Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

Социалистите в Ямбол ще гласуват за лидер на БСП в пет секции

Вторник, 30 Юни 2020г. 11:18ч.

katya-georgievaОбщинският съвет на БСП – Ямбол е сформирал общинска избирателна комисия за пряк избор на председател на Националния съвет на левицата, съобщи председателят на ямболската организация Катя Георгиева. Комисията е от 7 членове, избрани са и 3 резервни. Неин председател е Калоян Калиманов, зам.-председател е Любен Сяров, а секретар - Драгомир Драгнев. Вътрешната предизборна кампания ще започне от 13 август, когато ще започне и работата на общинската избирателна комисия.

Продължение...

 

БСП иска гаранции за качествено дистанционно обучение

Понеделник, 29 Юни 2020г. 17:22ч.

vig-katiaОбщо 928 ученици от област Ямбол не са се включили в електронното дистанционно обучение, съобщи на пресконференция в Ямбол зам.-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин, базирайки се на отговор на министъра на образованието на негови въпроси във връзка с поетата инициатива да бъде гарантирано дистанционното обучение на всички ученици в Ямболска област.

Продължение...

 
 

Манолова: Хората, на които Борисов предлага зрелища, са оставени без хляб

Четвъртък, 18 Юни 2020г. 15:40ч.

manolova-yambol„Нека господин Борисов да не се страхува за живота си. Премиерът може да си позволи да спи с пистолет до главата си, но хората, които са обирани в домовете си, нямат този лукс. Хората, на които той предлага зрелища, са оставени без хляб. Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова пред медиите в Ямбол, където тя се срещна със земеделски производители, млади хора и учители.

Продължение...

 
 

Изнесени приемни по квартали на съветниците от БСП

Вторник, 16 Юни 2020г. 13:43ч.

bsp-s-ciПриемни по квартали организират общинските съветници на БСП в Ямбол през юни. Още в началото на този мандат групата съветници на ямболските социалисти определи отговорници по жилищни райони, за да изпълни поетия към гражданите ангажимент за по-добра връзка с тях. Идеята беше ямболци да има към кого да се обръщат и да поставят проблемите си по квартали и своевременно да се търси решение чрез предложения и дискусии в Общинския съвет в града.

Продължение...

 
 

Осмокласник получи лаптоп от депутатите от "БСП за България"

Понеделник, 11 Май 2020г. 14:31ч.

penev-laptopГеорги Иванов Георгиев от Професионална Техническа гимназия "Иван Райнов" в Ямбол получи преносим компютър от парламентарната група на „БСП за България“ със съдействието на народните представители Кристиан Вигенин и Николай Пенев. Лаптопът му бъде връчен лично от местния депутат Николай Пенев. Георги е ученик в осми клас, специалност „Мегатроника“, живее със семейството си в село Ботево.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 60


Подробна 5-дневна прогноза