Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
banner-TUNDJA 720x90
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа Новини Ново дарение от Община Тунджа за лечението на малкия Виктор

Ново дарение от Община Тунджа за лечението на малкия Виктор

1-victorНово дарение за лечението на Виктор от село Кабиле обяви кметът на община „Тунджа“ Георги Георгиев. Средствата в размер на 2000 лв. са преведени по сметката на неговите родители, за да им помогнат за извършване на някоя от следващите рехабилитации в Турция. На имения ден на Виктор - 11 ноември, тунджанският кмет посети детската градина в Кабиле, където той се обучава, за да го поздрави за празника и да уведоми майка му за дарението.  
Средствата са от Коледната благотворителна кампания на общината. Това е втората сума за тази година, която „Тунджа“ дарява за лечението на Виктор, а миналата година общината пое извършването на няколко рехабилитации в Турция. 
„Вече повече от 3 години община „Тунджа“ помага на Виктор, за да се подобри здравословното му състояние, припомни кметът Георги Георгиев и допълни, че сумите не са маловажни, но по-важен е жестът, по-важно е, че състоянието на Виктор се подобрява, а няма нищо по-хубаво от това, още повече, че промяната е поразителна“.
Община „Тунджа“ ще продължи да подкрепя и Виктор, и всички други деца, които в труден момент имат нужда от помощта на своята община, увери тунджанският кмет. 
Той честити и имения ден на Виктор и на двете Виктории, които се обучават в детската градина, изненадвайки ги с подаръци, а за всички останали деца, които посрещнаха скъпите гости с танци, също имаше подарък – книжки за оцветяване.  
Община „Тунджа“, както и досега, ще продължава да осигурява всички условия за най-добро отглеждане и възпитание на децата и да им помага при нужда в труден момент, каза още Георги Георгиев.
Заедно с него гости на детската градина бяха двама от заместници му - Димитър Димитров и Светозар Грозев, както и кметът на Кабиле Георги Динев.rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario