Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

Съветниците от БСП с персонални отговорности по квартали

Петък, 22 Ноември 2019г. 17:14ч.

bsp-briifСъветниците от „БСП за България“ изпълняват предизборния си ангажимент за персонален отговорник за всеки жилищен район в града. Целта е гражданите да има към кого да се обръщат и да поставят проблемите си по квартали и своевременно да се търси решение чрез предложения и дискусии в Общинския съвет на града. А не както досега – проблемите се трупат с години, обещанията са само по време на избори, а ямболци дори не познават общинските си съветници.

Продължение...

 

Категорична победа за Валентин Ревански в балотажа за Кмет на Ямбол

Понеделник, 04 Ноември 2019г. 05:57ч.

Valentin RevanskiБизнесменът Валентин Ревански, кандидатура на Партия „Пряка демокрация“, е категоричен победител в балотажа за кмет на Община Ямбол. Общинската избирателна комисия оповести окончателните данни от преброяването на бюлетините от втория тур на местните избори в Ямбол в 05.00 часа на четвърти ноември. Ревански получава подкрепата на 61.92 на сто от гласувалите в балотажа (12 722 гласа) срещу 35.27% електорална подкрепа за номинираната от "БСП за България" Катя Георгиева (7247 гласа).

Продължение...

 
 

Катя Георгиева: Гласувах за разумната промяна

Неделя, 03 Ноември 2019г. 12:15ч.

katia-IIturВажно е да се гласува днес, заяви кандидатът за кмет на община Ямбол Катя Георгиева на излизане от 74-та секция, където упражни свето право на глас. На първи тур гражданите на Ямбол избраха промяната, допълни още тя и продължи: "Двамата, които останахме в надпреварата не сме участвали в досегашното управление на Ямбол и сме символ на промяната в града. Днес избираме каква промяна искаме. Аз гласувах за разумната промяна, с устойчиви реформи, с таланта на всички граждани за един предвидим Ямбол, който да бъде областен център с перспектива. Затова призовавам тези, които още не са гласували, днешния вот е важен, днес състезанието започва отначало затова гласувайте! Залогът е бъдещето на Ямбол!"
 
 

Валентин Ревански: Гласувах за едно ново начало

Неделя, 03 Ноември 2019г. 12:02ч.

DSC00761 2"Днес отново трябва да покажем, че сме единни и можем да отстояваме и заставаме зад каузи, каквито са родния ни град и хората, които живеем тук ! Вашият глас е важен за Ямбол, затова излезте и гласувайте! Днес вие решавате! Подкрепете този кандидат, на когото вярвате и имате доверие." Това заяви кандидатът за кмет на Ямбол Валентин Ревански, след като упражни правото си на глас в профилирана гимназия "Васил Левски" в родния си град.

Продължение...

 
 

ОИК оповести имената на съветниците в новия Общински съвет

Сряда, 30 Октомври 2019г. 08:22ч.

2018-obshtina-113 мандата за „Пряка демокрация“, по девет за „БСП за България“ и ПП ГЕРБ, три места за „Българска Нова демокрация“ и по един съветник за ПП Атака, Местна коалиция СДС-ЗНС и БЗНС „Ал. Стамболийски“. Така се разпределят местата в новия Общински съвет в Ямбол. Общинската избирателна комисия обяви за избрани 37-те кандидати за съветници от отделните листи, разпределени според посочената конфигурация.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 56


Подробна 5-дневна прогноза