Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

Валентин Ревански: Гласувах за едно ново начало

Неделя, 03 Ноември 2019г. 11:02ч.

DSC00761 2"Днес отново трябва да покажем, че сме единни и можем да отстояваме и заставаме зад каузи, каквито са родния ни град и хората, които живеем тук ! Вашият глас е важен за Ямбол, затова излезте и гласувайте! Днес вие решавате! Подкрепете този кандидат, на когото вярвате и имате доверие." Това заяви кандидатът за кмет на Ямбол Валентин Ревански, след като упражни правото си на глас в профилирана гимназия "Васил Левски" в родния си град.

Продължение...

 

ОИК оповести имената на съветниците в новия Общински съвет

Сряда, 30 Октомври 2019г. 07:22ч.

2018-obshtina-113 мандата за „Пряка демокрация“, по девет за „БСП за България“ и ПП ГЕРБ, три места за „Българска Нова демокрация“ и по един съветник за ПП Атака, Местна коалиция СДС-ЗНС и БЗНС „Ал. Стамболийски“. Така се разпределят местата в новия Общински съвет в Ямбол. Общинската избирателна комисия обяви за избрани 37-те кандидати за съветници от отделните листи, разпределени според посочената конфигурация.

Продължение...

 
 

Д-р Влахова: Трябва да се възстанови диалогът между общината и болницата

Петък, 25 Октомври 2019г. 09:28ч.

vlahovaЗа всеки голям проблем на Ямбол не само са заложени мерки в управленската програма на кандидата за кмет Катя Георгиева, но и в листата за общински съветници на „БСП за България“ са включени специалисти, които могат да допринесат за решаването му. Здравеопазването е такъв голям ямболски проблем, на който и общината трябва да търси решение. Трима лекари са част от отбора, който стои зад Катя Георгиева.

Продължение...

 
 

Св. Стоев: Бързи решения за благоустройствените проблеми

Четвъртък, 24 Октомври 2019г. 14:45ч.

sv.stoevСериозен проблем на Ямбол е и благоустрояването на кварталите. В листата с кандидати за общински съветници на „БСП за България“ има специалисти, които могат да помогнат за решаването му. Сред тях е и строителният инженер Светослав Стоев, когото ви представяме.

Продължение...

 
 

Ревански: Неуспешно е управление, което не се съобразява с хората!

Четвъртък, 24 Октомври 2019г. 14:03ч.

rev-end"Нито едно управление не може да бъде успешно, ако не се съобразяваш с хората. На всеки човешки проблем кметът и неговата администрация трябва да отговарят с човещина. Какъвто е кметът, такава е и неговата администрация“, заяви Валентин Ревански снощи, когато пред близо 200 души в к-с „Диана“ представи отчет на неговия екип за поетите пред гражданите ангажименти и изпълненото по време на предизборната кампания.

Продължение...

 
 

Страница 2 от 56


Подробна 5-дневна прогноза