Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

ПП ГЕРБ: Държавата не се отказва от довършване на Новата болница

Понеделник, 30 Декември 2019г. 11:13ч.

nova-bolnica-3ПП ГЕРБ Ямбол категорично се противопоставя на манипулативните и неверни твърдения, че правителството се отказва от изграждането на Болница в Ямбол и няма да осигури предвидените средства за нейното изграждане. Някой прочетоха решението на Министерски съвет, както на тях им се иска… А решението е за поетапно увеличение капитала на ямболската болница и гласи: „Изменя ПМС №266 от 2019г. за даване на съгласие за извършване на парична вноска в капитала на Многопрофилна болница за активно лечение „Св. Пантелеймон“ - Ямбол АД, гр. Ямбол.

Продължение...

 

БСП с въпроси за Бежанския център в Елхово

Понеделник, 16 Декември 2019г. 17:37ч.

trimadrugariНародните представители от БСП Кристиан Вигенин и Николай Пенев внасят питане до министъра на вътрешните работи във връзка с възобновената обществена поръчка за кризисен център на територията на Гранична полиция Елхово, обявиха те на пресконференция в Ямбол. Въпросите им ще бъдат каква е целта на изграждането на този център и за какво ще бъде използван. Те припомниха, че през март обществената поръчка беше обявена първоначално за три кризисни центъра – в Елхово, Любимец и Малко Търново, след което предизборно беше прекратена, а сега след изборите е възобновена за два центъра – в Елхово и Любимец.

Продължение...

 
 

Съветниците от БСП с персонални отговорности по квартали

Петък, 22 Ноември 2019г. 16:14ч.

bsp-briifСъветниците от „БСП за България“ изпълняват предизборния си ангажимент за персонален отговорник за всеки жилищен район в града. Целта е гражданите да има към кого да се обръщат и да поставят проблемите си по квартали и своевременно да се търси решение чрез предложения и дискусии в Общинския съвет на града. А не както досега – проблемите се трупат с години, обещанията са само по време на избори, а ямболци дори не познават общинските си съветници.

Продължение...

 
 

Категорична победа за Валентин Ревански в балотажа за Кмет на Ямбол

Понеделник, 04 Ноември 2019г. 04:57ч.

Valentin RevanskiБизнесменът Валентин Ревански, кандидатура на Партия „Пряка демокрация“, е категоричен победител в балотажа за кмет на Община Ямбол. Общинската избирателна комисия оповести окончателните данни от преброяването на бюлетините от втория тур на местните избори в Ямбол в 05.00 часа на четвърти ноември. Ревански получава подкрепата на 61.92 на сто от гласувалите в балотажа (12 722 гласа) срещу 35.27% електорална подкрепа за номинираната от "БСП за България" Катя Георгиева (7247 гласа).

Продължение...

 
 

Катя Георгиева: Гласувах за разумната промяна

Неделя, 03 Ноември 2019г. 11:15ч.

katia-IIturВажно е да се гласува днес, заяви кандидатът за кмет на община Ямбол Катя Георгиева на излизане от 74-та секция, където упражни свето право на глас. На първи тур гражданите на Ямбол избраха промяната, допълни още тя и продължи: "Двамата, които останахме в надпреварата не сме участвали в досегашното управление на Ямбол и сме символ на промяната в града. Днес избираме каква промяна искаме. Аз гласувах за разумната промяна, с устойчиви реформи, с таланта на всички граждани за един предвидим Ямбол, който да бъде областен център с перспектива. Затова призовавам тези, които още не са гласували, днешния вот е важен, днес състезанието започва отначало затова гласувайте! Залогът е бъдещето на Ямбол!"
 
 

Страница 1 от 56


Подробна 5-дневна прогноза