Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

БСП е против безотговорното харчене на публични средства

Понеделник, 16 Октомври 2017г. 15:16ч.

k.georgievaОбщинският съвет на БСП в Ямбол ще обсъди и подготви позиция по повод намерението на кмета на града и неговия екип за теглене на облигационен заем в размер до 17 милиона лева. Това съобщи председателят на Общинското ръководство на социалистите Катя Георгиева по време на пресконференция в централата на БСП. Намеренията на местната власт са неприемливи, посочи Георгиева, за да ни убеди в необходимостта за вземане на такъв кредит за 12-годишен период, общинската администрация трябва да положи повече усилия в диалог с гражданите.

Продължение...

 

ГЕРБ Ямбол с призив да не се приема оставката на Добрев

Понеделник, 02 Октомври 2017г. 14:55ч.

gerb-logo-2Областното ръководство на ПП ГЕРБ в Ямбол е поредната структура на партията в страната, която заяви подкрепа за депутата Делян Добрев. В декларация местното ръководство на ГЕРБ "изразява своята пълна подкрепа на Делян Добрев - народен представител от ГЕРБ – Хасково и областен координатор на ГЕРБ - Хасково. „Политическите нападки на БСП срещу г-н Добрев са поредният опит да дискредитира ПП ГЕРБ и да предизвика политическа криза с цел дестабилизация на страната.

Продължение...

 
 

БСП - Ямбол с декларация срещу доклада за сигурността

Понеделник, 18 Септември 2017г. 08:38ч.

bsp-logoОбластният съвет на БСП в Ямбол разпространи Декларация до Президента на страната, Народното събрание и до министър-председателя и правителството по повод доклада на Министерския съвет за състоянието на националната сигурност на Република България, в частта му за оценката на Русия, като риск за националната сигурност на страната ни. "С възмущение научаваме за доклада на правителството за състоянието на националната сигурност на Република България, който посочва: „Русия е сред основните източници на регионална нестабилност и заплашват нашата основна цел за единна, мирна и свободна Европа“, пишат членовете на Областния съвет на БСП Ямбол.

Продължение...

 
 

Корнелия Нинова гостува в града на девети септември

Четвъртък, 07 Септември 2017г. 08:27ч.

NinovaОбщинският съвет на БСП кани своите съмишленици, приятели и граждани на Ямбол на среща с Председателя на НС на БСП Корнелия Нинова. Срещата ще се проведе на девети септември, събота, от 18.15 часа в Голямата зала на община Ямбол.

Продължение...

 
 

Общинският съвет на БСП организира дискусия в петък

Четвъртък, 07 Септември 2017г. 08:19ч.

bsp-logoОбщинският съвет на БСП в Ямбол кани своите съмишленици и приятели на дискусия на тема „Социализъм – минало, настояще, бъдеще“. Дискусията ще се проведе на осми септември, петък, от 18.00 часа в Ритуалната зала на град Ямбол. Гости и лектори ще бъдат проф. Максим Мизов, социолог и доктор по философия и историкът доц. Евгений Кандиларов.


 
 

Страница 1 от 33


Подробна 5-дневна прогноза