Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа Прессъобщения
Новини

Топъл обяд за 595 потребители от 28 тунджански села

Понеделник, 19 Февруари 2018г. 15:12ч.

trapezaria01200Четири нови проекта, осигуряващи безплатно обедно хранене за 595 потребители в 28 населени места в Община Тунджа, започват от началото на март и ще се изпълняват до края на годината. Проектите ще се изпълняват от регистрирани в Агенция за социално подпомагане доставчици на социална услуга „обществена трапезария”:  „Есклузив – Калин” ЕООД, „МИГ – Тунджа”, Общински младежки съвет „Тунджа” и „Странджата БГ” ЕООД в партньорство с Община „Тунджа”.

Продължение...

 
 

Съветниците в Тунджа заседават в последния вторник на февруари

Понеделник, 19 Февруари 2018г. 13:35ч.

sesia-18-11-11-715 теми, повечето от тях свързани с управлението и разпореждането с общинско имущество, включва насроченото за 27 февруари XXXV-то редовно заседание на Общински съвет Тунджа. Съветът трябва да съгласува позицията на представителя на Общината в заседание на Общото събрание на Асоциация по ВиК – Ямбол, ще се произнесе и за предоставяне на финансови средства под формата на безлихвен заем от бюджета на общината по сметка на средства от ЕС за извършване на разходи по проект „Желани пространства – Комплексен модел на интегрирани услуги за ранно детско развитие и социално включване в малките населени места“.

Продължение...

 
 

Важни теми за читалищната дейност

Четвъртък, 15 Февруари 2018г. 11:42ч.

4-chitПререгистрацията читалищата, която след последните промени, ще се извършва вече в Регистъра на юридическите лица с нестопанска цел, воден от Агенцията по вписванията, беше сред основните теми на дискусия в проведената работна среща в Община Тунджа. В нея участваха председатели на читалищни настоятелства и читалищни секретари от общината.

Продължение...

 
 

Дарение от "Office 1 Superstore " за децата в Завой

Понеделник, 12 Февруари 2018г. 15:34ч.

zavoi-01Пореден акт на съпричастност към децата и родителите от община „Тунджа”. На 15 февруари в Начално училище „Васил Левски“ в село Завой предстои благотворителна инициатива, подготвена от служителите във Фирма „Office 1 Superstore“ клон Ямбол, стана ясно от брифинга в общината, на който присъства и управителят на клона Станимир Атанасов. Фирмата дарява 20 подаръчни комплекта с учебни помагала и занимателни игри за развиване на фината моторика на децата на обща стойност 1 000 лева.

Продължение...

 
 

Наградиха най-добрите лозари в Община Тунджа

Понеделник, 12 Февруари 2018г. 14:33ч.

skalica-2018Скалица беше домакин на традиционния Общински Празник на виното. Организатори на проявата бяха Община „Тунджа", кметството в Скалица и Народно читалище „Светлина – 1928". Да споделят празника бяха дошли народните представители Кристиан Вигенин и Николай Пенев, кметът на община “Тунджа” Георги Георгиев, заместник-кметовете на общината Станчо Ставрев и Ели Василева, представители на Община Тополовград, общински съветници, кметове, кметски наместници и жители на населени места.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 258

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза