Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

Позицията на БСП по приемането на новия общински бюджет

Сряда, 24 Февруари 2021г. 12:52ч.

bsp-poziciataГрупата съветници от „БСП за България“ в Общински съвет Ямбол изразява категоричен протест към начина, по който се изработва проекта за бюджет на община Ямбол за 2021 година. „За нас е неправилно и недопустимо да не се зачита мнението на част от съветниците, само защото не са от политическата партия на кмета. Тази порочна практика беше наложена от ГЕРБ в предишните три мандата и явно новата кметска власт успешно я продължава като удобна за налагане.

Продължение...

 

В памет на осъдените на смърт от Народния съд

Четвъртък, 18 Февруари 2021г. 13:46ч.

sv-georgi-curkvaПП ГЕРБ Ямбол и СДС Ямбол канят членовете и симпатизантите на двете партии, всички представители на демократични организации, общественици и граждани на Ямбол в 09.00 часа на 19 февруари в Храм „Св. Георги“, където ще бъде отслужен молебен в памет на убитите на тази дата видни ямболци.

Продължение...

 
 

Павел Додов и д-р Милков са кандидатите на СДС в общата листа с ГЕРБ в региона

Четвъртък, 11 Февруари 2021г. 15:01ч.

urnaБизнесменът Павел Додов, председател на областната структура на СДС, и урологът от Областната болница д-р Емил Милков, са номинациите от СДС в ямболската кандидатска листа на предизборната Коалиция „ГЕРБ – СДС“. Техните кандидатури са утвърдени в заседанието в четвъртък на Националния съвет на СДС.

Продължение...

 
 

Антон Коджабашев е водач на листата на ПП АБВ в региона

Сряда, 10 Февруари 2021г. 14:24ч.

01ABV-21Трикратният световен шампион в щангите Антон Коджабашев е водач на листата с кандидати за народни представители на ПП АБВ в Ямболски избирателен район. Кандидатската листа беше представена в Ямбол от председателя на партията Румен Петков. 61-годишният Коджабашев е водач и в родния си град Бургас.

Продължение...

 
 

Силна заявка за победа на БСП с листата за народни представители

Сряда, 10 Февруари 2021г. 00:06ч.

BSP-Jambol-2021Силна заявка за победа с млада и професионално балансирана листа дава БСП с издигнатите кандидати за народни представители в област Ямбол. Левицата отново си поставя за цел да постигне първи резултати в страната, както на предходните парламентарни, президентски и европейски избори. Областният съвет на БСП подреди листата на кандидатите за народни представители и определи местата на номинираните от общинските организации след водача Кристиан Вигенин.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 64