Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Крими
Крими

Трима в ареста за кражба на 260 литра нафта

Сряда, 05 Февруари 2020г. 13:50ч.

police-prolet-5Ямболски полицаи арестуваха трима младежи за кражба на гориво. Във вторник сутринта на околовръстен път „Юг“ полицейски екип спрял за проверка лек автомобил “Фолксваген Голф“, управляван от 18-годишен шофьор. В автомобила са установени 25 туби, съдържащи общо 260 литра дизелово гориво. При последвалите полицейски действия е изяснено, че горивото е било източено от две верижни машини. Изяснена е и съпричастността към деянието на още двама младежи.

Продължение...

 

Непълнолетен направи опит за грабеж в Дражево

Сряда, 05 Февруари 2020г. 13:25ч.

cars-4Полицаите от Районно управление Тунджа задържаха непълнолетно момче за опит за грабеж. Разследването започнало вечерта на 1 февруари, след получен сигнал, че до търговски обект в село Дражево, млад мъж е нападнал жителка на селото, с цел да отнеме притежаваната от нея парична сума. За осъществяване на своето намерение нападателят използвал заплахи и сила, нанасяйки й удари в областта на главата и тялото. Деянието останало недовършено по независещи от извършителя причини.

Продължение...

 
 

Година и половина затвор за заплахи с убийство

Вторник, 04 Февруари 2020г. 12:33ч.

sudebna-palata-yambol-3Райнният съд в Ямбол наложи ефективно наказание от 18 месеца лишаване от свобода за закана с убийство. На втори януари миналата година Христо Ж. се заканил с убийство на пострадалата М.Ж. Това е породило у пострадалата основателен страх за осъществяването му. Живко Ж. е подсъдим и за това, че няколко дни по-късно се заканил с убийство спрямо пострадалата А.Й. Заканването е възбудило у пострадалата основателен страх за осъществяването му.

Продължение...

 
 

Дарения от читалище "Умение" за над 100 семейства от града

Четвъртък, 30 Януари 2020г. 10:17ч.

ehoНад 100 семейства с деца от Ямбол получават перилни препарати и материали за хигиена от ямболското читалище „Умение-2003“. Дарението е осигурено от „Фикосота“  чрез Национална мрежа за децата, на която читалището е член, както и със съдействието на сдружение „Верният настойник“ – Бургас. През месец декември чрез читалище „Умение-2003“ и Национална мрежа за децата 105 малчугани от Ямбол получиха  безплатно сироп „Имуногрип“ - дарение от „Софарма“. Подпомагането на семействата, насърчаването на отговорното родителство и стимулирането на детското и младежкото участие са част от основните дейности на читалище „Умение-2003“.

Продължение...

 
 

Пред съда за разпространение на дрога

Вторник, 28 Януари 2020г. 10:58ч.

sudebna-palata-yambol-3Окръжна прокуратура Ямбол предаде на съд 37-годишен мъж, обвинен за разпространение на наркотици. Стефан Д. е обвинен за това, че на 14 май миналата година в град Елхово без надлежно разрешително е държал с цел разпространение метамфетамин (на обща стойност 853 лева) и марихуана (на обща стойност от 585 лева). Стефан Д. е обвинен и за това, че на същата дата в град Елхово, разпространил марихуана (на стойност 17 лева), като я продал на друг мъж от същия град, което се квалифицира като престъпление по чл.354а, ал.1, предл.4 и 5 от НК.

Продължение...

 
 

Страница 6 от 249


Подробна 5-дневна прогноза