Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

Депутатите от БСП подкрепиха искането за допитване за дълга

Понеделник, 11 Декември 2017г. 14:54ч.

bsp-logoНародните представители Николай Пенев и Кристиан Вигенин подкрепиха предложението на БСП в Ямбол и съветници от други формации за широка гражданска дискусия и провеждане на местно допитване по намеренията на общинската администрация за поемане на дългосрочен общински дълг от 17 милиона лева. Този дълг ще се връща в следващите два и половина управленски мандати, редно е гражданите да се произнесат, коментира Николай Пенев по време на брифинг пред регионалните медии в централата на БСП.

Продължение...

 

АБВ: Общината няма нужда от поемане на дългосрочен дълг

Петък, 27 Октомври 2017г. 10:34ч.

ObshtinataОбщинският съвет на ПП „АБВ” в Ямбол разпространи позиция по повод предложението на кмета на община Ямбол за поемане на дългосрочен общински дълг. „След като се запознахме задълбочено с Поканата за обществено обсъждане и с предложението на кмета на община Ямбол относно поемане на дългосрочен общински дълг, както и с презентацията на Кмета на общественото обсъждане на 13 октомври, базирайки своите изводи на Справка за годишния размер на плащанията по общинския дълг и Справка за ограниченията на дълга, както и за финансовото състояние на общината считаме, че *Община Ямбол е решила много от основните си и жизненоважни за общността инфраструктурни проблеми чрез финасиране по европейски проекти и през последните години в Бюджета си разполага с необходимите средства за капиталови разходи.

Продължение...

 
 

БСП е против безотговорното харчене на публични средства

Понеделник, 16 Октомври 2017г. 15:16ч.

k.georgievaОбщинският съвет на БСП в Ямбол ще обсъди и подготви позиция по повод намерението на кмета на града и неговия екип за теглене на облигационен заем в размер до 17 милиона лева. Това съобщи председателят на Общинското ръководство на социалистите Катя Георгиева по време на пресконференция в централата на БСП. Намеренията на местната власт са неприемливи, посочи Георгиева, за да ни убеди в необходимостта за вземане на такъв кредит за 12-годишен период, общинската администрация трябва да положи повече усилия в диалог с гражданите.

Продължение...

 
 

ГЕРБ Ямбол с призив да не се приема оставката на Добрев

Понеделник, 02 Октомври 2017г. 14:55ч.

gerb-logo-2Областното ръководство на ПП ГЕРБ в Ямбол е поредната структура на партията в страната, която заяви подкрепа за депутата Делян Добрев. В декларация местното ръководство на ГЕРБ "изразява своята пълна подкрепа на Делян Добрев - народен представител от ГЕРБ – Хасково и областен координатор на ГЕРБ - Хасково. „Политическите нападки на БСП срещу г-н Добрев са поредният опит да дискредитира ПП ГЕРБ и да предизвика политическа криза с цел дестабилизация на страната.

Продължение...

 
 

БСП - Ямбол с декларация срещу доклада за сигурността

Понеделник, 18 Септември 2017г. 08:38ч.

bsp-logoОбластният съвет на БСП в Ямбол разпространи Декларация до Президента на страната, Народното събрание и до министър-председателя и правителството по повод доклада на Министерския съвет за състоянието на националната сигурност на Република България, в частта му за оценката на Русия, като риск за националната сигурност на страната ни. "С възмущение научаваме за доклада на правителството за състоянието на националната сигурност на Република България, който посочва: „Русия е сред основните източници на регионална нестабилност и заплашват нашата основна цел за единна, мирна и свободна Европа“, пишат членовете на Областния съвет на БСП Ямбол.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 34


Подробна 5-дневна прогноза