Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

Българска Земеделска партия подкрепя Катя Георгиева

Събота, 28 Септември 2019г. 15:16ч.

katya-georgievaБългарската земеделска партия подкрепя кандидатурата за кмет на Ямбол на Катя Георгиева и на листата съветници на „БСП за България“. В писмото, подписано от председателя на партията  д-р Пейчо Касъров, се казва: „Ние от Българска земеделска партия подкрепяме кандидата за кмет и листата за общински съветници на „БСП за България“ на местните избори за община Ямбол и други населени места в област Ямбол.

Продължение...

 

М. Сивкова за промяна на правилата за достъп до обществена информация

Събота, 28 Септември 2019г. 15:09ч.

2018-obshtina-3Община Ямбол трябва да промени правилата за достъп до обществена информация, е позицията на общинския съветник на БСП Мариета Сивкова от позицията на опита, който има за получаване на информация не като съветник, а като гражданин. Досега Мариета Сивкова се е възползвала три пъти от правото си да получи информация от община Ямбол по Закона за достъп до обществена информация.

Продължение...

 
 

"Алтернатива на гражданите" заяви подкрепа за Валентин Ревански

Сряда, 25 Септември 2019г. 14:15ч.

Valentin RevanskiКоалиция „Алтернатива на гражданите“ (ПП „Движение за социален хуманизъм“, ПП „Българска партия либерали“, ПП „Възраждане на Отечеството“, ПП „Българската Левица“, ПП „Зелена партия“) застава зад кандидатурата на Валентин Ревански за кмет на Ямбол, както и зад цялата листа общински съветници от Партия „Пряка демокрация“.

Продължение...

 
 

ГЕРБ регистрира листата за съветници и кандидата за кмет на Ямбол Димитър Иванов

Вторник, 24 Септември 2019г. 18:10ч.

d.ivanovГЕРБ Ямбол регистрира Димитър Иванов като кандидат за кмет на Ямбол и обновена листа за общински съветници начело с д-р Димитър Рунков. Листата на ГЕРБ дава знак за промяна и приемственост. ГЕРБ залага, както на много нови лица, на ярки професионалисти, на хора с принципи, на утвърдени в обществото имена, така и на познати експерти и кадри на политическата сила. Първи в листата е д-р Димитър Рунков, съдов хирург. Млад, успешен и утвърдил се като хирург, както в ямболската болница, така и в други лечебни заведения.

Продължение...

 
 

Валентин Ревански обяви кандидатурата си за кмет в лично видеообръщение

Сряда, 18 Септември 2019г. 15:15ч.

Valentin RevanskiВместо показни пресконференции и шумни демонстрации, Валентин Ревански избра чрез лично видеообръщение в собствения си профил в социалните мрежи да обяви кандидатурата си за кмет на Ямбол. Всъщност бизнесменът бе дал още преди месеци обещание пред своите приятели и последователи, че ще информира първо тях за окончателното си решение дали ще се впусне в предизборната надпревара и сега го спази.

Продължение...

 
 

Страница 10 от 56


Подробна 5-дневна прогноза