Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

БСП обявява резултатите от конкурс и ви кани на дискусия

Петък, 25 Май 2018г. 13:46ч.

bsp-logoВ понеделник в 17.30 в конферентната зала на Община Тунджа ще бъдат връчени наградите от Областния литературен конкурс за ученици "Помогни ми да те возвися“, посветен на 24 май. Конкурсът, организиран от Общинския съвет на БСП в Ямбол и Клуба на левите интелектуалци, се проведе в две възрастови групи. Децата от V до VIII клас писаха есе на тема „Делото, завещано от Кирил и Методий, мост към бъдещето“, младежите от горния курс работиха по темата „Словото... което наранява, извисява и спасява“.

Продължение...

 

Петър Кънев с висока оценка пред Блиц за визитата на Радев

Четвъртък, 24 Май 2018г. 11:09ч.

petar-kunevПредседателят на Комисията по икономическа политика и туризъм в българския парламент, нашият съгражданин Петър Кънев беше част от българската делегация по време на визитата на президента Радев в Русия. В интервю за агенция Блиц Кънев аргументира положителната си оценка за това посещение. Каквато и оценка да се даде за тази среща, след като след девет години за пръв път държавен глава не е стъпвал в Русия, тя може да бъде само една – положителна, коментира Петър Кънев. Девет години са твърде голям период за замразяване на отношенията между една велика сила и една балканска страна, още повече - приятелски народи.

Продължение...

 
 

Празнична шатра на БСП и КНСБ за Първи май

Понеделник, 30 Април 2018г. 11:08ч.

01bsp-shatra2Общински съвет на БСП в Ямбол и КНСБ отварят Празнична шатра по повод празника на труда Първи май. Всеки от жителите и гостите на града може да посети празничната шатра във вторник от 11.00 часа до Регионална библиотека "Георги Раковски".

Продължение...

 
 

Регионалното депо, тема "табу" за управляващите

Понеделник, 02 Април 2018г. 15:12ч.

smetishte00100Общинските съветници от БСП в Общински съвет Ямбол разпространиха декларация по повод проблемите с Регионалното депо и опитите на управляващите да забранят да се говори за бедственото състояние на депото. Поместваме текста на декларацията, озаглавена „Регионално депо Ямбол – тема „табу“ за управляващите. „Ние, общинските съветници от Българската социалистическа партия в Общински съвет Ямбол, сме възмутени и скандализирани от  безпрецедентния опит на управляващите да забранят да се говори за бедственото състояние, в което се намира Регионално депо Ямбол и за замърсяването на околната среда от рекултивираното старо сметище.

Продължение...

 
 

БСП събира подписи в Ямбол за спиране на сделката за ЧЕЗ

Понеделник, 12 Март 2018г. 16:45ч.

bsp-logoСамо за няколко часа в понеделник социалистите в Ямбол събраха над 400 подписа от граждани и симпатизанти на левицата за спиране на сделката за активите на ЧЕЗ в България. БСП провежда подписка в цялата страна за разваляне сделката за "ЧЕЗ България". Днес и във вторник народните представители от БСП за България Кристиан Вигенин и Николай Пенев ще се включат в серия информационни срещи по темата с граждани от региона.

Продължение...

 
 

Страница 10 от 45