Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

Младите в БСП - "Искам промяна тук!"

Четвъртък, 11 Юли 2019г. 12:07ч.

promena-bsp"Искам промяна тук!” е мотото на акцията, с която младите и активни хора от Българската социалистическа партия в Ямбол искат да подобрят средата, в която всички живеем. Стремежът им е с инициативата да бъдат показани проблемните места в града, които са забравени от управата на Ямбол, и въпреки недоволството и множеството сигнали на гражданите, проблемите си остават пренебрегнати и неотстранени.

Продължение...

 

Позиция на съветниците от БСП в местния парламент

Сряда, 26 Юни 2019г. 16:37ч.

bsp-savetnicitiГрупата съветници от БСП в Общински съвет Ямбол разпространиха позиция по повод решението на местния парламент за временно преустановяване на процедурата по тегленето на общински облигационен дълг. „На днешното заседание кметът Георги Славов се отказа от дълго отстояваното предложение, съпроводено и с две решения на Общинския съвет за поемане на облигационен дълг от над 17 млн. лв. (справка – заседания на ОбС на 08.12.2017г. и на 28.12.2018г.) за подобряване инфраструктурата на града", се казва в позицията.

Продължение...

 
 

Нинова: Местните структури решават за номинациите

Вторник, 25 Юни 2019г. 18:06ч.

Curnella-and-CoПървото изнесено заседание на Изпълнителното бюро в Ямбол е символно, защото искаме да поздравим всички, които работиха така усърдно на европейските избори и имаме този прекрасен резултат в Ямболска  област, каза на пресконференция в Ямбол председателят на Националния съвет на БСП Корнелия Нинова след проведеното заседание. Тя уточни, че желанието им е до септември да посетят всички области и да обсъдят с всички общински организации проблемите на всяка община и да начертаят възможните решения и разясни, че на срещите се правят т. нар. „паспорти” на всяка община с проблемите и решенията, защото местните избори са специфични, всяка община има конкретни проблеми, които трябва да се решават на място.

Продължение...

 
 

Венци и цветя пред Братската могила

Неделя, 02 Юни 2019г. 17:45ч.

bratska-mogila-19Социалисти и антифашисти почетоха Деня на Христо Ботев и на загиналите за свободата на България пред Братската могила в центъра на Ямбол. С цвете в ръце се бяха събрали хората с памет – от децата, доведени от своите родители, до 90-годишния полк. Петър Търкаланов. Сред тях бяха и народните представители от БСП Кристиан Вигенин и Николай Пенев, както и областният лидер на БСП Митко Андонов. Думи на почит и признателност отправи председателят на ямболската организация на БСП Катя Георгиева.

Продължение...

 
 

БСП се опитва да бъде изразител на мнението на гражданите

Четвъртък, 30 Май 2019г. 14:13ч.

KGПредседателят на Общинския съвет на БСП в Ямбол Катя Георгиева коментира пред регионалните медии резултатите от приключилите избори за български представители в Европейския парламент. Вече са оповестени официалните резултати от вота. "На тези избори в Ямбол гласуваха 18 291 граждани от общо 67 429 в избирателните списъци, а това е 27,12 % избирателна активност.

Продължение...

 
 

Страница 2 от 45