Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа Прессъобщения
Новини

Международна среща по Програма "Еразъм"

Сряда, 22 Ноември 2017г. 16:07ч.

tundzha-transnacОбщина „Тунджа“ беше домакин на първата транснационална среща по Проект „Open your minds through games“ („Да отворим умовете си чрез игри“) по Програма „Еразъм+” на Европейския съюз, Ключова дейност 2: „Стратегически партньорства“, сектор „Училищно образование“. Проектът стартира изпълнението на дейностите си от 1 септември 2017г. в детска градина „Изворче“, с. Кабиле, която е партньор на образователни институции от 6 други държави – Република Франция, Република Турция, Република Естония, Република Италия, Република Португалия и Република Гърция.

Продължение...

 
 

Веселиново спечели общинския кръг на лекоатлетическите игри

Понеделник, 20 Ноември 2017г. 10:51ч.

lek.atlЛекоатлетите от Основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ в село Веселиново са комплексни победители в общинския етап на ученическите игри в Община Тунджа, който се проведе на Градския стадион в Ямбол. Отборът на Веселиново спечели и при момичетата и при момчетата във възрастова група V – VII клас. Втори при момчетата е отборът на Основното училище в Кукорево, Бояджик е на второ място при момичетата.

Продължение...

 
 

"Знаци" на Радостина Колева в столичната галерия "Арт 36"

Петък, 17 Ноември 2017г. 16:14ч.

art-36Ямболската художничка Радостина Колева открива юбилейна изложба, наречена „Знаци“, в средата на следващата седмица в столичната галерия „Арт 36“. В експозицията ще бъдат представени 29 творби – графика, текстилни пана и живописни платна. Юбилейната изложба беше показана за първи път в цялостен вид в галерия „Кирил Кръстев“ в Ямбол през юни тази година.

Продължение...

 
 

Благотворителна акция "Да събудим доброто в нас"

Сряда, 15 Ноември 2017г. 16:15ч.

sgrada-zima-15- 3Благотворителна кампания, наречена „Да събудим доброто в нас“, започва Община Тунджа. Кампанията за подпомагане на деца в неравностойно положение е по инициатива на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и Общинския съвет на БЧК “Тунджа". Инициативата „Да събудим доброто в нас“ ще продължи до 13 декември. Всички желаещи могат да се включат в кампанията като дарят играчки и лакомства, които децата ще получат като коледни подаръци.

Продължение...

 
 

Братя Асенови в боксова гала-вечер в зала "Диана"

Вторник, 14 Ноември 2017г. 12:23ч.

11-14-boksБратята Катин, Даниел и Боян Асенови, тримата ни най-успешни боксьори през последните години, ще излязат на ринга в зала „Диана“ във финалния кръг на Националната боксова лига. Подробности за предстоящата гала-вечер представиха на пресконференция в Голямата зала на Община Тунджа членът на Управителния съвет на БФБ Атанас Николов, кметът на Община Тунджа Георги Георгиев, треньорът в „Априлец“ Бояджик Димитър Мутафов, както и тримата братя Асенови.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 252


Подробна 5-дневна прогноза