Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа Новини
Новини

Консенсус за състава на секционните комисии в Община Тунджа

Понеделник, 01 Септември 2014г. 15:16ч.

23-10-10367 души ще работят в деня на изборите в 49-те секционни избирателни комисии на територията на община Тунджа, представителите на политическите сили постигнаха пълен консенсус по време на консултациите при кмета на общината за състава на комисиите. Със заповед на кмета Георги Георгиев, в Община Тунджа” са образувани 49 секционни избирателни комисии с утвърдени номерация, обхват и адрес.
 

Договориха нов проект за повишаване на административния капацитет

Понеделник, 01 Септември 2014г. 13:22ч.

sgrada-liato-3Община „Тунджа“ подписа с Управляващия орган на ОПАК договор за изпълнение на проект „Повишаване професионалния капацитет на служителите от Община Тунджа чрез обучения”. Общата цел на проекта е надграждане на уменията и компетенциите на общинските служители, в т.ч. кметове, кметски наместници и специалисти в кметската администрация, за предоставяне на по-ефективни и качествени административни услуги за гражданите и бизнеса.
 
 

Арестуват старозагорчанин за кражба на Пасат в Маломир

Вторник, 19 Август 2014г. 09:02ч.

police-car-3Бързо полицейско производство срещу 28-годишен мъж от Стара Загора за противозаконно отнемане на лек автомобил е образувано в Районно управление Полиция - Тунджа. Вечерта на 17 август в полицията е постъпил сигнал, че в село Маломир противозаконно е отнет ”Фолксваген-Пасат”, собственост на 30-годишна жителка на Сливен. В резултат на проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителят на престъпното деяние – В.И. на 28 години от град Стара Загора. Работата по случая продължава.
 
 

Интегрирани услуги за равен старт в училище

Вторник, 19 Август 2014г. 06:47ч.

01tj1709„Допълнителна подготовка за равен старт в училище” е услугата, която стартира в средата на месец август в тунджанските села Хаджидимитрово, Завой, Веселиново и Бояджик. Дейността е част от предвидените интегрирани услуги, планирани за реализация по проект „Желани пространства” - комплексен модел на интегриран подход за реализирането на ефективни политики за детето и семейството в малките населени места от селски тип”, финансиран по Проекта за социално включване чрез заем от Световната банка.
 
 

Самодейците от Кабиле с най-престижното отличие от "Богородична стъпка"

Вторник, 12 Август 2014г. 15:11ч.

kabilefolkТанцовата група за автентичен фолклор към пенсионерски клуб „Детелини” от село Кабиле се върна от Деветия национален тракийски събор „Богородична стъпка" с най-високото отличие - Наградата на кмета на Стара Загора. Кметът на община „Тунджа” Георги Георгиев поздрави самодейците за получените отличия от фестивала. Тракийският събор „Богородична стъпка” се проведе в края на миналата седмица на Старозагорските минерални бани.
 
 

Консултативният съвет по хуманитарни дейности заседава в сряда

Понеделник, 11 Август 2014г. 12:45ч.

sgrada-liato-3Преструктурирането на мрежата от детски заведения на територията на община Тунджа е първата тема в предстоящото заседание на Консултативния съвет по хуманитарни дейности и социална политика. Заедно с това челновете на съвета ще обсъдят разширяването на обхвата и капацитета на социалните услуги, изграждане на социални жилища – нови възможности и алтернативи, както и новите моменти в културния календар на община „Тунджа”. Заседанието на Комисията е в сряда от 16.00 часа в конферентната зала на община Тунджа.
 
 

Страница 1 от 129

Частична облачност

16°C

Ямбол

Частична облачност
Влажност: 94%
Вятър: С , 3.22 км/ч
Сряда 19°C / 27°C Thunderstorms
Четвъртък 18°C / 27°C Thunderstorms
Петък 17°C / 28°C SP_WEATHER_PM_RAIN
Събота 16°C / 28°C Предимно слънчево

Валутни курсове