Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа Новини
Новини

Обявиха процедура за набиране на доброволци

Вторник, 18 Октомври 2016г. 15:26ч.

sgrada-liato-3Община „Тунджа“ открива процедура за набиране на доброволци и създаване на доброволно формирование на територията на общината за предотвратяване или овладяване на бедствия, пожари и извънредни ситуации и отстраняване на последиците от тях. Право да кандидатства има всяко дееспособно физическо лице, навършило 18 години, което има постоянен или настоящ адрес на територията на община „Тунджа“.
 

Серия образователни концерти на ансамбъл "Тунджа"

Понеделник, 17 Октомври 2016г. 14:34ч.

ansambleTJФолклорен ансамбъл „Тунджа” продължава традицията за изнасяне на образователни концерти във всички училища на територията на община „Тунджа”. От 18 до 28 октомври фолклористите ще представят пред малките зрители богатата душевност на тунджанци, прекрасните мелодии и ритми, невероятните танци и красотата на разнообразните костюми, които са умело съчетани в програмата на ансамбъла и придават един своеобразен артистичен колорит - запазена марка на изпълнителите от Фолклорен ансамбъл "Тунджа".
 
 

Боян Асенов носи злато от Пловдив, готви се за Световното

Понеделник, 17 Октомври 2016г. 12:04ч.

boyan-asenov17-годишният Боян Асенов, най-малкият от братя Асенови от Кукорево, стана боксов шампион на България за младежи в проведения в Пловдив Държавен личен шампионат. Състезателят на „Априлец“ – с. Бояджик спечели финала в категория до 52 кг.
 
 

Приветствие на Кмета на Община Тунджа за Деня на българската община

Сряда, 12 Октомври 2016г. 07:38ч.

g-georgiev-kmet-tundja-2Уважаеми жители и приятели 
на община „Тунджа”,
За мен е удоволствие да Ви поздравя по повод 12 октомври-Деня на българската община! На тази дата през 1882г. в Държавен вестник е публикуван първият „Закон за общините и градското управление“ и в него за първи път се регламентира дейността на общинските съвети, на кметовете и техните помощници.
 
 

Формират екипи в подкрепа на личностното развитие

Вторник, 11 Октомври 2016г. 15:52ч.

rab-ouРаботна среща с директорите на училища и детски градини проведе ръководството на Община Тунджа. Заместник-кметът Станчо Ставрев обсъди в хода на срещата формирането на обществени съвети в училищата и детските градини по реда на Закона за предучилищното и училищното образование. Той коментира предизвикателствата във връзка с тяхното създаване и очакванията за активно и интензивно родителско присъствие в организирането и провеждането на учебно-възпитателния процес.
 
 

Заместник-кметът Ставрев с награда от Сдружението на общините

Понеделник, 10 Октомври 2016г. 17:01ч.

stantchoНационалното сдружение на общините в Република България отбеляза 20 години от създаването си миналата седмица. Сдружението е учредено през 1996 година от 94 общини. Първата Годишна среща на местните власти е проведена през 2002 година. През втория ден на 11-тата Годишна среща, бяха връчени награди на местната власт по повод на годишнината.
 
 

Страница 1 от 184


Подробна 5-дневна прогноза

Валутни курсове