Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

Спортният министър декларира, че Градският стадион ще бъде реновиран

Четвъртък, 24 Октомври 2019г. 13:35ч.

kralev-stadionJPGПо време на посещението си в Ямбол министърът на младежта и спорта Красен Кралев заедно с кандидата за кмет на ГЕРБ Димитър Иванов проведе дискусия със спортни деятели и треньори на градския стадион, като се запозна и със състоянието на спортната инфраструктура и с проблемите на местните спортни клубове. Красен Кралев пое конкретни ангажименти. Министерството на младежта и спорта ще осигури средствата, необходими за обновяване на залата за волейбол на стадиона, както и за закупуване на настилки и тепих за двете зали за борба в комплекса. “Ще помогнем на боксовия клуб, както и на всички ямболски клубове, които възпитават децата на дисциплина и любов към спорта.

Продължение...

 

Кралев: Новата спортна зала - с 2000 места и топла връзка със старата

Четвъртък, 24 Октомври 2019г. 13:21ч.

kralev-zalaПри посещението си в Ямбол министърът на младежта и спорта Красен Кралев се срещна и разговаря с кандидата за кмет на ПП ГЕРБ Димитър Иванов. Кралев препотвърди с конкретика поетият от Бойко Борисов ангажимент Ямбол да има нова спортна зала. Тя ще е с капацитет до 2000 души, която ще има топла връзка със старата зала. “Разбира се, за да се случи това, първо трябва да получим проект, в рамките на 6 милиона лева, от страна на новото ръководство на Общината и новият кмет, който да отговаря на реалните нужди на Ямбол”, коментира Красен Кралев.

Продължение...

 
 

Обещано и изпълнено за по-малко от 30 дни: Отчет на Валентин Ревански

Сряда, 23 Октомври 2019г. 11:57ч.

2 3За първи път в историята, поне на Ямбол, кандидат за кмет и кандидати за общински съветници правят отчет за поетите пред гражданите и изпълнени ангажименти по време на предизборна кампания. Валентин Ревански и неговият екип доказаха, че са хора не на обещанията, а на действията.

Продължение...

 
 

Катя Георгиева: Избирателите отново няма да видят дебат за бъдещето на града

Вторник, 22 Октомври 2019г. 14:04ч.

KG-2019Ямболските избиратели отново няма да видят дебат за бъдещето на града, коментира със съжаление кандидатът за кмет на Ямбол от „БСП за България“ Катя Георгиева. На 15 октомври тя отправи към всички останали осем кандидати за кмет на Ямбол видео-обръщение за провеждане на дебат за основните проблеми на града, като им изпрати и лични покани. Петима кандидати, повечето от които възприемащи себе си за основни претенденти за изборната длъжност, не приеха поканата.

Продължение...

 
 

Да започнем на чисто!

Вторник, 22 Октомври 2019г. 07:46ч.

bsp-ekoАкция „Да започнем на чисто“ организираха кандидати за общински съветници от „БСП за България“. Те са убедени, че за да живеем на чисто, трябва да премахнем натрупаните нечистотии и бурени и да започнем отначало. Затова те насочиха вниманието си към входно-изходните артерии на Ямбол към Сливен и магистрала „Тракия“. Кандидатите за общински съветници от "БСП за България" почистиха района около надписа на Ямбол с постамента на откраднатата богиня Диана, защото е важно входът на града да не е потънал в бурени, все едно Ямбол е изоставен.

Продължение...

 
 

Страница 3 от 56


Подробна 5-дневна прогноза