Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

Инж. Стоянов с Открито писмо до Изпълкома на ПП ГЕРБ

Неделя, 04 Август 2019г. 16:27ч.

dimitar-stoyanovОбщинският съветник инж. Димитър Стоянов разпространи Открито писмо до Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ, в което представя свои аргументи защо съветниците от ГЕРБ Данаил Ибришимов и Денка Петрова не трябва, според него, да са общински съветници в следващия Общински съвет. Публикуваме пълния текст на писмото на инж. Димитър Стоянов:

Продължение...

 

Тротоарите в ж.к. "Златен рог" - "Искам промяна тук!"

Сряда, 31 Юли 2019г. 09:31ч.

trotoir2Трудно проходими и дори опасни са тротоарните площи до Езиковата гимназия в ж.к. „Златен рог”. За това сигнализира Жана Николова, която се включи в акцията на младите и активни хора от Българската социалистическа партия в Ямбол. Кварталите в града са напълно забравени и занeмарени вече толкова години, проблемите в „Златен рог” са много, но за съжаление живущите там споделят, че диалог с общината е невъзможно да се води и множеството сигнали, които са подавали, са останали нечути.

Продължение...

 
 

Катя Георгиева с Открито писмо до Кмета на града

Сряда, 24 Юли 2019г. 18:37ч.

KatiaGeorgieva-19Общинският съветник Катя Георгиева разпространи Открито писмо до Кмета на Община Ямбол, в което поставя въпроси, свързани с организацията на транспортното обслужване на ямболските граждани по линията до Бургас и обратно. Обръщам се към Вас в открито писмо, за да Ви попитам защо община Ямбол продължава да възпрепятства организирането на транспорта на ямболските граждани до град Бургас, пише Катя Георгиева.
   „Повече от година пътуващите от Ямбол за Бургас са лишени от нормален междуградски транспорт, защото община Ямбол не възлага редовните линии по това направление. Единственият превоз в тази посока е на община Бургас, но той не може да удовлетвори нуждите на ямболци, защото курсовете са с час на потегляне от Ямбол в 14.00 и 16.00 часа.

Продължение...

 
 

Съветниците от ГЕРБ се отчитат пред жителите на града

Сряда, 24 Юли 2019г. 08:39ч.

logo-gerb-3В рамките на инициативата „Ямбол ни обединява“ общинските съветници от ПП ГЕРБ в Общинския съвет започват от 25 юли срещи с гражданите по кварталите, съобщават от офиса на партията. Първите такива срещи ще се проведат в жилищните комплекси „Хале“, „Диана“ и „Златен рог“. По време на срещите те ще направят отчет за дейността си като съветници. В специална брошура, която жителите на Ямбол ще получат, са представени  най-важните реализирани дейности в града в мандат 2015-2019.

Продължение...

 
 

Вигенин: ГЕРБ иска служебно да манипулира местния вот

Понеделник, 15 Юли 2019г. 17:38ч.

bsp-trimaОтмяната на машинното гласуване е още една стъпка към опита на ГЕРБ да спечели нечестна победа на местните избори, по този начин партията иска служебно през закона да си гарантира възможността за манипулиране на изборния резултат, заяви на пресконференция в Ямбол зам.-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин. Той припомни, че за пореден път управляващите правят промени в изборното законодателство седмици преди самите избори, а международните правила изискват да не се изменят изборните закони 6 месеца преди вота. Кристиан Вигенин разясни, че първата стъпка в тази посока са направените от ГЕРБ промени в Изборния кодекс непосредствено преди европейските избори, когато ограничиха възможността да се обжалват част от решенията на Районните избирателни комисии.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 45