Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

Помощ от БСП за самотни и хронично болни жители на града

Вторник, 24 Март 2020г. 17:34ч.

1 5Готови сме да ви помогнем! С този призив се обръщат към ямболските граждани, които имат нужда от подкрепа в ситуация на извънредно положение и социална изолация, доброволци от ямболската организация на БСП. Те вече доставят лекарства и храни на хронично болни и самотни членове и симпатизанти на левицата, но искат да бъдат полезни в тези тежки времена и на други.

Продължение...

 

Дарение от БСП - Ямбол за Областната болница

Понеделник, 23 Март 2020г. 18:17ч.

bolnica-yambol-4Ямболската организация на БСП дари сумата от 1 545 лв. на МБАЛ „Св. Пантелеймон“ за закупуване на тестове за бърза диагностика на коронавирус и на лични предпазни средства на лекарите, медицинските сестри и медицинските работници на лечебното заведение. В инициативата на БСП за събиране на средства са се включили зам.-председателят на Народното събрание и народен представител от Ямболски избирателен район Кристиан Вигенин, общински съветници от „БСП за България“, основни партийни организации и партийни членове.

Продължение...

 
 

Преизбраха Катя Георгиева за председател на БСП - Ямбол

Понеделник, 09 Март 2020г. 14:08ч.

bsp-etoКатя Георгиева беше преизбрана за председател на Общинския съвет на БСП в Ямбол на отчетно-изборната конференция, проведена на 7 март. Георгиева събра най-голямата подкрепа на конференцията. За нея с явен вот гласуваха 120 делегати. Катя Георгиева благодари на всички за доверието и сподели, че за нея е изключителна чест получаването на 38 номинации от общо 39 основни партийни организации.

Продължение...

 
 

Женя Динева е новият председател на жените социалистки в града

Вторник, 04 Февруари 2020г. 18:32ч.

jdЖеня Динева е новият председател на Обединението на жените социалистки в Ямбол. Тя беше избрана на отчетно-изборно събрание и пое 4-годишния мандат от досегашната председателка Мария Чиповска. Динева е на 35 години, магистър по "Екология и опазване на екосистемите" със следдипломна квалификация "Учител по биология". В момента работи като технолог в частна фирма за оранжерийно производство.

Продължение...

 
 

Данаил Генчев е новият председател на Младежкото обединение в БСП Ямбол

Понеделник, 03 Февруари 2020г. 20:47ч.

3.02Младежкото обединение в БСП в Ямбол избра нов председател. 32-годишният Данаил Генчев получи доверието на младите в ямболската организация на БСП и пое ръководния пост от д-р Райно Георгиев.  Данаил е роден в Ямбол, средно образование е завършил в ПТГ „Иван Райнов“ специалност „Газоснабдяване“, а висше – в Университета за национално и световно стопанство в София, специалност „Регионално развитие“.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 58


Подробна 5-дневна прогноза