Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

Изнесени приемни по квартали на съветниците от БСП

Вторник, 16 Юни 2020г. 13:43ч.

bsp-s-ciПриемни по квартали организират общинските съветници на БСП в Ямбол през юни. Още в началото на този мандат групата съветници на ямболските социалисти определи отговорници по жилищни райони, за да изпълни поетия към гражданите ангажимент за по-добра връзка с тях. Идеята беше ямболци да има към кого да се обръщат и да поставят проблемите си по квартали и своевременно да се търси решение чрез предложения и дискусии в Общинския съвет в града.

Продължение...

 

Осмокласник получи лаптоп от депутатите от "БСП за България"

Понеделник, 11 Май 2020г. 14:31ч.

penev-laptopГеорги Иванов Георгиев от Професионална Техническа гимназия "Иван Райнов" в Ямбол получи преносим компютър от парламентарната група на „БСП за България“ със съдействието на народните представители Кристиан Вигенин и Николай Пенев. Лаптопът му бъде връчен лично от местния депутат Николай Пенев. Георги е ученик в осми клас, специалност „Мегатроника“, живее със семейството си в село Ботево.

Продължение...

 
 

БСП - Ямбол предлага решения за справяне с кризата

Сряда, 29 Април 2020г. 14:16ч.

BSP-savetniciПо инициатива на съветниците от БСП в Ямбол се проведе заседание на Председателския съвет на местния парламент. Идеята ни е, че местната власт трябва не само да се подготви за максимално добро справяне с извънредната ситуация, но най-вече за плавното и нормално излизане от тази тежка криза, заявяват социалистите. Убедени сме, че твърде много проблеми чакат своето решение.

Продължение...

 
 

Дарение за Спешно отделение от евродепутат Цв. Пенкова

Четвъртък, 16 Април 2020г. 12:52ч.

dar-bspНай-младият български евродепутат Цветелина Пенкова изпрати дарение за Спешно отделение на МБАЛ „Св. Пантелеймон“ – Ямбол. На 16 април общински съветници от БСП и сътрудникът на Делегацията на социалистите и демократите в Европейския парламент Божидара Божилова предодаха дарението на началника на „Спешно отделение“ д-р Недялка Влахова и на изпълнителния директор на болницата д-р Панайот Диманов.

Продължение...

 
 

Катя Георгиева настоява за конкретни мерки за справяне с кризата

Сряда, 15 Април 2020г. 16:19ч.

kg-sawetПредседателят на Общинската организация на социалистите в града Катя Георгиева предлага Общинския съвет да подготви предложения за подпомагане и преодоляване на кризата. Постоянните комисии към съвета да направят предложения какви мерки да предприеме общината за подпомагане на гражданите в извънредното положение и за подпомагане на засегнатата от кризата с коронавируса ямболска икономика, настоява председателят на групата съветници на БСП Катя Георгиева.

Продължение...

 
 

Страница 2 от 60