Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

Обещано и изпълнено за по-малко от 30 дни: Отчет на Валентин Ревански

Сряда, 23 Октомври 2019г. 12:57ч.

2 3За първи път в историята, поне на Ямбол, кандидат за кмет и кандидати за общински съветници правят отчет за поетите пред гражданите и изпълнени ангажименти по време на предизборна кампания. Валентин Ревански и неговият екип доказаха, че са хора не на обещанията, а на действията.

Продължение...

 

Катя Георгиева: Избирателите отново няма да видят дебат за бъдещето на града

Вторник, 22 Октомври 2019г. 15:04ч.

KG-2019Ямболските избиратели отново няма да видят дебат за бъдещето на града, коментира със съжаление кандидатът за кмет на Ямбол от „БСП за България“ Катя Георгиева. На 15 октомври тя отправи към всички останали осем кандидати за кмет на Ямбол видео-обръщение за провеждане на дебат за основните проблеми на града, като им изпрати и лични покани. Петима кандидати, повечето от които възприемащи себе си за основни претенденти за изборната длъжност, не приеха поканата.

Продължение...

 
 

Да започнем на чисто!

Вторник, 22 Октомври 2019г. 08:46ч.

bsp-ekoАкция „Да започнем на чисто“ организираха кандидати за общински съветници от „БСП за България“. Те са убедени, че за да живеем на чисто, трябва да премахнем натрупаните нечистотии и бурени и да започнем отначало. Затова те насочиха вниманието си към входно-изходните артерии на Ямбол към Сливен и магистрала „Тракия“. Кандидатите за общински съветници от "БСП за България" почистиха района около надписа на Ямбол с постамента на откраднатата богиня Диана, защото е важно входът на града да не е потънал в бурени, все едно Ямбол е изоставен.

Продължение...

 
 

Изпитанието: С бебешка количка по ямболските улици

Понеделник, 21 Октомври 2019г. 17:33ч.

katia-maikiМайки с малки деца предизвикаха кандидата за кмет на Ямбол Катя Георгиева да се разходи с тях и да пробва как се бута бебешка количка по разбитите ямболски тротоари, за да разбере какъв е проблемът им, с който са принудени са се сблъскват ежедневно. Те твърдят, че всеки ден практикуват тротоарен фитнес, защото си е истинско изпитание да прекараш бебешката количка през тротоарите и през препятствията по тях, които не са само неравности, но и дървета, стълбове, контейнери и много дупки.

Продължение...

 
 

Обещано и изпълнено: Изоставен училищен двор се превърна в спортна площадка

Понеделник, 21 Октомври 2019г. 16:34ч.

rev-303В комплекс „Златен рог“ в Ямбол вече има нова спортна площадка – за баскетбол, футбол и други забавления за децата. Това стана с общите усилия на кандидата за кмет Валентин Ревански, кандидатите за общински съветници от П „Пряка демокрация“ и жители на квартала. В събота те почистиха от самоизраслите дървета и бурени двора на бившия техникум по автотранспорт, за който в продължение на 11 години, както държавната, така и общинската администрация не положиха никакви грижи.

Продължение...

 
 

Страница 3 от 56


Подробна 5-дневна прогноза