и от други граждани, като протест срещу мерките, против разпространението или проявяването на заразна болест по хората, наложени със заповеди на Министъра на здравеопазването във връзка с усложняващата се епидемиологична обстановка, свързана с разпространението на COVID-19 на територията на страната.

Продължение...

 

Арест за 33-годишен разпространител на наркотици

Четвъртък, 19 Март 2020г. 12:54ч.

police-prolet-5Полицейска проверка на 33-годишен мъж в квартал Каргон е установила, че същият държи в себе си кутийка с около 15 грама кристалообразно вещество – метамфетамин, съобщи Областната дирекция на МВР. При последвалите процесуално-следствени действия в обитаван от него имот са намерени и иззети веществени доказателства, свързани с производство на наркотични вещества.

Продължение...

 
 

Двама задържани за лихварство

Сряда, 18 Март 2020г. 12:44ч.

cars-4При полицейска операция служители на Рaйонното управление в града са задържали 51-годишен мъж и 50-годишна жена от Ямбол. В хода на воденото разследване е установено, че двамата са давали заеми срещу лихва на различни физически лица от града, без да притежават необходимото по закон разрешение за извършване на финансови сделки. При претърсване и изземване в жилищата им са открити и иззети веществени доказателства, съотносими към престъпната дейност.

Продължение...

 
 

Конфискуваха каруци с незаконен дървен материал

Вторник, 17 Март 2020г. 10:41ч.

karutciНа 14 март в късните часове на денонощието, около 01.00 след полунощ, служители на полицейски участък „Райна Княгиня“ са забелязали в земеделски имот срещу блок 16 в жилищен комплекс „Георги Бенковски“ две превозни средства с животинска тяга, пълни с дървен материал. След като виждат спиращия за проверка полицейски автомобил с включена лампа и звукова сигнализация, нарушителите бягат с конете през нивите по посока село Чарган, изоставяйки каруците на място.  Полицаите са поискали съдействие от служба СПООР, каруците с дървен материал са конфискувани и се намират в склад на Община Ямбол.

Продължение...

 
 

Кражби от автомобили и от търговски обект на Осми март

Понеделник, 09 Март 2020г. 11:25ч.

cars-4В Районното управление на полицията в Ямбол е образувано досъдебно производство за кражби от два автомобила. В неделя е постъпил сигнал, че през нощта срещу 8 март в комплекс „Златен рог“, след взлом на стъкла на врати на „Рено Туинго” и „Форд Фиеста” са отнети акумулаторните батерии на автомобилите.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 247


Подробна 5-дневна прогноза