Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

БСП се опитва да бъде изразител на мнението на гражданите

Четвъртък, 30 Май 2019г. 14:13ч.

KGПредседателят на Общинския съвет на БСП в Ямбол Катя Георгиева коментира пред регионалните медии резултатите от приключилите избори за български представители в Европейския парламент. Вече са оповестени официалните резултати от вота. "На тези избори в Ямбол гласуваха 18 291 граждани от общо 67 429 в избирателните списъци, а това е 27,12 % избирателна активност.

Продължение...

 

Волен Сидеров изпълни ангажимента си за Новата болница

Четвъртък, 23 Май 2019г. 08:53ч.

novata-bolnicaЛидерът на ПП АТАКА Волен Сидеров, който бе в Ямбол заедно с водача в листата на партията за предстоящите избори за Европейски парламент Георги Димов, припомни направеното за много важния проект по довършването на Новата болница. "Лобирах за този проект и благодаря на премиера, на министъра на финансите, на здравния министър, че откликнаха на моето лобиране. Не беше лесно, имаше много сериозен натиск, но накрая проектът е готов", посочи Сидеров.

Продължение...

 
 

АТАКА изпраща ямболски математици на Олимпиада в Япония

Понеделник, 20 Май 2019г. 08:46ч.

ataka-siderov-mgПартия АТАКА помогна на ученици от Природо-математическата гимназия в Ямбол да заминат на олимпиада в Япония. Младите таланти ще представят страната ни на състезанието по математика от 15 до 19 юли в град Фукуока. Помощта за гимназистите беше връчена на директора на ямболското училище Евгений Иванов от лидера на партията Волен Сидеров и водача на евролистата д-р Георги Димов.

Продължение...

 
 

Младежките мечти за Ямбол

Петък, 03 Май 2019г. 18:26ч.

bsp-essetaМладежи описаха мечтите си за Ямбол и получиха награди за своите есета в конкурса на ямболската организация на Младежкото обединение в БСП. Първа награда беше присъдена на Моника Динева от Професионалната гимназия по хранителни технологии и туризъм. Втора награда спечели Наталия Владева от Профилирана гимназия „Васил Левски”, третата награда е за Михаела Христова от Природо-математическа гимназия „Атанас Радев”.

Продължение...

 
 

Срещи на Елена Йончева в Ямбол

Понеделник, 22 Април 2019г. 15:00ч.

el.yonchevaВодачът в листата с кандидати на БСП за български представители в Европейския парламент Елена Йончева ще бъде в Ямбол във вторник. От 15.00 съвместно с групата съветници на БСП в Общински съвет Ямбол Йончева ще се включи в открита приемна с граждани. Шатрата на социалистите ще бъде разположена в пространството срещу сградата на Централната поща. В 16.15 в камерната зала на хотел „Тунджа“ е началото на дискусията с представители на неправителствения сектор, посветена на проблемните европейски проекти в града.

Продължение...

 
 

Страница 3 от 45