Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа Новини
Новини

Престижно отличие за Община Тунджа за въведени добри практики

Понеделник, 29 Май 2017г. 13:48ч.

granprixОбщина Тунджа получи една от големите награди на Фондацията за реформа в местното самоуправление за въведени добри практики и иновации. Официалната церемония по награждаване на най-добрите практики, участвали в първото издание на Програма за добри практики в местното самоуправление в България 2016/2017 беше в столицата. Програмата за добри практики в местното самоуправление е разработена от Центъра за експертиза на реформата в местното самоуправление към Съвета на Европа.
 

Празнично слово за 24 Май на Кмета на Община Тунджа

Сряда, 24 Май 2017г. 11:29ч.

g-georgiev-kmet-tundja-2Уважаеми дейци на просветата и културата, отново сме заедно, за да се поздравим и честваме 24 май – Денят на славянската писменост, на българската просвета и култура. Празникът на буквите е дълбоко емоционален и съкровено скътан в сърцето на всеки българин! Празник, който преди да бъде обявен в календара като държавен, оживя и се чества в душата на народа ни, като свято вдъхновение, признание и завет за съграждане и единение.
 
 

Насрочиха поредното заседание на Общински съвет Тунджа

Вторник, 23 Май 2017г. 14:23ч.

sgrada-liato-2На 30 май ще се проведе поредното редовно заседание на Общински съвет Тунджа. В предварителния дневен ред са включени 13 теми. Съветниците трябва да приемат промени в Наредбата за определяне и администриране на местните такси и цени на услуги на територията на община „Тунджа”.
 
 

"Вземи книга, донеси своя!"

Понеделник, 22 Май 2017г. 12:42ч.

kashtichka-knigiВ дните преди 24 май - Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост, в община „Тунджа“ стартира инициатива под надслов „Вземи и прочети книга, върни я и донеси своя!“ Всички жители и гости на общината ще имат възможността да се насладят на подбрани заглавия от личните библиотеки на служителите от администрацията. В импровизираната „Къща на книгите“, намираща се във фоайето на на първи етаж в община „Тунджа“, всеки ще може да вземе безплатно книга за прочит, както и да донесе своя собствена, която някой друг да прочете.
 
 

БЧК в серия беседи с жителите на Община Тунджа

Понеделник, 22 Май 2017г. 12:01ч.

01b4k-grijaЕксперти от Ямболската червенокръстка организация започват групови и индивидуални беседи с жителите на Община Тунджа по широк кръг от теми, свързани с балансирания режим на хранене, управлението на семейния бюджет, подготовка за реакция при бедствия и други. Беседите ще се проведат по съпътстващите мерки във връзка с реализиране на Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане.
 
 

Отворени врати на първи юни в авиобазата

Понеделник, 22 Май 2017г. 08:52ч.

bezmer-samolet„Ден на отворени врати” ще бъде първи юни в Авиобаза Безмер. Това е традиция в базата за предно разполагане по случай Международния ден на детето. За гостите на авиобазата ще бъде организирана демонстрация на авиационна техника и въоръжение. Експозицията ще бъде представена от самолети Су-25 и Су-22, стрелково въоръжение и специална техника. Ще се проведе конкурс за рисунка на асфалт на авиационна тематика, като най-добрите ще бъдат отличени с награди.
 
 

Страница 1 от 197


Подробна 5-дневна прогноза