Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа Прессъобщения
Новини

"Хоризонти" за деца и родители от Веселиново

Петък, 15 Юни 2018г. 13:45ч.

cigani-nesebarУченици от прогимназиален етап на основно училище „Св. Св. Кирил и Методий” във Веселиново, заедно с техните родители участваха в двудневна образователна екскурзия по проект „Хоризонти” – чрез образователна интеграция към пълноценна социализация в малките населени места от селски тип“. През първия ден групата посети Морската градина в Бургас, Замъка в село Равадиново и музея „Тайни от морското дъно“ в Китен.

Продължение...

 
 

Кръводарителска акция в Община Тунджа

Сряда, 13 Юни 2018г. 08:23ч.

krav-tdzЗа шеста поредна година по инициатива на Общински съвет на БЧК – Тунджа, с подкрепата на Областния съвет на БЧК Ямбол, Община „Тунджа“ и отделението по трансфузионна хематология в МБАЛ „Св. Пантелеймон”, се проведе кръводарителска акция, посветена на Световния ден на доброволния кръводарител. За поредна година служителите от община „Тунджа“ кръводаряват за благородната кауза, доброволно и безвъзмездно, както са го правили и до сега.

Продължение...

 
 

Преди Световния ден на доброволното кръводаряване

Понеделник, 11 Юни 2018г. 14:14ч.

sgrada-liato-3На 14 юни отбелязваме Световния ден на доброволния кръводарител. По този повод Областният съвет на БЧК Ямбол, Общински съвет на БЧК Тунджа, съвместно с Отделениeто по трансфузионна хематология към МБАЛ „Св. Пантелеймон“ Ямбол, в партньорство с община Тунджа планират кръводарителска акция. На 12 юни от 09.30 до 13.30 в залата на Общински съвет Тунджа, ет.2 екип на Отделението по трансфузионна хематология ще бъде на разположение на всеки, който желае да дари кръв или да научи  повече за безвъзмездното кръводаряване.

Продължение...

 
 

"Компас - Интегрирани мерки за социално включване"

Понеделник, 11 Юни 2018г. 11:11ч.

1-socОбщина „Тунджа” подаде ново проектно предложение, насочено към интеграцията на уязвими групи от селищата в региона. Проектът е „Компас - Интегрирани мерки за социално включване в община „Тунджа“, по процедура чрез директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „Социално-икономическа интеграция на уязвими групи. Интегрирани мерки за подобряване достъпа до образование - Компонент 1“, финансирана по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ и Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“.

Продължение...

 
 

Конкурсът "С песните на Бинка Добрева" за трети път

Вторник, 05 Юни 2018г. 10:38ч.

binkadobreva-1868 индивидуални изпълнители и музикални групи от цялата страна, разпределени в пет възрастови групи, се включиха в Третия национален конкурс „С песните на Бинка Добрева“ в село Роза. Участниците в конкурса бяха предимно млади хора - ученици и студенти от учебни заведения с профил фолклор, възпитаници на общински детски комплекси, школи към читалища и самодейци. Най-малките участнички в конкурса бяха Демана Демирева и Ванеса Кючукова – и двете на по 5 години.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 267

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза