Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

"Алтернатива на гражданите" заяви подкрепа за Валентин Ревански

Сряда, 25 Септември 2019г. 15:15ч.

Valentin RevanskiКоалиция „Алтернатива на гражданите“ (ПП „Движение за социален хуманизъм“, ПП „Българска партия либерали“, ПП „Възраждане на Отечеството“, ПП „Българската Левица“, ПП „Зелена партия“) застава зад кандидатурата на Валентин Ревански за кмет на Ямбол, както и зад цялата листа общински съветници от Партия „Пряка демокрация“.

Продължение...

 

ГЕРБ регистрира листата за съветници и кандидата за кмет на Ямбол Димитър Иванов

Вторник, 24 Септември 2019г. 19:10ч.

d.ivanovГЕРБ Ямбол регистрира Димитър Иванов като кандидат за кмет на Ямбол и обновена листа за общински съветници начело с д-р Димитър Рунков. Листата на ГЕРБ дава знак за промяна и приемственост. ГЕРБ залага, както на много нови лица, на ярки професионалисти, на хора с принципи, на утвърдени в обществото имена, така и на познати експерти и кадри на политическата сила. Първи в листата е д-р Димитър Рунков, съдов хирург. Млад, успешен и утвърдил се като хирург, както в ямболската болница, така и в други лечебни заведения.

Продължение...

 
 

Валентин Ревански обяви кандидатурата си за кмет в лично видеообръщение

Сряда, 18 Септември 2019г. 16:15ч.

Valentin RevanskiВместо показни пресконференции и шумни демонстрации, Валентин Ревански избра чрез лично видеообръщение в собствения си профил в социалните мрежи да обяви кандидатурата си за кмет на Ямбол. Всъщност бизнесменът бе дал още преди месеци обещание пред своите приятели и последователи, че ще информира първо тях за окончателното си решение дали ще се впусне в предизборната надпревара и сега го спази.

Продължение...

 
 

ОИК Ямбол регистрира ПП "Пряка демокрация" за участие в изборите

Събота, 14 Септември 2019г. 16:52ч.

P1014378-lev5Документи за регистрация на ПП „Пряка демокрация” за участие в изборите за общински съветници и кметове на 27 октомври бяха внесени в събота в Общинската избирателна комисия в Ямбол. Партията е сравнително нова на политическата сцена у нас и няма изградени структури в страната. Основател и председател е Петър Клисаров, политолог, автор на книгите “Игрите на властта” и “Огледалото на протестите".

Продължение...

 
 

Изпълкомът на ГЕРБ се срещна с членове и симпатизанти на партията

Четвъртък, 12 Септември 2019г. 22:48ч.

gerb1„Вие сте ГЕРБ, Вие сте важни и заедно ще изберем Димитър Иванов за кмет на Ямбол“. Това заяви заместник-председателят на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ и кмет на Бургас Димитър Николов по време на среща с членове и симпатизанти на партията в Ямбол. Той заедно с членовете на ИК на ГЕРБ Цвета Караянчева, Даниела Дариткова и Красимир Велчев пристигнаха в Ямбол, за да представят лично пред членове и симпатизанти на партията решението за кмет на Ямбол да бъде предложен областният управител на област Ямбол Димитър Иванов.

Продължение...

 
 

Страница 10 от 56


Подробна 5-дневна прогноза