Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа Новини 33 години Община Тунджа - празнично приветствие

33 години Община Тунджа - празнично приветствие

g-georgiev-kmet-tundja-2Уважаеми жители на община „Тунджа“, на 6 октомври отбелязваме 33 години от Указа за създаване на община „Тунджа“. В такива моменти винаги я има неизбежната равносметка, но днес акцентът ще бъде не какво сме направили през годините, а защо сме съумели да го постигнем, а именно:
Защото е имало и продължава да има хора професионалисти, които никога не са се осланяли на успехите. Защото всяка стъпка напред разширява кръгозора ни и ни разкрива нови перспективи за развитието на общината. Защото съграденото е и отговорност  то да се пази. Защото имаме силата да посрещаме трудностите. Защото има открит, ефективен диалог с хората и те виждат резултатите от споделените идеи или проблеми. 
Съумяхме да постигнем нещо, което навярно не във всяка община съществува - единството. С благодарност към служителите от общинска администрация, към  кметове и кметски наместници , общински съветници и към всички тунджанци, които през тези 33 години отдадоха частица от себе си и с любов изградиха "Тунджа", с която сега се гордеем. Нашата „Тунджа“!

Георги Георгиев
Кмет на община „Тунджа“rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario