Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

Нинова в Ямбол: "Гневът на хората не е платен"

Четвъртък, 22 Ноември 2018г. 07:52ч.

kurnela„Гневът на хората не е платен“. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Ямбол. Тя изтъкна, че сигурно в залата има хора, които са недоволни от живота си, от функционирането на институциите, от здравната система, от равнището на образованието, сигурно има и хора, които са били на протеста или са готови да излязат и да кажат свободно мнение. „Дори и днес чухме от управляващите за тези хора, които имат различно мнение, които не харесват това, което се случва днес, че са платени, че са превратаджии.

Продължение...

 

Младите от БСП очертаха своята визия за България

Събота, 17 Ноември 2018г. 10:23ч.

mladi-viziqПророческа се оказа срещата на млади хора от Младежкото обединение на БСП в Ямболска област с предствители на националното ръководство на Обединението, която се проведе в Болярово в петък. Ангел Митов от Болярово определи като проблем за младите, а и за цяла България, вицепремиерът Валери Симеонов, настоявайки за неговата оставка, и след по-малко от час станя ясно, че тя е подадена, а новината за нея беше посрещната с бурни аплодисменти от всички. Срещата беше част от представянето на „Визия за България”, която младите социалисти в БСП организират, но по – различен начин.

Продължение...

 
 

Вигенин за проблемите на животновъдите в Болярово

Вторник, 13 Ноември 2018г. 09:17ч.

kristqn1Животновъдите от община Болярово са напълно изоставени от властта след избиването на стадата им, коментира на пресконференция в Ямбол Кристиан Вигенин след проведени срещи с тях. Животновъдите са му обяснили, че след получените обезщетения за умъртвените стада, никой не се интересува от тях. До края на годината те няма да могат да закупят нови животни заради наложената карантина, следващата година ще е нулева за тях, защото няма да имат агнета и мляко.

Продължение...

 
 

Дискусия на левите интелектуалци в понеделник

Петък, 02 Ноември 2018г. 12:23ч.

nts-1Клубът на левите интелектуалци в Ямбол организира среща разговор с доц. Валентин Вацев и журналиста Александър Симов на тема "Светът в нас, светът отвъд нас". Валентин Вацев преподава Геополитика в ПУ „Паисий Хилендарски” и Европеистика в Европейския колеж по икономика и управление в Пловдив, народният представител от БСП Ал. Симов е журналист във вестник "Дума".

Продължение...

 
 

Проф. Люцканов и АБВ пишат слаба оценка на Агенцията по храните

Понеделник, 29 Октомври 2018г. 17:22ч.

abv-29-10-1Хаотичност, прибързаност и липса на обективна информация. Така оцени действията на различните структури на Агенцията по безопасност на храните проф. Михни Люцканов по повод ситуацията с чумата по дребните преживни животни в Странджанско. Деканът на Ветеринарно-медицицинския факултет в Тракийски университет Стара Загора гостува в Ямбол заедно с доц. Христо Михайлов, заместник-председател на ПП АБВ.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 37

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза

Реклама

vhs-2-dvd_125x125