Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика Борисов: ГЕРБ в Ямбол е един, кандидатът ни за кмет е само един - Димитър Иванов!

Борисов: ГЕРБ в Ямбол е един, кандидатът ни за кмет е само един - Димитър Иванов!

gerb13Мощна подкрепа за Ямбол и хората на града, за кандидата за кмет на ПП ГЕРБ Димитър Иванов, за кандидатите за общински съветници оказа лидерът на политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов. При посещението си Борисов се срещна с ръководството, членовете на ГЕРБ в Ямбол, симпатизанти и поддръжници на политическата сила. „От ГЕРБ има смисъл само ако градим и правим живота на хората по-добър. Постовете никога не са били цел за нас. Допускали сме грешки, но сме понасяли отговорност. Така е и в Ямбол. Бях длъжен да направя промени. Затова нека е ясно -  В Ямбол няма две партии ГЕРБ, кандидатът ни за кмет е само един и това е Димитър Иванов”, каза Бойко Борисов. Заедно с лидера на партията в Ямбол, да подкрепят организацията и кандидата за кмет Димитър Иванов, бяха и Десислава Танева, Димитър Николов, Живко Тодоров и Андрей Новаков.
Успехът в Ямбол на местните избори на Димитър Иванов и ПП ГЕРБ е неизбежен!
Ангажиментите към Ямбол и гражданите на Ямбол от страна на Бойко Борисов са повече от категорични - Ямбол ще има Болница каквато заслужава, ще има Спортна зала, ще има нов околовръстен път.
gerb11 „Поемайте тези ангажименти ГЕРБ гарантира, че ще продължи да работи Ямбол да се развива с по-бързи темпове”, категоричен бе Борисов. "Ямбол е готов за победа на местните избори. След три загуби в Ямбол, ще бъдем първа политическа сила", убеден е кандидатът за кмет на Ямбол Димитър Иванов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario