Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика Хората от "Бенковски" и "Златен рог" в открит диалог с Димитър Иванов

Хората от "Бенковски" и "Златен рог" в открит диалог с Димитър Иванов

gerb-0910„Първото, което гарантирам е откритост, диалог и отношение към гражданите на Ямбол. „Благодаря ви за изразените мнения. Благодаря, че сте активни и помагате да бъда успешен кмет и да развивам Ямбол, с много работа”, това бяха първите думи на кандидата за кмет на Ямбол Димитър Иванов при срещите си с гражданите в кварталите „Бенковски”, „Златен рог“. „Първото, което хората искат от мен хората е приемен ден, да не забравям срещите си с тях. Това им го гарантирам“, каза Димитър Иванов. В откритите срещи на кандидата за кмет от ГЕРБ Димитър Иванов и кандидатите за общински съветници с гражданите на Ямбол се представя новата по-активна и целенасочена политика към кварталите, която включва цялостна визия за развитие. Чуваме и конкретните искания на живеещите в кварталите и ги включваме в нашата управленска програма, казаха кандидатите за общински съветници. С хората от квартал „Бенковски“ обсъдихме необходимостта от повече сигурност в района, поставяне на видеонаблюдение и превенция с общински патрули. „Ангажирам се с това. Живеещите тук трябва да чувстват сигурност“, каза Иванов. Кандидатът за кмет на ГЕРБ се ангажира още и с подобряване общественото транспортно обслужване на квартала, с това автобусният транспорт да отговаря на нуждите на хората.“ Ще преразгледаме транспортната схема и часовете на движение на автобусите“.
Димитър Иванов постави на обсъждане с живеещите в квартала и въпроса с гаражите и паркоместата, за да разбера техните предпочитания за повече паркоместа или на гаражни клетки държат. „Като станете кмет искам да направите за мен и моите приятели детска площадка до блок 7", това пожела да е едно от първите неща, които Димитър Иванов ще направи като кмет на Ямбол, малката Деница от к-с Златен рог. И получи положителен отговор от кандидата за кмет на ГЕРБ и общинските съветници. "Защото за нас децата и младите хора са важни и нашата политика към тях ще е активна. Необходими са нови спортни и детски площадки".
"Аз съм човек на действието и мотото на нашата кампания „Работа, работа, работа много ми допада, а хората тук в Златен рог искат точно това, конкретни действия“, каза водачът на листата д-р Димитър Рунков. Исканията на живеещите в квартала са програмата за саниране да продължи, осветлението да работи, да има видеонаблюдение за повече сигурност. „Ще преразгледаме тарифите на местните данъци и такси и ще вървим към намаляването им, за да дадем малко въздух на граждани и местен бизнес“, категоричен е кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ Димитър Иванов. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

rssfeed
Email Drucken Twitter Facebook googleWebSzenario