Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

"Аз обичам Ямбол" - БСП анкетира граждани

Четвъртък, 21 Март 2019г. 09:55ч.

bsp-shatr-YАнкета с граждани във всички квартали на Ямбол започна общинската организация на БСП в областния град. Тя се осъществява в рамките на проекта „Аз обичам Ямбол”, който се финансира от Фонд „Политически инициативи” на Националния съвет на БСП. В продължение на 43 дни на специално подготвени по проекта шатри общински съветници от БСП и доброволци от Младежкото обединение на левицата в Ямбол ще се срещат с граждани по квартали и ще им предоставят възможност в анонимна анкета да споделят проблемите на техния квартал и какво биха искали да се промени, за да се подобри средата им на живот.

Продължение...

 

Вигенин оттегля номинацията си от евролистата на БСП

Сряда, 20 Март 2019г. 14:24ч.

01-k.vigeninДепутатът от БСП и бивш министър на външните работи Кристиан Вигенин няма да участва в състезанието за Европейския парламент, като оттегля номинацията си от листата на БСП. Вигенин направи това чрез страницата си във фейсбук, където благодари на червените организации, които са го издигнали. Решението ми няма връзка с последния Национален съвет, информирах председателя Корнелия Нинова за намеренията ми преди провеждането му, написа той. И обяви, че категорично подкрепя водача на листата Елена Йончева.

Продължение...

 
 

"Моята мечта за Ямбол" - конкурс за есе за абитуриентите от града

Вторник, 12 Март 2019г. 15:32ч.

mimi-bozhidaraЛитературен конкурс за есе на тема „Моята мечта на Ямбол“ организира Младежкото обединение в БСП. В конкурса могат да участват всички абитуриенти от града, които искат да представят своите идеи за развитието на Ямбол и какво биха искали да променят. Идеята е да провокираме младите хора, независимо дали ще продължат да учат или ще изберат да работят, да разкажат своята визия за родния град, посочи на пресконференция представителят на младежкото обединение в БСП Мими Караколева.

Продължение...

 
 

Диалози за образованието с "Европа в нашия дом"

Вторник, 12 Март 2019г. 10:26ч.

gerp-tapaciПри голям обществен интерес премина гражданският диалог на тема образование в Ямбол. Събитието се организира в рамките на Платформата за граждански диалози "Европа в нашия дом" и се проведе в Културно-информационен център „Безистена“. В гражданския диалог взеха участие заместник-министърът на образованието и науката Деница Сачева, народният представител от ГЕРБ и член на Комисията по образованието и науката в 44-тото Народно събрание Ася Пеева, народният представител от ГЕРБ Ямбол д-р Юлиян Папашимов, кметът на община Ямбол и областен координатор на ГЕРБ Георги Славов, областният управител Димитър Иванов, кметове и председатели на общински съвети от областта, директори на училища и детски градини, учители, представители неправителствени организации и граждани.

Продължение...

 
 

Мариета Сивкова: Тормоз върху гражданите и бизнеса

Понеделник, 11 Март 2019г. 09:21ч.

m.sivkovaТормоз върху граждани и бизнес в Ямбол, това прави ГЕРБ чрез лостовете на властта, коментира общинският съветник от БСП Мариета Сивкова. Наредбите на Общински съвет се ползват, за да се поставят в подчинение гражданите и бизнеса в Ямбол, чрез въвеждане на незаконни регулаторни режими, пише Сивкова. Целта е събиране на колкото може повече пари.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 41

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза