Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

Д-р Георги Стефанов води листата на България на гражданите

Петък, 29 Март 2013г. 15:52ч.

georgi-stefanov-grajdani-1Областният координатор на Движение България на гражданите д-р Георги Стефанов ще води листата на формацията в 31-и Ямболски избирателен район. Водачите на регионални листи бяха одобрени днес от Националния съвет на партията. През следващата седмица ще бъдат оповестени всички кандидати за народни представители на Движение България на гражданите. Водачът в ямболската листа д-р Стефанов е завършил Медицински университет - Варна. От 1991 до 2011 година е бил главен асистент към университета.

Продължение...

 

"Движението за граждански контрол" готви предизборна листа в Ямбол

Четвъртък, 28 Март 2013г. 13:26ч.

ivailo-ilievХората от протестите в Ямбол и всички, които подкрепят идеята за граждански контрол в управлението, могат да се включат като кандидати за народни представители в предстоящите парламентарни избори. Това каза за zonayambol.com един от организаторите на протестните действия срещу монополите през последните седмици в града Ивайло Илиев. Механизмът за определяне на кандидатите, при конкурсен принцип и с условието да са безпартийни и без агентурно минало, ще бъде оповестен в регионалните медии до дни. Ямболските кандидат-депутати ще станат част от новосъздаденото в столицата „Движение за граждански контрол", което ще участва в изборите на 12 май.

Продължение...

 
 

Иван Чолаков води листата на ГЕРБ в Ямболско

Сряда, 27 Март 2013г. 12:59ч.

gerb-logo-1Треньорът на мъжкия баскетболен отбор на Ямбол Иван Чолаков е водачът на предизборната листа на ГЕРБ в 31-и Ямболски избирателен район. Това научи zonayambol.com от свои източници. До края на седмицата предстои изпълнителната комисия на партията да утвърди номинациите в кандидатската листа, но водачът вече е ясен. На пресконференция преди седмица Иван Чолаков, който е общински съветник в местния парламент в Ямбол, оповести решението си да се оттегли от треньорския пост в баскетболния отбор в края на шампионата през май. Сред останалите имена в предизборната листа на управляващата партия в Ямбол са съветникът в Общински съвет Тунджа Иван Йоргов, медиците д-р Панайот Диманов и д-р Юлиян Папашимов, областният управител Димитър Иванов, Светлана Арнаудова, както и депутатът от Елхово Мария Петрова - Минчева, която замени в 41-ия парламент Анастас Анастасов. Окончателният вариант на листата на ГЕРБ и позициите на всеки от изброените ще бъдат оповестени вероятно в началото на следващата седмица. 

 
 

Атанас Мерджанов е водач на ямболската листа на БСП

Вторник, 26 Март 2013г. 16:28ч.

atanas-merdjanovНародният представител в 41-ия парламент Атанас Мерджанов ще води листата на БСП в 31-и Ямболски многомандатен избирателен район в предстоящите предсрочни избори на 12 май. Това стана ясно от изнесената все още неофициална информация от продължаващия пленум на Националния съвет на социалистическата партия, в който се обсъждат предизборните листи на левицата. 50-годишният Мерджанов, който е заместник-председател на Областния съвет на БСП, беше номиниран като водач на листата от всички основни партийни организации в региона в проведените събрания преди дни. Пленумът на БСП ще продължи работа до късно във вторник.

 
 

Осем номинации в проекто-листата на ГОРД в Ямбол

Петък, 15 Март 2013г. 18:02ч.

g-georgiev-veterinarOсем имена ще бъдат вписани в предизборната листа с кандидати за народни представители на ГОРД в Ямболска област, номинациите ще бъдат определени през следващата седмица, листата ще бъде представена в Районната избирателна комисия вероятно в началото на април. Това каза за zonayambol.com координаторът на Гражданското обединение за реална демокрация за регионите Ямбол, Сливен, Стара Загора и Бургас д-р Георги Георгиев. Решаваща роля за подреждането на листите ще имат областните координатори, както и лидерът на ГОРД Слави Бинев. Над 30 делегати от Ямбол и региона ще участват в неделя в националния конгрес на формацията в столицата, където ще се обсъжда предизборната програма. От понеделник започва подписката за регистрацията на партията за участие в парламентарния вот в Централната избирателна комисия.

 
 

Страница 45 от 56


Подробна 5-дневна прогноза