Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа Новини Емоционални срещи на Георги Георгиев и кандидатите на "БСП за България"

Емоционални срещи на Георги Георгиев и кандидатите на "БСП за България"

gsg-kalchevoС изцяло обновен център, с нова и модерна зрителна зала посрещна Калчево кандидатът за нов управленски мандат като кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за съветници на „Коалиция БСП за България“ в община Тунджа. За инвестициите в селото, за социалните услуги, за живите народни традиции, за хората – за това беше вълнуващият и емоционален разговор с местните жители. Все повече млади хора намират своята житейска перспектива в Калчево, все повече деца се отглеждат там. За подкрепата за тях и за грижите за възрастните хора благодариха калчевци. А духът на селото в красивите народни песни на жените от певческата група при клуба на пенсионера остави неповторим и незабравим спомен от срещата. Такива са калчевци – сърцати и всеотдайни към селото си. Такива са хората в община Тунджа – със силен дух, с отношение към земята и традициите.
Георги Стоянов Георгиев и листата за съветници на „Коалиция БСП за България“ в община Тунджа бяха и в Сламино, Робово, Каравелово и Челник. Много млади хора присъстваха на срещите, много думи на благодарност бяха казани за силната социална политика, за услугите децата и родителите, за безплатната млечна кухня, за детските градини без такси, за целодневната организация в училище, за професионалното образование в Тенево. Тунджанци благодариха и за социалния патронаж, за обществените трапезарии, за услугите в домашна среда, за подкрепата за възрастните хора, за навременната медицинска помощ, която е осигурена отново със съдействието на общината. Ремонти по пътната и уличната мрежа, детски кътове на открито и още работни места – около тези основни теми се обединиха жителите на Сламино, Робово и Каравелово с кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за съветници на „Коалиция БСП за България“ в община Тунджа.
Челник посрещна гостоприемно кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за съветници на „Коалиция БСП за България“ в община Тунджа с хляб и сол, с прекрасна етнографска сбирка, с поддържани паметници на загиналите  във войните, с отношение към традициите и към паметта на онези, които са дали живота си за свободата на Отечеството. За предстоящия ремонт на читалището, за инициативите по кампанията „С Тунджа в сърцето“, за обновеното, ефективно и пълноценно улично осветление говориха хората с кандидатите за доверието им на местния вот. Повече ремонти по улиците в Челник и съдействие пред държавата за по-добри пътища поискаха жителите на селото за новия мандат. А номерът в бюлетините, казаха те, е ясен. Защото Заедно Тунджа Можем!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!  

rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario