Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа Новини
Новини

БЧК започна Акция "Зима" от Веселиново

Четвъртък, 01 Декември 2016г. 08:44ч.

PB300009Червеният кръст в Ямбол започна акция „Зима“, посветена на безопасността на пътя и превенцията на травматизма. Идеята е да се привлече вниманието на институциите, на шофьорите и на пешеходците – деца и възрастни, за съществуващите опасности през есенно-зимния период в опит да се намали риска от пътни инциденти.
 

Очакват нови близо 200 хиляди лева в бюджета на Община Тунджа

Вторник, 29 Ноември 2016г. 11:59ч.

danaci-tjПреизпълнение от над 150 хиляди лева до края на годината очакват финансистите в Община Тунджа от перото други дейности по икономиката. Това съобщи Кметът на Общината Георги Георгиев в редовния брифинг на общинската администрация. Дни преди края на ноември изпълнението на плана достига 105%.
 
 

"Читалища с бъдеще" на обучение в Златоград

Понеделник, 28 Ноември 2016г. 09:26ч.

DSCN0133Сдружение „Читалища с бъдеще 2012”, с подкрепата на община „Тунджа”, организира двудневно изнесено обучение на тема „Нови административни услуги” за секретарите на читалища в общината. То се проведе в Златоград. В трите сесии на обучението, читалищните секретари бяха запознати с новите административни услуги, които институциите могат да предлагат на местната общност.
 
 

Дискусия за новите проекти в сферата на образованието

Четвъртък, 24 Ноември 2016г. 17:36ч.

DSC02180-aРаботна среща с директори на училища, детски градини, медиатори и специалисти, участващи в изпълнението на дейности по проекти на проведоха в Община Тунджа. В хода на срещата участниците обсъдиха текущата реализация на проектите „Желани пространства" - Комплексен модел на интегрирани услуги за ранно детско развитие и социално включване в малките населени места" и „Заедно” – споделена грижа за предучилищно образование, възпитание и подготовка на децата в неравностойно положение в малките населени места от селски тип“.
 
 

Имоти за близо 90 хиляди лева продадени в поредните търгове

Сряда, 23 Ноември 2016г. 16:48ч.

obshtina-zima-2Нови 89 697 лева се очакват да постъпят в Община „Тунджа“ слeд поредните публични търгове с явно наддаване за продажба на общински имоти. Продадени бяха общо шест имота - пет в землището на село Победа (в лесопарк Бакаджика) и един в Хаджидимитрово. На публичен търг с явно наддаване беше предоставено под наем незастроено дворно място в с. Бояджик, за срок от десет години. Съгласно нормативната уредба, предстои в седемдневен срок кметът на община „Тунджа“ Георги Георгиев да издаде съответните заповеди на спечелилите търговете и да бъдат сключени договори с тях. 


 
 

Кметът на Община Тунджа участва в заседанието на УС на НСОРБ

Сряда, 23 Ноември 2016г. 11:10ч.

g-georgiev-kmet-tundjaКметът на община „Тунджа“ Георги Георгиев взе участие в заседание на Управителния съвет на Националното Сдружение на Общините в Република България. Форумът се проведе в столицата. Проектът за дневен ред включваше единадесет точки, като една от най-важните е оценка на резултатите от проведените преговори по проекта на Закона за държавния бюджет на Република България за 2017г., в частта му за общините.
 
 

Страница 1 от 188


Подробна 5-дневна прогноза

Валутни курсове