Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика Валентин Ревански: Време е да върнем града на хората!

Валентин Ревански: Време е да върнем града на хората!

21-revПоредицата от открити срещи с жителите на Ямбол на кандидата за кмет на града Валентин Ревански и кандидатите за общински съветници от неговата листа продължава. В комплекс „Възраждане“ от 35 години не е монтирана дори една нова скамейка, нито една нова люлка. Голяма част от улиците тук са просто черен път. Това споделиха жители на квартала на среща с кандидата за кмет Валентин Ревански и неговия екип. От десетилетие жителите на „Възраждане“ чуват само обещания от общинската администрация, че ще им асфалтират улиците. До момента нищо не е направено, макар че хората няколкократно са писали и писма за това до общината. Липсват и достатъчно паркоместа. Хората от „Възраждане“, които плащат данъци наравно с всички ямболлии, сами облагородяват градинки край жилищните блокове, за да има поне децата им къде да играят.
   И в ж.к. „Бенковски“ децата няма къде да играят. Всичко по изградените преди години детски площадки е тотално разбито, споделят жителите на квартала. Нередовен градски транспорт, пречещи незаконни гаражи, сериозен проблем с чистотата на квартала са нередностите, които хората, живеещи в „Бенковски“ споделиха на втората си среща с Валентин Ревански и кандидатите за общински съветници от П „Пряка демокрация“. Центърът може да е лицето на един град за неговите гости, но животът за града се ражда в кварталите, категорични са гражданите на Ямбол. Затова и одобряват Програмата за гражданско участие на Валентин Ревански и конкретно предложениет да бъде пренесен опита от развитите държави – във всеки голям квартал да има изнесен офис на общината – не допълнителен щат, а служител, който ще съдейства на хората при попълването и получаването на документи, но освен това, ще извършва и бързи проверки на техните сигнали и жалби.
   6-revСрещите на Ревански и екипа му в кварталите на Ямбол продължават. Ако нямате възможност да присъствате, може да посетите техните офиси на ул. "Преслав 49" (срещу полицията), ул. "Милин камък" 48 (магазин "Сара"), ул. "Ген. Владимир Заимов" 12 (ДКЦ 1), ул. "Граф Игнатиев" 233 (до блок 62) и ул. "Индже войвода" 14. 
   На 27 октомври Валентин Ревански и неговият екип разчитат на Вашата подкрепа с № 11 в интегралната бюлетина!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario