Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

След приемната на депутати и съветници в ж.к. "Зорница"

Понеделник, 05 Февруари 2018г. 19:04ч.

bsp-logoНаболели проблеми, свързани с ежедневието в града, поставиха  жителите на квартал „Зорница“ пред народните представители от „БСП за България” Кристиан Вигенин  и Николай Пенев и общинските съветници от БСП в Общински съвет Ямбол. Това се случи по време на приемната на депутатите в ямболския жилищен комплекс. Повечето въпроси касаеха благоустрояването на квартала - липсата на осветление, недостатъчните паркоместа, лошото състояние на тротоарите край блоковете с №3, 4 и 5, сухи дървета зад блок 3, които при силен вятър са потенциална опасност за преминаващите и др.

Продължение...

 

Приемна на Кр. Вигенин и Н. Пенев в "Зорница"

Петък, 02 Февруари 2018г. 14:27ч.

bsp-priemna-zornicaНародните представители Кристиан Вигенин и Николай Пенев, заедно с групата съветници от БСП в Общински съвет Ямбол, ще имат временна приемна за жителите на квартал „Зорница“, съобщиха от Общинския съвет на социалистите в града. Приемната ще бъде от 17.30 в понеделник, пети февруари, в квартален клуб „Зорница“.

Продължение...

 
 

БСП: Липсва визия за развитието на здравеопазването

Понеделник, 29 Януари 2018г. 19:03ч.

komonisstiДвата основни акцента от изминалата седмица коментира пред журналисти в Ямбол народният представител от "БСП за България" Кристиан Вигенин - мотивите на БСП за вота на недоверие срещу правителството заради провал в борбата с корупцията и искането на БСП за референдум във връзка с ратифицирането на Истанбулската конвенция. В пресконференцията участваха също народният представител Николай Пенев, областният председател на БСП Митко Андонов и лидерката на ямболските социалисти Катя Георгиева.

Продължение...

 
 

Лидерът на АБВ гостува в Ямбол

Сряда, 17 Януари 2018г. 19:23ч.

KProdanov-Yambol-20180117Председателят на националното ръководство на ПП АБВ Константин Проданов присъства на честванията на Ямбол за 140 години от Освобождението на града от османско робство. По-късно лидерът на АБВ даде и пресконференция за медиите по актуални политически теми. По повод честването той отбеляза, че на тази кръгла годишнина от освобождението на града не присъства нито един депутат от Ямболския избирателен район.

Продължение...

 
 

БСП очерта своите приоритети през годината

Понеделник, 15 Януари 2018г. 21:10ч.

bsp-IIIНародните представители Кристиан Вигенин, Николай Пенев и председателят на Областния съвет на БСП Митко Андонов дадоха първата за годината пресконференция в офиса на Делегацията на българските евродепутати-социалисти в Ямбол. Народният представител Николай Пенев очерта водещите приоритети и непосредствени задачи в работата на ПГ "БСП за България" за новия политически сезон. Той заяви, че БСП ще продължи да поставя на дневен ред наболели за обществото теми и да настоява за истински реформи и промяна в модела на политиката по здравеопазване, образование, политиката по доходите и борба с бедността и корупцията.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 35

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза