Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа Новини
Новини

С благодарност към всички дарители

Сряда, 17 Декември 2014г. 16:52ч.

bal-horaКметът на община „Тунджа” Георги Георгиев изказва благодарност на всички, оказали своята подкрепа в организацията и провеждането на Седмия коледен  благотворителен бал за набиране на средства за финансово подпомагане на млади хора в неравностойно социално положение и с високи постижения в областта на образованието, културата и спорта. "Благодарим Ви, дарители, за вашата щедрост, пише в специално обръщение на кмета Георгиев до всички участници в благотворителния бал във вторник.
 

Специален жест за възрастните от Болярско

Сряда, 17 Декември 2014г. 16:14ч.

01-b-skoСедмият коледен благотворителен бал и търг за набиране средства за ученици и студенти от община „Тунджа" с високи постижения в областта на образованието, културата и спорта и в неравностойно социално положение, за пореден път внесе радост и в сърцата на възрастните хора от Дома за стари хора „Христо Ботев” в Болярско. Заедно с други възрастни хора - потребители на социални услуги, деца, младежи, майстори и творци от община „Тунджа”, те отново участваха в тази благородна инициатива със създадени от техните ръцете артикули за базара в комплекс „Екатерина".
 
 

В подкрепа на младите хора от "Тунджа"

Вторник, 16 Декември 2014г. 11:38ч.

01--tjОбщина „Тунджа” отново подкрепи усилията на своите отговорни и активни ученици и студенти чрез връчването на еднократно финансово стимулиране. В приветствието си към младите хора, техните родители и учители, кметът на общината Георги Георгиев припомни, че началото на тази инициатива, подкрепена безрезервно от младежките организации, се постави през 2009г.
 
 

Пощенски служители в благотворителна акция

Вторник, 16 Декември 2014г. 10:11ч.

Karitas 6  QVgaВ началото на седмицата преди Коледа, служители от Български пощи ЕАД Ямбол отвориха сърцата си, за да зарадват хора в неравностойно положение. Пощенските служители организираха благотворителна кампания, събирайки пари за подаръци за хората, ползващи социални услуги в Дневен център за хора с увреждания „Свети Франциск” в село Веселиново.
 
 

Безплатен обяд през зимата за 80 деца от Община Тунджа

Понеделник, 01 Декември 2014г. 14:11ч.

trapezaria01200Проектът „Топъл обяд” по Програма на Партньорска мрежа за благотворителност в Началните училища „Васил Левски” в Завой и „Св. Климент Охридски” в Крумово стартира на първи декември. Проектът се реализира от Областния съвет на БЧК в партньорство с Община „Тунджа” от 2009г. Безплатните ученически трапезарии, разкрити по проекта, предлагат топъл обяд на 81 ученици в неравностойно социално положение от начален етап на обучение. Община „Тунджа”, в качеството си на партньор на Областния съвет на Българския червен кръст в Ямбол, осигурява 50 на сто от средствата за дейностите по проекта.
 
 

104 на сто изпълнение на приходите от местни данъци и такси в Община Тунджа

Понеделник, 01 Декември 2014г. 13:14ч.

g-georgiev-11-04104% изпълнение на бюджетните приходи от местни данъци и такси  отчитат финансистите в Община Тунджа месец преди края на 2014 година. С новите близо 42 хиляди лева, постъпили в общинската хазна през последната седмица на ноември, общото преизпълнение на актуализираната годишна програма надминава 66 хиляди лева. В абсолютни цифри приходите до края на ноември са 1 764 797 лева,
 
 

Страница 1 от 136

Преобладаваща облачност

12°C

Ямбол

Преобладаваща облачност
Влажност: 83%
Вятър: ЗСЗ , 17.7 км/ч
Петък 1°C / 9°C Частична облачност
Събота 1°C / 11°C Частична облачност
Неделя -1°C / 9°C Преобладаваща облачност
Понеделник 1°C / 8°C Слънчево

Валутни курсове