Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

Регионалното депо, тема "табу" за управляващите

Понеделник, 02 Април 2018г. 15:12ч.

smetishte00100Общинските съветници от БСП в Общински съвет Ямбол разпространиха декларация по повод проблемите с Регионалното депо и опитите на управляващите да забранят да се говори за бедственото състояние на депото. Поместваме текста на декларацията, озаглавена „Регионално депо Ямбол – тема „табу“ за управляващите. „Ние, общинските съветници от Българската социалистическа партия в Общински съвет Ямбол, сме възмутени и скандализирани от  безпрецедентния опит на управляващите да забранят да се говори за бедственото състояние, в което се намира Регионално депо Ямбол и за замърсяването на околната среда от рекултивираното старо сметище.

Продължение...

 

БСП събира подписи в Ямбол за спиране на сделката за ЧЕЗ

Понеделник, 12 Март 2018г. 16:45ч.

bsp-logoСамо за няколко часа в понеделник социалистите в Ямбол събраха над 400 подписа от граждани и симпатизанти на левицата за спиране на сделката за активите на ЧЕЗ в България. БСП провежда подписка в цялата страна за разваляне сделката за "ЧЕЗ България". Днес и във вторник народните представители от БСП за България Кристиан Вигенин и Николай Пенев ще се включат в серия информационни срещи по темата с граждани от региона.

Продължение...

 
 

След приемната на депутати и съветници в ж.к. "Зорница"

Понеделник, 05 Февруари 2018г. 19:04ч.

bsp-logoНаболели проблеми, свързани с ежедневието в града, поставиха  жителите на квартал „Зорница“ пред народните представители от „БСП за България” Кристиан Вигенин  и Николай Пенев и общинските съветници от БСП в Общински съвет Ямбол. Това се случи по време на приемната на депутатите в ямболския жилищен комплекс. Повечето въпроси касаеха благоустрояването на квартала - липсата на осветление, недостатъчните паркоместа, лошото състояние на тротоарите край блоковете с №3, 4 и 5, сухи дървета зад блок 3, които при силен вятър са потенциална опасност за преминаващите и др.

Продължение...

 
 

Приемна на Кр. Вигенин и Н. Пенев в "Зорница"

Петък, 02 Февруари 2018г. 14:27ч.

bsp-priemna-zornicaНародните представители Кристиан Вигенин и Николай Пенев, заедно с групата съветници от БСП в Общински съвет Ямбол, ще имат временна приемна за жителите на квартал „Зорница“, съобщиха от Общинския съвет на социалистите в града. Приемната ще бъде от 17.30 в понеделник, пети февруари, в квартален клуб „Зорница“.

Продължение...

 
 

БСП: Липсва визия за развитието на здравеопазването

Понеделник, 29 Януари 2018г. 19:03ч.

komonisstiДвата основни акцента от изминалата седмица коментира пред журналисти в Ямбол народният представител от "БСП за България" Кристиан Вигенин - мотивите на БСП за вота на недоверие срещу правителството заради провал в борбата с корупцията и искането на БСП за референдум във връзка с ратифицирането на Истанбулската конвенция. В пресконференцията участваха също народният представител Николай Пенев, областният председател на БСП Митко Андонов и лидерката на ямболските социалисти Катя Георгиева.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 35

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза